luni, 16 octombrie 2023

Israel și Palestina

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. Vei vorbi despre Israel? 

Acestea sunt înfruntări și recompensări finale în timp ce ambele părți fac declarații. Aceste declarații au rolul fie să-i rănească pe cât mai mulți posibil în timp ce se confruntă cu o înfrângere sigură, fie să-i distrugă o dată pentru totdeauna. O parte a câștigat. Ceea ce vedeți acum sunt represalii, răscumpărări, rotunjiri, dezactivări, curățare. Este cea mai distructivă forță a acestui război și începe/a început să apară într-un mod mai vizibil pentru voi. 

Înțelegeți că sunt unii care vor perpetua frica ca să garnisească perspectivele și adepții. Nu cădeți în frică. Nu există ieșiri neplanificate. Nu există ieșiri neplanificate. 

Ce se întâmplă acum pe Pământ este o încercare de comportament de ”pământ ars” al acestui grup. În acest fel, ei se vor vedea ca fiind ”la egalitate” mai degrabă decât că au ”pierdut”. Nu vor ieși în liniște sau pașnic. Nu este nimic de câștigat, în ochii lor, să facă asta. 

Sunt rapoarte despre alte atacuri, asupra bazelor americane, ca eforturi de a-i elimina/salva pe cei care erau reținuți și în drum spre o închisoare extrem de sigură. Sunt adevărate aceste rapoarte? 

După cum am spus, și-au pus în aplicare metoda ”pământului ars”. Unii vor încerca mai degrabă să se predea decât să fie executați, totuși, cei care refuză să coopereze, în această etapă finală, nu sunt de încredere. Le-au fost acordate șanse până acum – multora dintre ei. 

Cei întunecați, care declanșează acum teroarea absolută, nu pot fi opriți decât cu forța. Ați intrat într-o fază vizibil brutală a eliberării lumii voastre. Nu va dura mult. 

Văd ceva, ca și cum ar fi facțiuni izolate și potențial mortale? 

Da. Sunt unii (puțini) care ar putea să fie sau nu activați ”în acțiune” la un moment dat, cu rezultate potențial mortale. Acești jucători sunt recomandați pentru ”traseele de calmare”. * Pe măsură ce frecvența se accelerează și susține unificarea, este ca și cum acești indivizi sunt aruncați – aruncați și pierduți. Au nevoie de asistență ca să revină la o funcționare corespunzătoare. Aceștia sunt oameni. 

Toți cei cu care aveți de-a face acum sunt oameni; unii (dintre ei) sunt foarte corupți și se luptă și se țin cu ghearele ca să-și mențină modul de viață. 

Alții dintre ei, exprimă, în văzul tuturor, oroarea capturării Pământului. Este ca și cum acum ați vedea și ați fi martori la tipul de desconsiderare față de viața umană care a fost un element de bază pe planeta voastră de la capturarea sa. 

Aceste crime nu sunt noi. Natura flagrantă, evidentă, chiar în fața camerelor a acestora este nouă. Nouă pentru voi; pentru aceia dintre voi care priviți viața dintr-o perspectivă oarecum protejată. 

Ce se întâmplă acum este că simțiți visceral oroarea pe care semenul vostru, sub o formă sau alta, a simțit-o cu mult înainte de acest moment. Aceste orori au fost continue – totuși sub radar. Au avut un efect asupra acelora dintre voi aflați la lumina zilei – dar într-un mod oarecum îndepărtat. 

Atacul asupra Israelului este numit un alt moment 9/11 – un atac asupra lumii. Este personal și este simțit. 

Într-un alt moment extrem de visceral experimentați unitatea. 

Rețineți imaginea accelerării frecvenței care aruncă oamenii în afară. ** Sunt adevăruri profunde păstrate acolo. 

Ca purtători de lumină este vital să rămâneți stabili prin această furtună; un far. O baliză. Nu se va opri din creștere – totuși, vă dați seama că va veni o zi în care viteza vibrației sale este viteza la tot și la toate. Atunci nu va arunca în afară. Nu îi va arunca în afară pe oamenii care nu pot/nu se vor putea menține. 

Acum sunteți martori la o ilustrare vie a ororii săvârșite asupra oamenilor de pe Pământ. Nu s-a încheiat, (faptul de-a fi martori). Totuși, abordați cu calm. Acest calm vine după această furtună. Efectul său va fi simțit la fel de profund ca efectul furtunii. Nu există cuvinte care să justifice ceea ce se petrece acum. Nici o emoție nu poate fi invocată ca să dea un sens la asta. 

Asta, pentru că dragul meu om, nu va avea ”sens” pentru nici un om. Este o nebunie. Este o ieșire. Operează pe o frecvență de frică/ură care iese în evidență acum, în contrast puternic cu frecvența iubirii în curs de dezvoltare a Pământului. Cele două nu se pot amesteca, iar oroarea nu va mai fi ascunsă. 

Veți vedea acum ieșirea jucătorilor – cine este cine. Înțelegeți că fiecare rol a fost jucat astfel ca să ușureze trezirea omenirii. Înțelegeți acest lucru și amplificați-vă lumina și iubirea. Acestea sunt vremurile de sfârșit. Este nevoie de puterea voastră, ea stabilizează frecvența care vine pentru toți cei care se află în frecvența voastră. 

Străluciți dragilor, străluciți. Nu veți fi dezamăgiți. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

 

*Asta este o referire la Pleiadeeni și la ceea ce fac ei în prezent. 

**Imaginea aici a fost a unei zone mari de rotire, gândiți-vă la un disc de vinil LP (discurile muzicale de vinil), care se învârtea din ce în ce mai repede. Noi (omenirea) ne aflam pe ea. Pe măsură ce rotirea se accelera, unii dintre noi își pierdeau stabilitatea și fie erau prinși și ținuți de alții, fie încercam să ne agățăm noi înșine. Erau unii care pur și simplu nu se puteau adapta rotirii, se mișca prea repede ca ei să se poată adapta. Pur și simplu zburau de pe ”disc”. Nu exista judecată sau tristețe, ci doar urgență. A fost ca la balamuc, eram atât de mulți și totul se mișca atât de repede.

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

Foto Daniel Kordan




Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!     


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.