joi, 5 octombrie 2023

Energiile lunii Octombrie

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ne-am bucurat să observăm progresul vostru acolo pe planeta Pământ și vrem să recunoașteți că continuați să progresați pe măsură ce căutați în voi înșivă ceea ce doriți. Acum, suntem aici în acest moment să vă vorbim despre energiile lunii Octombrie 2023. Aceste energii au într-adevăr rolul să vă ajute pe fiecare dintre voi, ca indivizi, să vă găsiți drumul în lume, să vă găsiți locul, scopul, ceea ce doriți să faceți cu voi înșivă și pentru alții. Energiile care vin sunt foarte susținătoare și sunt menite să ajute oamenii să facă schimbări atât în interiorul cât și în exteriorul lor, schimbări care pot implica o mutare, o schimbare a locului de muncă sau a unei relații. 

Este nevoie să vă vedeți pe voi înșivă ca ființe într-o continuă evoluție, iar aceste energii vin să vă ajute să recunoașteți că aveți atât de multe de oferit semenilor voștri. Aveți multe de împărtășit cu omenirea și faceți în voi înșivă schimbări tot timpul, schimbări care vă ajută să vă ajutați pe voi înșivă și apoi să-i ajutați pe alții. Acesta nu a părut întotdeauna să fie un scop în viață pentru voi. Nu întotdeauna arată ca un scop în viață atunci când vă faceți munca interioară, dar întotdeauna este, și sunteți meniți să duceți ceea ce faceți la nivelul următor dacă v-ați stabilit deja care este acea muncă, care este acel scop. 

Este momentul ca voi toți să faceți pasul înainte ca aducătorii de schimbare care sunteți. Voi, cei care primiți acest mesaj, faceți parte din Colectivul Trezit. Voi sunteți meniți să vă vedeți pe voi înșivă ca lucrătorii în lumină care sunteți, vindecătorii, ajutoarele, canalizatorii, psihicii. Toată lumea are daruri și daruri de împărtășit cu omenirea și, uneori, aveți nevoie doar de un mic ghiont din planurile mai înalt dimensionale ca al nostru, dar, desigur, nu suntem singurii care contribuie la energiile lunii Octombrie. Nu suntem decât un colectiv dintre multele care sunt interesate de această dezvoltare pentru fiecare dintre voi ca indivizi. 

Aceia dintre voi care ați încercat înainte să duceți la îndeplinire o misiune în această viață, s-ar putea să aveți nevoie de puțin ajutor să vă ridicați de jos și să vă scuturați de praf, astfel încât să puteți investi energie nouă în același scop, același scop de viață dorit. Dacă habar n-aveți ce aveți de făcut sau cum să vă potriviți, atunci Octombrie este o lună bună să fiți liniștiți, să intrați în voi, să lăsați descărcările să vă inspire spre ceva. Sunteți pregătiți să faceți un pas înainte și să fiți conducătorii pe care omenirea i-a căutat, iar cel mai puternic mod în care conduceți este demonstrându-le altora ce este posibil. Aveți atât de mult de contribuit, atât de multe în interiorul vostru care vor să iasă și să fie împărtășite, iar aceste energii vă vor ajuta să ajungeți în acel loc în care știți exact ce să faceți, ce pași să faceți și în ce direcție să mergeți în continuare. 

Este un timp glorios să fii pe planeta Pământ datorită tuturor schimbărilor pe care le mai aveți de experimentat și datorită tuturor schimbărilor pe care vreți să fiți cei care le inițiați pentru semenii voștri. Acesta este momentul și aveți susținerea. Mergeți înainte și fiți mai mult din ceea ce sunteți cu adevărat și veți vedea schimbările pe care vreți să le vedeți în afara voastră, dar mult mai important, le veți experimenta mai întâi în interiorul vostru.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originală


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.