marți, 17 octombrie 2023

Puneți-vă deoparte instrumentele de supraviețuire

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Poate vă puneți întrebări cu privire la capacitatea voastră să mențineți directivele pe care noi, cei din Universuri, le-am evidențiat pe parcursul ultimelor câteva săptămâni. Nu vă agitați. Sunteți de deplin capabili nu numai să mențineți directivele, ci și să vă expansionați dincolo de ceea ce am discutat. 

Asta este o lume nouă, iar voi sunteți ființe noi. 

Este o prostie să credeți că nu vă puteți împlini visele pe care le-ați menținut de eoni – de cele mai multe ori cu rezultate neplăcute. Ați inițiat această schimbare cu eoni în urmă. În primul rând, oferindu-vă voluntar pentru activitățile necesare finalizării lor și apoi scufundându-vă în pregătirea să o faceți. O pregătire care a inclus karma pământească și numeroase activități în diferite dimensiuni și frecvențe. 

Gândiți-vă la abilitatea să zburați, să vă mișcați și să vă schimbați după bunul plac peste tot în Univers. Atunci veți înțelege o mică parte din ce ați dobândit înainte să intrați în această viață pe Pământ. Nu toate acele escapade Universale au fost plăcute sau confortabile. În unele dintre locurile pe care le-ați explorat, nu ați fost neapărat bineveniți. În alte locuri v-ați simțit atât de confortabil încât v-a fost greu să plecați de-acolo. 

Drept urmare, de-a lungul timpului în care ați explorat, ați interacționat și ați fost uimiți de varietatea de experimentări necesare ca să vă finalizați actuala schimbare în noul vostru eu, v-ați îndoit de voi înșivă și de credibilitatea misiunii. Călătoria a fost grea, dar nu v-ați abătut niciodată de la misiunea voastră. 

Acum, că v-ați completat și ultimele piese din experimentarea pământească, după ce ați ajutat Pământul să facă schimbarea, este momentul să puneți deoparte dedicarea și instrumentele voastre Universale de supraviețuire. Este momentul să vă relaxați. 

S-a terminat. 

Cu toate acestea, ați luptat atât de multă vreme în atât de multe medii diferite, încât vă este dificil să vă îngăduiți pacea. Simțiți nevoia să vă luptați și să vă străduiți, chiar dacă acele abilități pe care le-ați perfecționat de-a lungul eonilor nu mai sunt necesare. 

Asta este ultima voastră fază semnificativă – trecerea de la supraviețuire la pace. 

Probabil că uneori vă treziți aproape luptându-vă cu voi înșivă, așa cum se întâmplă cu unii militari după ce s-a încheiat războiul. Ați câștigat pacea nu doar pentru voi înșivă, ci și pentru lume. Este timpul să vă acceptați ființa așa cum este aici și acum. 

Această viață pământească nu este o fază de învățare sau de muncă ca să vă îmbunătățiți abilitățile pentru următoarea fază, așa cum a fost valabil de eoni. Asta este piesa voastră finală și pacea voastră. Dați-vă voie să vă relaxați, să acceptați că nu mai este. Că lupta și adeseori frica că nu vă îndepliniți misiunea să schimbați Pământul și apoi pe voi înșivă, s-a încheiat. Că v-ați câștigat medalia A+, treabă bună și misiune îndeplinită. S-a terminat. 

Nu doar Pământul 3D este o amintire, ci și lupta necesară ca să atingeți acest obiectiv important. Ați încheiat-o. Acum odihniți-vă. Apoi, permiteți-vă pacea interioară pe care o meritați. Nu mai sunt războaie de luptat, bătălii pentru care să vă pregătiți sau nevoi care trebuie satisfăcute. 

Vă puteți relaxa în sfârșit suficient cât să creați viața de bucurie pe care o meritați și pentru care ați muncit eoni să o obțineți. Nu sunteți ființe egoiste așa cum o demonstrează eonii de durere cărora le-ați supraviețuit la o multitudine de nivele ca să vă asigurați că atât Pământul 3D cât și ființa voastră nu mai sunt limitate de frică și neliniște. Și nu mai trebuie să îndepliniți rolul de îngrijitor pe care l-ați experimentat în fiecare din viețile voastre 3D pământești. 

Acceptați această fază de odihnă, urmată de o fază de creație continuă de bucurie și pace. Nu este nevoie să vă străduiți sau să vă luptați pentru ceea ce ar putea fi. Este aici acum. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre postarea originală 

Foto Chaz Shand Photography




Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.