duminică, 8 octombrie 2023

Și dacă ...

Din ciclul De ale mele

Pe cât de diferiți suntem, pe atât de la fel ne credem. De ce spun asta ... pentru că deși ne acceptăm diferențele exterioare cum ar fi culoarea pielii, etnia, sexul, forma fizică (gras, slab, înalt, scund ...), starea socială și orice altceva ce mintea noastră poate comensura, diferențele de gândire, de percepție, de a fi, de a privi lumea, majoritatea, copleșitoare încă, nu le poate accepta.


Modul în fiecare dintre noi vede realitatea ne crează nouă personal realitatea, nu la toată lumea. Realitatea mea este diferită de realitatea oricui altcuiva, deși realitățile noastre pot avea puncte comune în felul în care ne vedem fiecare realitatea, dar cele două (sau miliardele de) realități nu sunt identice. Ne putem uita la același tablou și să vedem fiecare altceva pentru că interpretăm diferit ceea ce vedem. Fără să vorbesc de unele diferențe chiar de capacități fizice cum ar fi văzul, de exemplu.

De ce scriu asta ... la postarea mea ”Un Eveniment de Luminozitate” cineva pe youtube mi-a scris un comentariu ”E vorba de cele 3 zile de întuneric ...” Pur și simplu n-am înțeles de unde a tras concluzia asta. Am recitit toată traducerea mesajului de la Unu să văd ce a dus-o la această concluzie.

Singurul lucru care ar fi putut-o duce la concluzia asta mi s-a părut a fi ”Lucrurile devin din ce în ce mai întunecate acum. Lumina se apropie.”

Da, într-o vreme se vorbea de ”cele 3 zile de întuneric” care ar fi premergătoare ”Evenimentului” de care s-a vorbit atât de mult încât s-a cam tocit, iar noi am ”crescut” din astfel de interpretări.

Sunt atât de multe de spus aici încât ... am să încep cu o întrebare.

Dacă interpretarea mesajului primit de persoana care l-a dat mai departe este greșită? Dacă pur și simplu traducerea în limba omenească, oricare ar fi ea, este făcută dintr-o înțelegere care n-a cuprins înțelesul real al acelui mesaj? Pentru că îmi dau seama făcând eu însămi traduceri dintr-o limbă omenească în alta, cât de greu este să prinzi înțelesul uneori. Și dacă traduci numai din minte, iese varză.

De ce am avea nevoie de 3 zile de întuneric FIZIC în EXTERIOR, când noi ne purtăm fiecare dintre noi propriul întuneric în interior? O astfel de acțiune în FIZIC nu ar crea și mai mult haos, frică, nebunie la propriu? Nu cred că se dorește așa ceva de către cei care ”țin cu Omenirea”, iar ceilalți ... li s-a cam dus puterea oricât fac pe grozavii ...

Nu spun că nu va fi nimic, spun că interpretarea întunericului, a celor 3 zile de întuneric, vin dintr-o conștiință pe care mulți, suficient de mulți dintre noi, am depășit-o.

Într-adevăr, fiecare dintre noi ne creăm propria realitate. Cine vrea să experimenteze 3 zile de întuneric, le va experimenta. Cum? Cum alege să o facă pentru că este co-creatorul/co-creatoare propriei realități și Universul exact asta îi va oferi.

Da, lucrurile devin întunecate pentru că mulți, mulți oameni vor elibera întunericul din ei, iar asta ne va afecta pe toți pentru că fiecare dintre noi mai purtăm întuneric în noi. Altfel nu am fi aici.

Întunericul nu se va manifesta ca un fenomen fizic, ci mai degrabă ca o suferință și eliberare interioară la nivel de individ.

Cu cât mai mult ne ținem de ceea ce este întunecat/întuneric în noi, cu atât mai intens vom experimenta eliberarea lui. Noi suntem responsabili de ceea ce hrănim și doar noi putem să încetăm să o mai facem.

V-am expus doar un punct de vedere, așa cum văd eu lucrurile acum și cum mi-au ”venit” în timp ce scriam. Luați din tot ce am scris, și scriu în general, doar ceea ce simțiți că vi se potrivește.

Munay - Calea Iubirii

Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.