miercuri, 4 octombrie 2023

Instrumente puternice pe care le puteți folosi chiar acum

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați 

Binecuvântări. Suntem Thymus. Noi suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Vă faceți viața mai ușoară de fiecare dată când decideți să vă acordați cu ceva care vă ridică vibrația, fie că este în interiorul sau în exteriorul vostru. Viețile vă sunt menite să se desfășoare în moduri frumoase pentru voi și o vor face atunci când fiecare dintre voi decideți că nu trebuie să controlați totul și că nu trebuie să faceți totul ca să vă faceți viața să funcționeze sau să o îmbunătățiți, în unele cazuri. Trebuie să vă relaxați și să aveți încredere că ajutoarele voastre lucrează asupra lucrurilor asupra cărora voi nu puteți lucra și asupra lucrurilor asupra cărora ați putea să acționați într-un mod nefolositor. 

Încredere, convingere, optimism, speranță – sunt cuvinte care sunt uneori văzute ca fanteziste și lipsite de orice substanță reală. Dar știți că angajați cel puțin una dintre ele în fiecare zi și, unii dintre voi, de mai multe ori pe parcursul zilei. Și asta pentru că sunt pur și simplu atât de multe lucruri pe care nu le puteți ști. Nu puteți ști totul, pentru că dacă ați ști totul, nu ați mai putea participa la simulare, la joc, la co-creația care este viața pe planeta Pământ în dimensiunea a patra. Prin urmare, vă feriți în mod intenționat de informații, astfel încât să puteți continua să vă jucați și să puteți continua să creșteți. Și, deși acest lucru vă poate părea incorect, vă veți da seama că voi singuri o faceți pentru voi înșivă cu un motiv. 

Vedeți, voi nu vă puteți imagina cât de bun va fi ceva pe care nici măcar nu vi-l puteți imagina și este nevoie să dați drumul ca să lăsați să intre tot ceea ce este de neimaginat pentru voi în acest moment. Necunoscutul este plin de ceea ce voi încă nu ați experimentat, în timp ce mintea voastră este plină de ceea ce ați experimentat deja sau despre care altcineva a experimentat și despre care ați auzit sau ați citit. Prin urmare, ca să vă deschideți cu adevărat mintea către posibilități nelimitate, trebuie să fiți dispuși să treceți dincolo de gândire și chiar de imaginație. 

Încrederea, convingerea, optimismul și speranța pot mișca acul vibrației voastre generale în același mod în care o poate face concentrarea asupra unui copil care râde. Puteți, desigur, să vă concentrați asupra unei amintiri plăcute, sau asupra unui rezultat potențial plăcut pentru voi, pentru omenire, pentru un grup de oameni care se zbat în prezent acolo pe Pământ. Dar vă puteți preda și adevărului că nu puteți ști care este cel mai bun rezultat și totuși vă puteți simți plini de speranță și optimism că voi și restul omenirii vă mișcați în acea direcție tot timpul. Acestea sunt instrumente valoroase din trusa voastră de instrumente, chiar mai valoroase decât capacitatea voastră de a crea folosind gândirea, cuvântul și concentrarea. În predare și eliberare permiteți mult mai mult și vrem să vă asistăm în toate modurile în care putem oferindu-vă aceste memento-uri prietenoase.

 

Asta este tot pentru acum. Suntem Thymus. Noi suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.