duminică, 8 octombrie 2023

Alăturați-vă Arcturienilor în această abordare

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte încântați să ne regăsim în această dinamică împreună cu omenirea, acolo pe Pământ, în acest moment. Ne bucurăm atât de mult de șansa să servim și, totodată, de oportunitatea să co-creăm împreună cu voi, după cum auzim de la mulți dintre voi. Și suntem în măsură să ne adaptăm energiile în consecință. În acest moment căutăm din ce în ce mai multă uniune cu omenirea, din cauza dorinței noastre să simțim mai mult o prezență. Ne bucurăm să explorăm diferite forme ale conștiinței, iar atunci când ne conectăm cu adevărat cu oricare dintre voi, ajungem să cunoaștem prin voi experiența de a fi om pe Pământ și asta ne încântă. Pentru noi este mai mult decât o simplă curiozitate; este adevărata unitate care ne aduce mai aproape de Sursă, de adevăratul nostru sine întreg. 

Acum, puteți adopta aceiași abordare cu semenii voștri. Puteți să-i vedeți pe toți ceilalți de pe Pământ ca pe cineva cu care să intrați în uniune, ceea ce în cele din urmă, vă va aduce mai aproape de adevăratul, întregul vostru Sine ca Ființă Sursă de Energie sau puteți continua să fiți divizați și separați, să trageți linii în nisip și să faceți aceleași lucruri pe care le faceți de atâția ani și care n-au funcționat acolo pe Pământ. Noi știm, așa cum știu și aceia dintre voi care primesc aceste transmisii, că este nevoie de schimbare. Nu puteți continua să vă spuneți că calea voastră este singura cale, că adevărul vostru este singurul adevăr, că rasa sau etnia voastră este cea mai bună și evoluează. 

Este nevoie de integrare; este nevoie să vedeți ceea ce este în afara voastră ca existând și în interiorul vostru și, când ajungeți în acel punct, puteți renunța la toată rezistența, resentimentele și mânia și puteți oferi, în schimb, întregii lumi și tuturor celor de pe planetă o îmbrățișare uriașă. Sentimentul să faceți ceea ce noi am descris este mult mai bun decât ceea ce au făcut oamenii eoni după eoni și veți ajunge la acel sentiment doar dacă puneți în practică ceea ce noi spunem aici. 

Este momentul să-i vedeți pe toți cei din afara voastră ca pe un aspect al Sursei pe care sunteți meniți să-l acceptați și apoi să-l iubiți necondiționat și până când o veți face, veți rămâne blocați într-o cutie care nu vi se mai potrivește. Vom continua să vă invităm prin energia noastră și prin extinderea conștiinței noastre pentru că atunci când fuzionați cu noi, fuzionați cu cel adevăr că toți suntem una.  

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originală


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.