miercuri, 11 septembrie 2024

Se apropie trezirile în masă

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Asistăm evoluția omenirii de ceva timp deja și vrem să vă spunem că înțelegem că vă este greu tuturor să o observați din poziția în care vă aflați, dar ne-am dori să acceptați faptul că noi putem recunoaște creșterea și evoluția voastră ca rasă umană. Putem măsura aceste lucruri. Putem simți tonul vibrației voastre și știm când ați trecut la un nivel mai înalt. Veți continua să o faceți, iar lucruri precum războiul vor deveni ceva din trecutul vostru, o amintire dintr-un trecut îndepărtat. Dar, deocamdată, sunteți unde sunteți, iar primul pas ca să ajungeți acolo unde vreți să ajungeți este să recunoașteți și să acceptați locul și poziția în care vă aflați.   

Trebuie să acceptați că războiul și sărăcia și foamea și violența și ura și rasismul sunt create de voi. Acesta este un prim pas greu de făcut pe care o persoană trezită să-l facă, pentru că sunt foarte mulți care spun că altcineva le face. Ori este de vină guvernul, ori este cabala. Este vina mass-mediei. Dar atunci când vă asumați că sunt creația voastră și conștientizați că ceea ce creați astăzi este cu mult mai bun decât a fost cu cinci sute de ani în urmă, atunci puteți experimenta catapultarea înainte a conștiinței voastre. 

Când le-ați făcut pe amândouă, vedeți clar. Priviți prin ochii cuiva care conștientizează că este o Ființă Sursă de Energie care își crează propria realitate. Este bine să vă asumați meritul pentru asta și este bine să vă asumați responsabilitatea. Acum, ceea în ce vă mutați nu va fi o surpriză pentru majoritatea dintre voi, cei care sunteți treziți. Ați pășit deja în era galactică și vă veți cunoaște destul de curând ca parte a unei comunități galactice. 

Asta se va întâmpla, nu din cauza dezvăluirii, nu pentru că ”ei” nu vă mai pot ascunde acest lucru. Se va întâmpla datorită pașilor pozitivi pe care i-ați făcut cu toții. Acum, fără să vă crească ego-ul spiritual prea mult, vă puteți asuma responsabilitatea de a fi în prima linie a acestei evoluții în conștiință. Vă puteți asuma meritul pentru asta. Puteți ști că ați făcut parte din această forță motrice care are drept rezultat pregătirea omenirii pentru acest tip de eveniment. 

Ne-ar plăcea să vă recunoașteți pe voi înșivă drept cine sunteți pentru că știm că asta vă aduce într-o stare mai înalt vibrațională și această stare mai înalt vibrațională vă servește în atât de multe feluri. Puteți să vă relaxați și să știți că nu trebuie să faceți voi totul și, în același timp, să recunoașteți că voi creați totul pentru că creați nu doar cu mâinile și instrumentele voastre, ci și cu timpul, energia și efortul vostru. 

Este momentul ca voi toți, cei capabili să primiți acest mesaj, să recunoașteți că alții se vor uita la voi și vor merge pe urmele voastre. Urmează mai multe treziri în masă, iar voi veți fi liderii, călăuzele, învățătorii celor care sunt nou treziți.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.