miercuri, 25 septembrie 2024

Ajustarea

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Poate sunteți îngrijorați că viitorul vă aduce o bucurie minimă sau sunteți epuizați de schimbările care au loc în ființa voastră. Nu contează. Tot ce știți este că viața voastră pare mai complicată decât ați sperat odată ce ați trecut dincolo de 3D. 

Fricile voastre sunt similare celor pe care probabil le-ați avut în primele câteva zile la un nou loc de muncă. Totul este nou și neașteptat. Pietrele de încercare ale activității sau ale evenimentului anterior nu mai sunt acolo. Așa că, vă simțiți împovărați de activități cu o semnificație minimă care continuă să fie trebui-uri pentru că acele activități vă încurajează să credeți că vă vor oferi pacea și bucuria pe care le-ați simțit cândva. 

Sunteți într-o lume nouă sau, dacă vă este mai ușor să acceptați, într-un loc pe care nu l-ați experimentat încă. Indiciile care v-au ajutat să treceți prin activitățile 3D nu mai există. Ce veți face? O întrebare mult mai bună acum este ”Ce vreți să faceți?” 

Vă treziți înghețați în anumite momente și pe lângă situație în altele. Chiar dacă zâmbiți și participați la o conversație, de cele mai multe ori așteptați ca acea interacțiune să se încheie, astfel ca să puteți face ceva – ceva care nu pare ușor disponibil sau chiar atât de interesant. Mintea voastră gonește, dar corpul vă rămâne ferm ancorat în pământ. Sau corpul vostru cere anumite activități pe care mintea voastră le găsește plictisitoare. Și tot așa, vă luptați cu ultimele rămășițe ale ”trebui-urilor” 3D, încercând să găsiți un sâmbure de onestitate în voi. O onestitate care pare să se schimbe zilnic. 

Tiparele voastre de somn sunt, de asemenea, perturbatoare atât pentru lumea voastră interioară, cât și pentru cea exterioară. Uneori, vă doriți să fiți aici; alteori, vrei să fiți acolo. Dar, chiar și atunci când acționați sau gândiți în consecință, niciodată nu pare suficient. Sunteți obosiți și cuprinși de anxietate, dorind să se termine totul ca să puteți încerca altceva, ceva care, odată accesat, nu pare să fie ceea ce căutați. 

Nimic nu pare corect sau suficient de interesant să fie urmărit, iar totul pare dincolo de posibilitățile voastre. Ceea ce era odată incitant, nu mai este la fel; ceea ce ar putea fi incitant nu a sosit încă. 

Această dilemă, această ezitare de a explora, este un eveniment de scurtă durată. Poate că o modalitate mai simplă să înțelegeți este să vă imaginați că ați așteptat ani de zile locul de muncă perfect. Dar acum că aveți acel loc de muncă perfect, trebuie să vă adaptați la idiosincraziile acelei poziții ca să vă simțiți confortabil – poate interacțiuni care par copleșitoare sau cerințe de sarcini care par dincolo de abilitățile voastre. Așa este și acum. Se așteaptă de la voi să vă adaptați imediat la noile voastre atribute, chiar dacă acele așteptări sunt abilități pe care nu le-ați folosit niciodată în timp ce erați ai Pământului. 

Libertatea de a fi este un proces – nu neapărat un proces lung – dar un proces. În următoarele câteva zile, vă veți adapta la noua ființă care ați devenit. În unele zile, această ajustare va fi ușoară; în alte zile, va fi epuizant. 

Dați-vă voie să fiți atât înfricoșați, cât și aventuroși. Așa cum v-ați așteptat cu luni sau ani în urmă, vă veți adapta la noul vostru sine într-o lume nouă – dar nu neapărat ușor în următoarele câteva zile. Veți crede că nu veți atinge niciodată vreun confort în noua voastră viață – până când o veți face. 

Așa cum a fost adevărat de-a lungul vieților voastre pe Pământul trei dimensional, vă veți adapta. Multe dintre părțile pe care le aveți acum în voi sunt segmente din diverse vieți în diverse locuri – toate fuzionând într-un întreg pașnic. Activitățile solare și lunare actuale sunt, într-un anumit sens, un lipici al vieții care leagă totul într-o coeziune care vă îndrumă spre noi sentimente și activități. 

Sunteți într-un extraordinar efort de creștere interioară care va evolua în noua voastră lume. O lume care se simte ca și cum v-ați întors acasă la voi înșivă. Și așa va fi. Nu în luni sau ani, ci în zile. Dați-vă voie să fiți în timp ce faceți manevre prin această mlaștină astrologică a sinelui.   

Sunteți exact în locul potrivit, la momentul potrivit – pur și simplu se simte că n-ați fi. Un sentiment care va dispărea în câteva zile. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Ramiro Torrents Photography


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.