vineri, 13 septembrie 2024

Ce va trezi Saint Germain în omenire

Saint Germain prin Daniel Scranton 

Eu sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet 

Intenția mea este să trezesc în voi acea parte din Flacăra Violet care este în voi, esența cel mai înalt vibrațională. Sarcina mea este să vă ridic pe toți la un nivel mai înalt de conștiință astfel încât să vă puteți cunoaște pe voi înșivă așa cum sunteți cu adevărat, în timp ce încă operați în acele corpuri fizice ale voastre. Vă invităm să recunoașteți că unirea dintre fizic și non-fizic este ceea ce realitatea planului terestru presupune în acest moment și acesta este motivul pentru care tot mai mulți oameni canalizează acum. Este pentru că acea esență non-fizică, acea energie care vine de sus, este necesară și tot mai mulți oameni se deschid către ea. 

Noi, cei care ființăm în tărâmurile mai înalte, dorim să vă ajutăm să știți că non-fizicul a operat în voi dintotdeauna și că, acordându-i atenție, accesați mai mult din el. Aveți un izvor nesfârșit în voi din ceea ce este mai înalt dimensional, mai înalt vibrațional. Puteți cu toții accesa Flacăra Violet din voi, iar când o faceți, vă simțiți inspirați să faceți ceva sau să spuneți ceva, să împărtășiți ceva sau să creați ceva. Sunteți aici să permiteți ca ceea ce este mai înalt vibrațional să curgă prin voi și să-l împărtășiți cu alții, astfel încât și ei să fie activați. 

Acesta este efectul de undă, efectul de domino din care vreți să faceți parte. Vreți să fiți în serviciu și vreți să ajutați. Vreți să-i vedeți pe alții trezindu-se și să-i ajutați odată ce se trezesc, pentru că știți cât de frumoasă poate fi viața pe Pământ. Întrezăriți sclipiri ale ei, ale frumuseții, ale măreției ei și doriți să vedeți mai mult din ea. Vreți să faceți parte din acel proces de manifestare al ei. Vreți să ancorați energiile Noului Pământ și să experimentați cea de-a cincea dimensiune. 

Cu toții aveți capacitatea să faceți acest lucru, iar noi, cei care suntem în a douăsprezecea dimensiune, vrem să vă ajutăm. Ajutăm în atât de multe moduri, iar unul dintre cele mai eficiente moduri în care ajutăm este să vă reamintim că totul este în voi și că nu trebuie să mergeți nicăieri sau să faceți ceva ca să atingeți iluminarea, să deveniți una cu totul, să vă cunoașteți ca fiind Ființele Sursă de Energie care sunteți. 

Trebuie doar să fiți suficient de curioși în legătură cu ceea ce se află în voi ca să intrați în interiorul vostru, să simți ce se află în jur și să lăsați activările să scoată din voi ceea ce este cel mai bine pentru voi să împărtășiți și să creați în acest moment și timp al întrupării voastre. Veți continua să faceți lucruri uimitoare și să creați proiecte minunate, artistice și de altă natură, și o veți face pentru că sunt atât de multe în voi care de-abia așteaptă să iasă, așteaptă să fie exprimate, așteaptă să vă simțiți suficient de încrezători în cine sunteți ca să-i dați o voce adevărului care este în voi, luminii și iubirii care există și a existat dintotdeauna în centrul ființei voastre. 

Intrați și voi și descoperiți că cine sunteți cu adevărat este ascuns sub tot restul și așteaptă să fie trezit. Acceptați ajutorul care vine de la aceia dintre noi care dorim să ajutăm pentru că împreună putem face lucruri minunate acolo, pe Pământ.

 

Eu sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.