miercuri, 4 octombrie 2023

Accesați chiar acum Dimensiunea a Cincea

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem încântați, ca întotdeauna, să asistăm la creșterea și extinderea în felul în care o faceți în fiecare moment al fiecărei zile. S-ar putea ca voi să nu vedeți creșterea pe care vreți să o vedeți acolo, în universul fizic, și s-ar putea să nu fiți în măsură să detectați o creștere atât de mare pe cât ați vrea să vedeți în voi înșivă, dar în fiecare moment al fiecărei zile câștigați o conștientizare mai mare, o conștiință mai mare. Deveniți din ce în ce mai treziți. Vă treziți la adevărul cu privire la cine sunteți cu adevărat la un moment dat, dar apoi treceți prin experimentări care vă fac mai conștienți de gândurile, convingerile, emoțiile și chiar acțiunile voastre, lucruri pe care le faceți pe pilot automat și nu dintr-o stare de inspirație. 

Asta este ceea din ce creșteți și în ce creșteți pe măsură ce vă continuați această viață acolo. Este o călătorie lungă și șerpuitoare pentru voi. Nu mergeți glonț în linie dreaptă într-un tren de mare viteză în care tot ceea ce faceți este să stați și să priviți pe fereastră. Sunteți acolo să o experimentați; sunteți acolo să treceți prin acele dureri de creștere și să recunoașteți o dată pentru totdeauna că totul vă servește. Gândiți-vă la tot ce este în viața voastră chiar acum și dați-vă seama că vă servește. Și apoi gândiți-vă la ce nu este în viața voastră în acest moment, ce v-ați dori să fie acolo și dați-vă seama că să nu fie acolo, vă servește; apoi faceți o respirație profundă și relaxați-vă. Vă dați seama că v-ați recâștigat pacea interioară în doar câteva momente din timpul vostru. 

Din starea de pace puteți crea; vă puteți deschide și puteți primi. Puteți experimenta bucurie. Puteți privi în jur la ceea ce face parte din viața voastră și să le apreciați mai mult. Puteți aprecia mai mult oamenii din viața voastră. Nu întotdeauna trebuie să vă străduiți, să urcați și să vă luptați ca să ajungeți la următorul pas al evoluției voastre spirituale. Când dețineți o mai mare conștientizare, vă dați seama că conștientizarea este cheia. Nu este vorba de faptul că acum sunteți conștienți de ceea ce aveți de reparat, de ce are nevoie de schimbare în viața voastră. Pur și simplu să fiți conștienți este repararea; este schimbarea. Înseamnă că sunteți mai conștienți și data viitoare veți alege mai conștient, data viitoare când aveți de-a face cu acea persoană dificilă sau cu acea situație dificilă din viața voastră. 

Vrem să vă opriți și să vă recunoașteți mai mult pentru creșterea pe care o atingeți în fiecare moment al fiecărei zile și, dacă faceți asta, veți descoperi că trăiți într-o gamă de frecvențe cinci dimensionale. Veți descoperi că puteți menține acea frecvență pentru perioade din ce în ce mai lungi și nu veți aștepta ca nimic să se schimbe în afara voastră, așa că, vă puteți relaxa și să vă simțiți bine în legătură cu cât de departe ați ajuns. Faceți-o acum și totul se va schimba și se va schimba mai repede pentru că ați făcut acei pași mici pe care noi i-am subliniat în această transmisie și vă veți simți mai bine în ceea ce privește viața voastră chiar acum.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.