miercuri, 4 septembrie 2024

Trăiți o viață în serviciul Sursei

Saint Germain prin Daniel Scranton 

Eu sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet. 

Voi, cei care aveți o viață fizică de trăit, trebuie să vă dați seama că mult mai mult din voi este non-fizic și în acest moment co-există cu această viață. Sunteți meniți să ancorați în voi mai mult din ceea ce sunteți cu adevărat și o faceți de fiecare dată când găsiți în realitatea voastră ceva ce să iubiți. Când dați atenție la ceea ce vă inspiră iubire, este momentul în care vă cunoașteți mai deplin așa cum sunteți cu adevărat. Și trucul este să nu deveniți dependenți de obiectul afecțiunii voastre rămânând în starea aceea iubitoare. 

Trucul este să recunoașteți că iubirea pe care o simțiți a fost întotdeauna în voi șteptând doar să fie activată și așteptând cu răbdare să o exprimați. Modul în care vă exprimați iubirea care sunteți vă face un aspect unic al Sursei. Este aceiași iubire. Este același lucru, dar este prezentată într-o varietate de moduri diferite pentru că este atât de multidimensională, atât de fațetată, atât de expansivă, atât de universală și atât de infinită încât necesită toate formele diferite de exprimare pe care voi și alții le puteți oferi. De aceea nu trebuie să comparați ceea ce faceți voi cu ceea ce face oricine altcineva. 

Fiecare își are propria exprimare unică a iubirii pe care o are de oferit omenirii, galaxiei și universului. Nu trebuie să faceți nimic din ceea ce face altcineva pentru că felul în care vă exprimați este destinat să fie diferit. Se presupune că este unic vouă. Prin urmare, atunci când vă simțiți inspirați și intrați în interiorul vostru, când găsiți scânteia Divinității în voi și apoi o exprimați, puteți fi siguri că alții vor reacționa la ea. Poate că nu o va face toată lumea, dar este în regulă. Cei care sunt meniți să o primească o vor primi. Cei care sunt meniți să experimenteze cartea voastră, filmul vostru, opera voastră de artă, muzica voastră, o vor găsi și ea îi va găsi pe ei. 

Apoi îi veți inspira pe alții să iubească ceva care este în afara lor sau care pare să fie, astfel încât să poată accesa iubirea care sunt cu adevărat și să o exprime în propriile moduri unice. Acesta este efectul de undă. Acesta este modul în care suntem cu toții conectați și asta este tapiseria vieții pe Pământ și în întreg universul în care ne țesem cu toții clipă de clipă, inspirație cu inspirație și creație cu creație. 

Nu vă faceți griji în legătură cu ceea ce sunteți meniți să faceți sau să creați, ci continuați să căutați acele lucruri care vă inspiră iubire în interiorul vostru, iar apoi să nu vă atașați de ele. În schimb, bucurați-vă de sentimentul pe care îl aveți în interiorul vostru, care reprezintă Sursa noastră a tuturor și care dorește să fie continuu exprimată de voi și prin voi. Și astfel trăiți o viață în serviciul Sursei.

 

Eu sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet.


Traducere  Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.