duminică, 22 septembrie 2024

Cum să vă predați Trezirii

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson 

Salutări iubite faruri de lumină, eu sunt Arhanghelul Metatron. Fie ca bucuria tărâmului angelic și a Creatorului să fie prezentă în ființa voastră, în inima și în sufletul vostru. Lăsați această bucurie să emane în întreaga voastră ființă, în fiecare celulă și în fiecare aspect al vostru. Fie să experimentați deplin bucuria pe Pământ. 

Eu, Arhanghelul Metatron, doresc să vă vorbesc despre o vibrație energetică care apare în acest moment al ascensiunii. Ea poate fi recunoscută după trei culori: galben, portocaliu și violet. Aceste trei culori ale luminii fuzionează; ele sintetizează și călătoresc împreună prin întregul Univers al Creatorului. Ele crează un amestec complet puternic care susține o profundă trezire în mulți. 

Scopul acestei energii este să vă susțină în predarea voastră...să vă predați într-un mod care vă împuternicește, care vă aduce mai aproape de propriul adevăr interior, de propria cunoaștere interioară și vă susține în accesarea esenței aprofundate/în continuă evoluție a Creatorului, în ființa voastră. 

Energia este denumită Predare pentru Trezire. Vă susține să vă dați seama cum să vă predați trezirii. 

Eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să contemplați o clipă împreună cu mine. 

Sunt zone din realitatea voastră care par blocate; simțiți că nu știți ce să faceți sau poate că lucrurile continuă să se întâmple într-un mod negativ? 

Poate vă simțiți împovărați de realitatea voastră. 

Poate vă simțiți împovărați de emoțiile sau gândurile voastre. 

S-ar putea să simțiți că sunt atât de multe răni în ființa voastră care ies la iveală încât vă este greu să le faceți față – să le vindecați – și este provocator să știți exact ce să faceți. Poate deveni copleșitor. 

Putem recunoaște toate aceste zone ca porți către trezire. Oricât de incomode sunt, oricât de provocatoare, oricât de ciudate/jenante/dureroase sunt, ele sunt porți către trezire. 

Când începeți să conștientizați că aceste momente provocatoare, în ființa și în realitatea voastră, sunt, de fapt, momente în care vă puteți preda trezirii, veți descoperi că totul se mișcă cu o mai mare ușurință; că rănile sunt eliberate cu o mai mare ușurință sau vindecate cu o mai mare ușurință. 

Rănile voastre interioare, mentale și emoționale, energiile provocatoare sau blocate în ființa sau în realitatea voastră, încep și ele să se transforme. Simpla recunoaștere că o energie este blocată este un moment de trezire și că este pur și simplu nevoie să vă predați trezirii, are un impact foarte puternic asupra ființei voastre. 

Energia care apare, Predarea pentru Trezire, vă asistă în experimentarea celor trei energii ale Creatorului, trei vibrații ale luminii care vă susțin să vă predați. 

Predarea poate fi privită aproape ca renunțarea sau dat drumul. 

Eu, Arhanghelul Metatron, aș dori ca voi să recunoașteți predarea ca pe o adunare de speranță. Adunați speranță că există o cale mai mare; că există o mai mare înțelegere, o mai mare învățare pentru voi. 

Cu această înțelegere, este mult mai ușor să vă predați ca să vă aliniați cu energiile luminii și ale Creatorului, care dizolvă energiile blocate sau provocatoare și scot la iveală în realitatea voastră, sau din ființa voastră, tot ceea ce aveți nevoie în acel moment. Putem recunoaște predarea ca o aliniere a speranței sau o aliniere a primirii a ceea ce este necesar în acel moment și, de multe ori, ceea ce este necesar este diferit de ceea ce vă doriți. 

Energiile care apar sunt galben, portocaliu și violet. Galbenul simbolizează claritatea mentală. Vă susține în conectarea cu mintea divină. Vă susține în conectarea cu esența voastră divină, cu mintea, cu procesele de gândire, chiar cu intuiția minții voastre sacre... mintea Creatorului...și astfel totul poate deveni mai clar. 

De asemenea, această energie a clarității care curge prin realitatea voastră face ca totul să devină foarte simplu și ușor, face să vă fie mai ușor să navigați prin realitatea voastră și să găsiți, totodată, simplitatea și ușurința din propria ființă. 

Energia portocalie vă susține conectare cu sufletul, lăsând energia sufletului vostru să apară să vă asiste; să se împământeze în realitatea și ființa voastră. Vă împuternicește să trăiți din esența sufletului vostru; să fiți ghidați și inspirați de esența sufletului vostru. 

Energia violet susține transformarea și trezirea; activări care vă ajută să vă ridicați  până sus la cer în creșterea voastră spirituală. 

Aceste energii fuzionează claritatea cu conectarea cu sufletul și cu trezirea. Ele crează o capsulă de lumină atât de frumoasă în interiorul căreia să fiți, în care să respirați profund și să simțiți un sentiment de predare/aliniere cu ceea ce este necesar pentru voi acum. 

Cu cât mai mult vă angajați cu această energie... această energie a ascensiunii care călătorește prin Universul Creatorului... veți descoperi că totul devine mai simplu, mai ușor, că sunteți în măsură să experimentați, mai mult decât să înțelegeți, procesul de predare și vă dați voie să experimentați ceea ce este necesar în realitatea voastră. 

Ceea ce este necesar este trezirea care este pregătită și disponibilă. În fiecare situație și scenariu din realitatea voastră, există o trezire; o înțelegere, o creștere care așteaptă să fie descoperită și care vă inspiră să vă experimentați într-un mod nou. 

Puteți invoca energiile mele, Arhanghelul Metatron, și să-mi cereți să descarc în și în jurul ființei voastre, energiile predării pentru trezire. Veți experimenta lumina galbenă, portocaliu și violet. Stați în ele. Respirați în ele. S-ar putea pur și simplu să vă doriți să interacționați cu lumina. Poate doriți să contemplați zonele care necesită asistență în ființa sau realitatea voastră, observând orice inspirație care apare. 

Vă puteți radiestezia întreaga ființă, întreaga realitate, chiar și lumea cu această energie a predării pentru trezire. 

Sunt prezent să fiu în serviciul vostru. Vă mulțumesc.

 

Eu sunt Arhanghelul Metatron.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.