luni, 2 octombrie 2023

Energii noi pentru Omenire

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Aveți o cantitate imensă de energie în jurul vostru și în voi tot timpul. Voi alegeți ce energii să activați și cu care să vă acordați. Voi alegeți ce energii lăsați să intre, fie că știți că faceți asta, fie că nu. Totul și toată lumea este energie și asta include și gândurile și emoțiile. Prin urmare, noi toți cei din acest Univers, lucrăm întotdeauna cu energii, fie că știm că o facem, fie că nu. Acum, că sunteți treziți în forma voastră umană, puteți alege energiile cu care vreți să lucrați mai conștient și, ca să faceți asta, tot ceea ce trebuie să faceți este să credeți că aveți acces la toate energiile la care vreți să aveți acces, și, apoi, să vă demonstrați vouă înșivă că vă puteți concentra în așa fel încât să accesați și să activați acele energii. 

Voi sunteți dincolo de timpul din istoria omenirii în care tot ceea ce ați făcut ați făcut prin capacitatea voastră să mutați obiecte fizice sau să le extrageți din pământ. Desigur, mai faceți încă aceste lucruri și este perfect în regulă. Cu toate acestea, când faceți o muncă energetică, atunci mișcarea care este necesară din punct de vedere fizic devine din ce în ce mai puțină și atunci aveți mai mult timp să vă bucurați de creațiile din jurul vostru și, tot ce este în jurul vostru este creația voastră. Le creați, literalmente, pe toate în momentul în care le experimentați. 

Acum, au existat aceste energii înainte de nașterea voastră în corpul vostru fizic uman? Da, dar ele nu v-au fost cunoscute și n-au fost experimentate de voi, așa că, au existat mai mult ca energii potențiale. Sunteți atât de unici încât este nevoie ca semnătura voastră vibrațională unică să interacționeze cu energiile cu care voi interacționați ca să se formeze în forma lor actuală. Atât de creativi și de importanți sunteți și, dacă ne puteți crede când spunem asta, atunci puteți merge mai departe cu mintea, cu acțiunile și cu credințele voastre larg răspândite decât puteați merge înainte. 

Acum, o credință larg răspândită nu este doar una pe care voi o credeți, ci mai degrabă una pe care o cred mulți oameni. Și când suficient de mulți oameni cred în ceva, ei se gândesc la acel ceva ca la un adevăr, la un fapt mai degrabă, decât ca la credința cu care și prin care ei își crează experimentările. Dar atunci când încetiniți suficient de mult ca să observați ce energii ați accesat și ce energii nu ați accesat, veți deveni mai conștienți de ceea ce credeți că este posibil. Atunci când puteți activa o energie care înainte era latentă în voi, atunci puteți începe să vă cunoașteți pe voi înșivă așa cum sunteți cu adevărat. Voi sunteți cei care deblocați acea experimentare pentru voi înșivă și pentru Sursă, iar acesta este un scop uriaș pe care toți ajungeți să-l duceți la îndeplinire. 

Prin urmare, alegerea conștientă cu care energii să interacționați este un scop suficient pe care să-l aibă orice individ în orice viață. Și tocmai se întâmplă ca voi toți să fiți pregătiți să interacționați acum cu mai multe energii decât oricând înainte în istoria omenirii și asta din cauza a cât de multă viață a fost trăită și cât de mult beneficiați nu numai din propriile vieți pe care voi le-ați trăit pe Pământ, ci și din ale tuturor celor care au respirat vreodată pe Pământ. Acestea sunt vremuri incitante și vă puteți simți entuziasmați de ele pentru că voi sunteți cei care ați fost suficient de norocoși să fiți în măsură să vă întrupați pe Pământ în momentul ascensiunii voastre și al ascensiunii noastre în ceea ce urmează pentru noi toți în acest Univers.

 

Asta este tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Noi suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și întotdeauna suntem printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.