vineri, 20 octombrie 2023

Războaiele din Orion și Războaiele Pământului

Înaltul Consiliu Pleiadean al celor 7 prin Daniel Scranton 

Suntem Înaltul Consiliu Pleiadean al celor 7 și suntem încântați să vă oferim cuvintele noastre de înțelepciune. 

Am experimentat războaie în istoria noastră ca civilizație și niciunul dintre acele războaie nu a fost atât de oribil pe cât au fost războaiele din Orion. Am participat la Războaiele din Orion, fără tragere de inimă, iar când Imperiul din Orion s-a prăbușit, ne-am uitat la noi înșine și ne-am întrebat ce reprezintă ele în noi. Am ajuns să ne dăm seama că aveam o ideologie pe care doream să o răspândim în toată galaxia. Am crezut că știm mai bine decât ființele din alte lumi și din alte sisteme stelare și am căutat să ne răspândim metodele de vindecare și învățăturile noastre spirituale în întreaga galaxie. Imperiul din Orion a avut o agendă asemănătoare. Ei credeau că au la inimă cele mai bune interese pentru întreaga galaxie și au căutat să aducă forma lor de guvernare în întreaga galaxie. 

Vedeți voi, ei au crezut că sunt de partea binelui, așa cum ne-am gândit și noi că suntem de partea binelui ieșind în afară, la fel cum fac misionarii acolo pe Pământ, răspândind veștile bune ale ideologiei Pleiadeene. Acum, vă spunem asta pentru că vrem să vă dați seama că în centrul oricărei fapte greșite se află cineva care crede că face bine. Și acest lucru este valabil indiferent dacă este vorba despre un individ sau un grup. Ei cred că știu ce este mai bine pentru toată lumea și își vor impune voința, uneori violent, ca să se asigure că fiecare știe ceea ce ei știu, crede ceea ce ei cred. Așa că, atunci când vă uitați la războaiele care au loc acolo pe Pământ în acest moment și vă întrebați cum ar putea cineva să facă așa ceva, recunoașteți și faptul că puteți deveni destul de atașați de propriile voastre credințe, de propriile voastre ideologii. 

Atunci când veți aborda viața că cineva trebuie să-și trăiască viața și să-l lăsați să o facă, veți vedea că acest lucru se reflectă și mai mult înapoi către voi pe Pământ și în întreaga galaxie. Mulți oameni bine intenționați de pe Pământ încă mai cred că trebuie să învingă pe cineva, ceva sau o ideologie ca să fie pace, prosperitate, libertate și orice altceva vă doriți cu toții. Nu contează de ce parte vă situați, atâta timp cât sunteți de o parte, perpetuați războiul. Asta este o pastilă greu de înghițit, iar noi știm asta. Știm asta pentru că a trebuit să o facem noi înșine. A trebuit să ne uităm la noi înșine și să ne întrebăm cum am creat Războaiele din Orion în experimentarea noastră și ce au fost ele menite să ne învețe. Războaiele au durat foarte mult timp, iar modul în care ele s-au încheiat a fost printr-o mișcare colectivă de schimbare la nivel local. 

S-au încheiat pentru că individul de rând a fost dispus să-și ridice vibrația în întreaga galaxie. Suficient de mulți indivizi au spus ”Ce-i destul, e destul!” și în loc să ridice o altă armă, au intrat în ei înșiși și s-au luptat cu propriii demoni. Suficienți indivizi și-au ridicat vibrația ca să provoace o schimbare în conștiința colectivă a acestei galaxii și a acestui Univers. Și asta este ceea ce sunteți chemați să faceți încă o dată în acest moment și voi sunteți cei care să o faceți. Arcturienii v-au numit ”Colectivul Trezit” și au dreptate, sunteți. Voi sunteți făcătorii de schimbare, arătătorii de cale și conducătorii omenirii. Ați mai făcut-o și înainte, când v-ați întrupat în timpul Războaielor din Orion. Și acum o faceți din nou, pentru ultima dată. Asta face parte din încheierea schimbării în conștiință și nu va trebui să experimentați din nou războaie odată ce ascensionați.

 

Noi suntem Înaltul Consiliu Pleiadean al celor 7 și vă iubim foarte mult pe toți. Asta e tot.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.