duminică, 22 octombrie 2023

Actualul război din Orientul Mijlociu

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Avem o enormă cantitate de energie să vă oferim în această singură transmisie și vom trece direct la asta. Sunteți acolo ca să aduceți pacea într-o lume care adeseori nu este în pace, iar pacea pe care o aduceți restului lumii începe cu voi. Prin găsirea păcii în interiorul vostru puteți apoi răspândi pacea și să vedeți pace în toate regiunile lumii voastre, indiferent de cât de fărâmițate au fost istoric. Așa că, în acest moment, vă chemăm ca Colectiv Trezit să activați vibrația păcii în voi și să o trimiteți în Israel, în Palestina, în Fâșia Gaza, în întregul Orient Mijlociu. Dar mai întâi vă încurajăm să vă asigurați că aveți acea vibrație a păcii în voi. Înainte să căutați să-i ajutați pe alții, trebuie să vă faceți mai întâi ordine în propria casă. 

Astfel, pe măsură ce căutați în interiorul vostru conflictele pe care le experimentați și căutați să dați drumul acelor conflicte, îi ajutați și pe cei care suferă chiar acum în război, indiferent unde se află sau de ce parte se află. Lumea exterioară vă va reflecta întotdeauna ceea ce este nevoie să vedeți în voi. Și când o face, este un moment bun pentru voi să faceți niște cercetări sufletești. Întrebați-vă unde puteți da drumul furiei voastre, urii voastre, resentimentelor voastre și oricărui alt tip de conflict pe care îl aveți în voi înșivă cu voi înșivă, cu alții, ambele sunt la fel de puternice. Și când simțiți că v-ați făcut acea muncă cu/în voi înșivă să eliberați tot ceea ce nu vă mai servește, atunci vă puteți îndrepta privirea asupra Orientului Mijlociu și puteți lucra să ajungeți în acel loc în care puteți oferi iubire necondiționată tuturor celor implicați în acel conflict și în oricare conflict de pe Pământ. 

Puteți începe prin a vă simți sentimentele. Acordați-vă la tristețea sau indignarea voastră. Acordați-vă la frica, la disperarea voastră și la orice altceva simțiți ca reacție la ceea ce s-a întâmplat și continuă să se întâmple. Nu trebuie să vă dați seama de toate. Nu trebuie să dezlegați întreaga situație și să ajungeți la capătul ei și nici nu trebuie să veniți cu cea mai strălucită soluție la problemă. De fapt, acele tipuri de gimnastică mentală nu vă vor duce nicăieri, dar simțirea sentimentelor vă va duce în locul în care puteți accepta apoi că aceasta este lumea pe care o co-creezi, pe care noi o co-creăm în acest moment, pentru că toată lumea din Univers este afectată de ceea ce se întâmplă chiar acum în Israel și Palestina. 

Ne putem cu toții asuma responsabilitatea pentru că acesta este universul nostru pe care îl co-experimentăm în acest moment și putem ajunge cu toții în acel loc al acceptării astfel încât să putem ajunge în acel loc al iertării și de acolo putem aduce mai multă compasiune în conflict și, în sfârșit, putem sta cu toții în lumină ca iubirea necondiționată care suntem. Îi putem vedea, totodată, pe toți cei implicați ca pe o ființă a iubirii necondiționate, iar asta va ajuta cu mult mai mult decât alegerea unei părți. Este momentul ca omenirea să curețe acest tip de violență din chakra sa rădăcină colectivă și este momentul să trăiască în pace, armonie și unitate, iar voi ajungeți acolo. Cea mai mare parte a planetei este în pace, dar în acest moment, asta este munca voastră și iubirea este răspunsul. 

Este soluția și funcționează. Am văzut-o funcționând în Sistemul Stelar Orion și o vom vedea funcționând pe planeta Pământ. Știm cu certitudine că asta este linia temporală pe care vă aflați și că orice altă linie temporală în care săriți va include iubirea, pacea și armonia ca răspuns la toate conflictele din acest moment de pe planeta Pământ.

 

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.