marți, 10 octombrie 2023

Începeți acum și bucurați-vă de restul călătoriei către 5D

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian și suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Tot timpul vă oferim tot ce avem mai bun în noi înșine. Vrem să vă arătăm doar ceea ce avem cel mai bun în cine și ce suntem noi și știm că în dimensiunea noastră sunt încorporate anumite limitări care ne permit să fim doar într-o anumită frecvență, dar acceptăm acest lucru și în mod constant atingem acea frecvență cea mai înalt posibilă pentru noi. Știm că voi toți puteți face la fel. Puteți găsi cea mai înaltă frecvență care vă este disponibilă în dimensiunea voastră și să vă arătați lumii ca sinele vostru cel mai bun posibil, și nu trebuie să o faceți, dar o puteți face. 

Când o faceți, vă simțiți mai bine, nu doar pentru că contribuiți mai mult la societate sau la persoana cu care interacționați, ci pentru că să fiți în starea de cea mai înaltă frecvență posibilă vă face să vă simțiți pur și simplu mai bine. Vi se va arăta în mod constant când nu oferiți cea mai bună vibrație posibilă. Acele reflectări vor deveni din ce în ce mai clare și mai zgomotoase și nu le veți putea ignora, iar acesta este modul în care lucrurile au fost configurate, astfel încât toți să puteți învăța. Învățați cel mai bine făcând și, pe măsură ce sunteți atenți, primiți mai mult din acele răspunsuri înainte să creați în viața voastră ceva ce nu doriți să experimentați. 

Toți aveți țelurile voastre; aveți lucruri pe care doriți să le obțineți și vă sugerăm să puneți ”să fiu versiunea mea cea mai înalt vibrațională” în capul listei de priorități. Apoi, nu trebuie să vă dați seama ce să faceți ca să fiți în serviciul altora. Nu trebuie să vă dați seama care este chemarea voastră, care este scopul vostru, pentru că, pe măsură ce sunteți acea versiune a voastră care ați fost întotdeauna meniți să fiți și sunteți destinați să fiți, sunteți în serviciu. Și numai să fiți acolo și să oferiți o vibrație înaltă este un ajutor extraordinar pentru semenii voștri. Vă puteți alătura nouă în căutarea să ajutăm omenirea să se vindece și să ascensioneze. Și, mai important, vă puteți ajuta să fiți cea mai înaltă versiune a voastră pentru voi înșivă.   

Apoi puteți începe să vă bucurați cu adevărat de viață; vă puteți bucura de călătorie, de restul călătoriei către dimensiunea a cincea. Vrem să fie lină pentru voi. Vrem să fie ușoară și plină de experimentări și oportunități incitante, dar știm că, în cele din urmă, acest lucru depinde de voi. Depinde de voi să vă folosiți liberul arbitru să fiți în cea mai înaltă stare vibrațională în care puteți fi, în timp ce încă operați în dimensiunea a patra și așteptați acea oportunitate să treceți într-a cincea. Să știți că vine și veți dori să fiți pregătiți. Veți fi în măsură și să-i ajutați pe atât de mulți alții începându-vă această practică chiar acum.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala  


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.