vineri, 6 septembrie 2024

Zilele manifestării instantanee se apropie

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Sunteți într-o călătorie care are legătură cu schimbarea, transformarea și devenirea. Este o călătorie care nu presupune să mergeți într-un loc diferit și să vă luați cu voi același eu vechi în acel loc nou. Unii oameni au această idee despre ascensiune. Ei cred că dacă îi pui într-un loc mai bun, vor fi mai fericiți. În mintea lor, dacă puneți niște oameni care ne trag pe toți în jos în altă parte și îi puneți pe toți cei buni aici, în dimensiunea a cincea și pe acest Pământ nou, atunci toate problemele vor fi rezolvate. 

Cu toate acestea, când recunoașteți că trecerea la un nou nivel de conștiință și un nou Pământ înseamnă să vă schimbați, atunci sunteți pe drumul cel bun. Atunci înțelegeți de ce sunteți aici. Voi sunteți acolo să experimentați acea schimbare mai întâi în interiorul sinelui și de aceea nu aterizează pur și simplu o navă spațială și vă ia și vă duce pe voi, cei care sunteți pregătiți să ascensionați pe Pământul mai bun. Sunteți în proces de co-creare a noii experiențe de viață pe Pământ. Va fi o continuare a acestei experiențe, o îmbunătățire a instrumentelor cu care trebuie să lucrați. 

Vă perfecționați și modelați chiar acum propriile depinderi și abilități prin evoluția conștiinței voastre și asta este ceva în ce vă angajați, fie că știți sau nu, în fiecare zi. În fiecare zi, vă oferiți oportunitatea să vedeți ceva sau pe cineva într-un mod diferit. Vă prezentați vouă înșivă o altă oportunitate să vă schimbați modul în care gândiți și simțiți legat de acea situație, acea problemă sâcâitoare care tot continuă să vă apară. 

Vă oferiți oportunitate după oportunitate să creșteți și să deveniți, nu să stagnați și să așteptați. Voi sunteți cei care aduc schimbarea, iar schimbarea începe cu voi. Acum, știm că mulți dintre voi știți deja acest lucru și vă spunem acest lucru din nou pentru că este posibil să începeți să vedeți puterea și impactul acelor schimbări pe care le faceți în voi înșivă. Este posibil acum să experimentați efectul de undă și efectul de bumerang care au fost întotdeauna active, dar niciodată nu s-au manifestat atât de repede. 

Puteți experimenta schimbări majore în propria viață, în comunitatea voastră, în țara voastră și în lumea voastră pentru că acum vă schimbați atât de repede și săriți linii temporale și nu trebuie să reparați o planetă distrusă sau să vă vindecați toate rănile ca să ajungeți în noul loc. Dar de unde vă aflați chiar acum puteți oferi un gând, un sentiment, o intenție cu vibrație înaltă și chiar o dorință care vă pune pe acea linie temporală să experimentați mai mult din acea realitate pe care ați vrea să o vedeți aici și acum. Poate că va trebui să așteptați până mâine sau săptămâna viitoare, dar nu o viață întreagă sau chiar zeci de ani. Acele zile au trecut de mult. 

Vin zilele manifestării instantanee. Vă îndreptați spre acel tărâm și vă îndreptați spre acel tărâm fiind mai atenți la gândurile și sentimentele pe care le oferiți. Fiți conștienți în timp ce sunteți amabili, blânzi și răbdători cu voi înșivă pentru că chiar dacă observați că vă întoarceți pe un drum pe care ați mai fost de câteva ori și înainte, acesta poate fi anulat atât de repede cu următorul gând pe care-l oferiți, cu următoarea intenție pe care o aveți și cu următorul sentiment care clocotește în voi.

 

Asta e tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.