duminică, 8 septembrie 2024

O perspectivă diferită



Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Dragul meu copil, s-ar putea să fie provocator să te concentrezi asupra binelui cu atât de mult haos și durere care se manifestă în lume. La suprafață, neînțelegerile și dezbinarea par a fi mai frecvente decât actele de bunătate și compasiune. Astăzi, Universul îți cere să privești lucrurile dintr-o perspectivă diferită. 

În spatele fiecărui act fără sens de violență și vitriol se află o persoană care, la un moment dat în viața sa, s-a simțit neînțeleasă ca cine este și de ce are nevoie. La urma urmei, este mult mai ușor să negi și să proiectezi asupra altora decât să-ți accepți responsabilitatea pentru ele. Amintește-ți, fiecare dintre voi purtați înlăuntrul vostru o Scânteie Divină care a fost acolo încă de la începutul timpurilor. Dacă acele acțiuni sau cuvinte ți se par inacceptabile, fă așa cum face Universul; trimite iubire acelei Scântei. Este un dar natural oferit în mod gratuit care este menit să fie împărtășit cu lumea voastră. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.