marți, 10 octombrie 2023

Schimbările radicale pe care le doriți în sistemele voastre

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte interesați de evoluția voastră spirituală, mai ales că aceasta se reflectă apoi în toate sistemele voastre. Oamenii de pe Pământ se plâng adeseori de sistemele din care fac parte și la co-crearea cărora au ajutat, fără să-și dea seama că schimbările pe care le doresc în acele sisteme trebuie să fie inițiate în primul rând în ei înșiși. Veți vedea schimbări radicale în sistemele voastre economice, în sistemele voastre de guvernare, educație, comerț, tot ceea ce ar putea fi pus în această categorie. Totul se va schimba odată cu voi. 

Schimbările radicale nu vor avea loc peste noapte. Asta este ceva ce vedem că vă este promis de mulți învățători spirituali și noua eră (new age). Ei vă promit schimbări care vor avea loc în afara voastră, care vor face ca totul să fie mai bine și care se vor petrece toate deodată. Noi nu vedem acest lucru întâmplându-se, pentru că majoritatea oamenilor nu se schimbă atât de repede. Vă schimbați și vă schimbați treptat și dacă vă uitați la sistemele voastre puteți vedea cum se schimbă și ele treptat odată cu voi. Schimbările vor fi enorme pe parcursul mai multor ani. Dar deocamdată, este nevoie să acceptați, apreciați și chiar să sărbătoriți schimbările pe care le vedeți în mai bine. 

Există mai multă transparență acum decât a existat vreodată. Știți mai multe despre aceste sisteme și acest lucru este important. Acum, ceea ce faceți cu aceste informații este, de asemenea, important. Trebuie să priviți în voi înșivă ca să se potrivească cu ele. Fie sistemul se potrivește cu ceva care este adânc în interiorul vostru, ceva ce nu puteți admite, fie se potrivește cu ceva ce nu puteți ierta, pe care îl judecați mult. Orice judecați și nu puteți ierta, se va lipi de voi ca un lipici. Și orice ce nu puteți accepta că este în voi, care este totul, la fel se va lipi de voi ca un lipici. 

Așadar, folosiți lucrurile care nu vă plac la sistemele voastre în acest moment, ca o modalitate de determinare a ceea ce are nevoie de unele modificări în interiorul vostru. Vorbim despre gândurile, sentimentele, credințele, judecățile, temerile voastre și așa mai departe. Aceștia sunt indicatorii voștri cu privire la ceea ce încă mai are nevoie de unele reglări în interiorul vostru. Puteți lucra în afara voastră fără să schimbați nimic în interiorul vostru. Puteți merge pe calea grea. Puteți iniția petiții. Puteți re-posta articolele și videoclipurile altor persoane cu privire la ce este în neregulă cu societatea, cu țara, sau cu guvernul, sau cu economia voastră. Dar până când nu căutați în interior ceea ce nu vă place din ceea ce vedeți în afara voastră, va continua să fie acolo, creându-vă realitatea cu vibrația sa. 

Este o muncă foarte ușoară odată ce vă apucați de ea. Trebuie doar să vă acordați la ceea ce gândiți sau simțiți și să le dați drumul. Nu durează ani de zile dacă vă dedicați cu adevărat și îi acordați toată atenția în acel moment. Apoi veți vedea ușoare schimbări pe ici pe colo, promițând schimbări mai mari care vor urma și, înainte să vă dați seama, veți trăi în acea lume în care doriți să trăiți cu toate noile sisteme pe care v-ar plăcea să le creați chiar acum pocnind din degete. Va dura puțin mai mult de-atât deoarece reflectarea în exterior are nevoie de timp să ajungă din urmă lucrarea interioară a omului, dar un lucru de care puteți fi siguri este că totul se schimbă în fiecare moment și se schimbă în bine pentru că voi, de fapt, ascensionați.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link la postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.