joi, 26 septembrie 2024

Creați miracole în viața voastră și pe Pământ

Saint Germain prin Daniel Scranton 

Eu sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet. 

Cu toții ați experimentat viața pe planeta Pământ printr-o perspectivă dimensională care se schimbă. Cu alte cuvinte, vă schimbați modul în care percepeți realitatea și asta este ceea ce îi permite realității pe care o percepeți și experimentați să se schimbe. În unele cazuri, o vedeți petrecându-se în timp real. Observați că miracolele sunt posibile. Observați că salturile cuantice sunt posibile. Observați că remisiile spontane sunt posibile și, cu cât mai mult observați astfel de lucruri, cu atât mai mult mențineți perspectiva care este mai adevărată pentru sinele vostru adevărat. Sinele adevărat știe și voi căutați să știți ce știe sinele vostru adevărat. 

Ca să faceți asta, trebuie mai întâi să vă găsiți alinierea cu adevăratul vostru sine și cu Sursa, iar ca să faceți asta, uneori tot ceea ce trebuie să faceți este să vă schimbați perspectiva asupra ceva. Vă schimbați felul în care vă uitați la ceva, vă schimbați pe voi și acel ceva și, astfel, nu mai aveți la ce opune rezistență. Nu aveți nimic de condamnat, nu aveți nimic de judecat, nu aveți nimic de ce să vă temeți. Doar când vă luați puterea înapoi vă puteți cunoaște ca fiind puternici. Și, din nou, adevăratul sine, întregul sine este puternic și cunoaște acea putere. 

Este mai ușor să știți asta în lipsa vălului și vă voi oferi asta. Prin urmare, nimeni din tărâmurile mai înalte nu s-ar fi așteptat la altceva de la voi și voi toți ați vrut să aveți experiența de-a fi învăluiți ca suflete. Ca oameni, vă întrebați de ce v-ați lua vreodată vălul și ați experimenta așa realitatea fizică. De ce ați vrea vreodată să vă cunoașteți ca separați și separați de Sursă? Aveți motivele voastre. Nu trebuie să descoperiți care sunt toate acele motive ca să vă dați seama că voi sunteți cei care joacă jocul cu voi înșivă și voi sunteți cei care descoperă regulile jocului. 

Acum, pe măsură ce vă schimbați perspectiva și știți că miracolele sunt posibile, deveniți una cu realitatea pe care doriți să o experimentați și vă dați seama că realitatea pe care ați experimentat-o nu este atât de solidă. Nu este de lungă durată și nici măcar nu este realitatea pe care cineva care stă lângă voi ar experimenta-o dacă ar fi să vă descrie experiența sa. Din nou, perspective diferite și așa a fost menit să fie întotdeauna acolo pe Pământ. 

Dar, odată ce vă dați seama că puteți accepta perspectiva persoanei care pare să se simtă foarte bine în viața sa, în loc să aveți resentimente față de ea, vă luați puterea înapoi. Vă luați înapoi puterea din circumstanțe, condiții, de la cei care ar dori ca voi să le predați lor puterea voastră și o faceți fără nici un resentiment față de ei, pentru că știți că ei își jucau rolul în jocul vostru. 

Apoi vă trăiți viața ca o conștiință trezită, iar dovezile sunt peste tot în jurul vostru. Dovezile sunt în viața voastră. Sunt în felul în care vă simțiți și în relațiile voastre cu ceilalți care se schimbă și ei atunci când vă schimbați modul în care îi priviți. Vă invit să vă simțiți puterea, să vă căutați alinierea și să experimentați realitatea pe care o preferați și creația voastră și vreau să știți că absolut nimic nu vă împiedică să o faceți.

 

Eu sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet.

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.