joi, 5 octombrie 2023

Un Eveniment de Luminozitate

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Sunt trei lucruri de transmis acum cu privire la datele primite despre un eveniment solar/ceresc. 

Primul este să nu cedați fricii. Aceasta este o vizionare multiplă a acțiunii de intensitate înaltă* care, pe măsură ce frecvența voastră se accelerează, devine o probabilitate din ce în ce mai mare să se producă. 

Ceea ce depășește conversația și văzul este viziunea omenirii. Unele dintre ele sunt bazate pe frică, iar altele sunt bazate pe credință. Toate implică lumină la un anumit nivel și multe, dar nu toate, vin din cer.  

Al doilea, are loc un fel de botez. Vă puteți referi la el ca la un botez cu lumină în loc de apă. Și ce este lumina? Este vindecare. Este iluminare. Poartă căldură și este un ajutor atunci când lucrurile sunt întunecate. Lucrurile devin din ce în ce mai întunecate acum. Lumina se apropie. 

Al treilea este că acest eveniment nu poate fi prevăzut sau prezis. Se scrie acum. 

Să știți că ceea ce a fost văzut este o compilație – înainte, în timpul, după. Toate aceste lucruri conțin ceea ce a fost ”captat” de către văzătorii și prezicătorii voștri. 

Sunteți în viață acum în cele mai intense momente fizice. Cu toții vă schimbați rapid și vi se cere să vă implicați. Acesta este motivul multiplelor predicții și al nespecificității acestora. Lucrurile în mișcare nu au o margine dură și voi toți sunteți într-o mișcare rapidă. Frecvența voastră, deja în afara topurilor, crește în continuare. 

Toate acestea pentru schimbarea care urmează. Vă modelați lutul sinelui vostru viitor. O faceți în timp real și fără indicații. Definiți metoda, alegeți cadrele, ușile și ferestrele. Unde veți ajunge va fi locul perfect potrivit pentru toți parametrii voștri cei mai înalți și mai buni. 

Aceste anunțuri cu privire la viitorul eveniment de lumină/luminozitate nu sunt date ca să vă alarmeze. Acestea sunt reamintiri autoservite că este momentul să vă puneți casa în ordine. 

Evenimentul de luminozitate reală va elimina momentan totul, în afară de potențial. Încotro direcționați acel potențial este determinat chiar acum de alegerile și autodefinirile voastre de astăzi. Nimic nu va fi modificat dincolo de capacitatea sau dorința sa. Nu așa funcționează. 

Voi, cei cărora vi se vorbește acum de evenimentele viitoare și care aveți bilet pentru aceste evenimente de dinainte de sosirea voastră fizică, beneficiați acum de oportunitatea de-a alege. Voi alegeți cu fiecare decizie și prioritate și concentrare prelungită. 

Asta este călătoria pentru care aveți bilet. Fiorul anticipării este ceea de ce vă bucurați acum. Este oportunitatea voastră să vă autodefiniți, să colorați, să creați. Și ce veți crea? Asta, dragul meu om drag, va depinde de ceea ce crezi, intenționezi și accepți. Poate că acum este momentul să-ți lași cele mai prețioase vise să ocupe centrul scenei. 

Asta e tot. 

Mulțumesc. 

 

*O referire aici la viziunea vizualizatorilor de la distanță despre ceva ce se întâmplă din/pe cer ; un eveniment de luminozitate”.

 

Traducere Monica Poka

Sursa




Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.