miercuri, 11 octombrie 2023

3 Pași simpli pentru deblocarea secretelor Universului

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi suntem foarte evoluați în înțelegerea noastră cu privire la noi înșine. Suntem hiperconștienți de ceea ce oferim în fiecare moment. Acesta este cu adevărat scopul vostru al tuturor acolo pe Pământ, pentru că dacă sunteți conștienți de ceea ce oferiți, atunci puteți face ceva în privința asta. Puteți face o schimbare interioară. Schimbarea interioară trebuie să vină înainte ca schimbarea exterioară să poată veni. Așa cum schimbările pe care vreți să le vedeți în lumea exterioară trebuie mai întâi să fie făcute în interiorul vostru al tuturor. Totul este o proiecție a conștiinței voastre și voi sunteți cei care decideți care este proiecția voastră. Acesta este liberul vostru arbitru. Liberul vostru arbitru are legătură cu acțiunile, cuvintele voastre, și așa mai departe, dar este, de fapt, libertatea să oferiți orice vibrație alegeți să oferiți. 

Dar mai întâi, trebuie să fiți convinși că oferirea unei vibrații intenționate este o idee bună, iar apoi trebuie să fiți conștienți de ceea ce vibrați. Și, în cele din urmă, trebuie să știți cum să treceți de la o vibrație la alta. Când descoperiți că oferiți o vibrație mai joasă, acceptați-o. Acceptați că vă aflați în acea stare de a fi. Nu este vina voastră; v-ați întrupat într-o lume care a fost menită să vă provoace, menită să vă facă să simțiți lucruri, să experimentați vibrații de toate frecvențele. Și de ce ar fi așa? Ei bine, ați vrut să aveți acces la toate ingredientele înainte să creați cea mai minunată mâncare pe care o veți devora vreodată. 

Vă ajută să cunoașteți și opusul la ceea ce vă doriți. Este util să cunoașteți opusul pentru că și opusul vă inspiră. Vă inspiră să vă mișcați în direcția opusă, să vă îndepărtați de el. Toate acestea sunt lucruri care devin destul de simple atunci când sunteți dispuși să vă dedicați o parte din timpul vostru căutării în interior a acestor vibrații, a felului în care vă simțiți în orice moment. Sunt multe distrageri care vă împiedică să faceți asta și de aceea timpul petrecut în liniște, în meditație, timpul petrecut în natură, toate acestea sunt instrumente minunate pe care le aveți ca să deveniți mai conștienți. Conștientizarea este cheia să deblocați toate secretele Universului și care toate sălășluiesc în interiorul vostru.    

Acesta este motivul pentru care vă vom încuraja în permanență să vă închideți toate dispozitivele și să aveți mai mult timp pentru conștientizare. Vrem ca voi să deblocați toate secretele Universului. Știm că puteți și mai știm că sunteți la doar câțiva simpli pași distanță. Aveți grijă de vibrația voastră, deveniți conștienți de vibrația voastră și apoi schimbați-vă vibrația prin acceptare, prin disponibilitatea de a vă îmbrățișa vibrația actuală și cu cea nou-găsită treceți la una care se simte mai bună. Asta este tot ceea ce aveți cu adevărat nevoie; este atât de simplu să accesați tot ceea ce acest Univers are de oferit.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala  


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.