duminică, 15 octombrie 2023

Acest Mesaj este pentru Toți Căutătorii Adevărului

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte interesați să fim martori cum ajungeți cu toții la concluziile la care ajungeți în ceea ce privește viața pe Pământ. Și, astfel, observăm cum absorbiți informațiile care vin către voi. Observăm că cei mai mulți dintre voi filtrați informații prin mintea voastră și, când faceți asta, lăsați să intre doar ceea ce face parte deja din sistemul vostru actual de credințe în legătură cu subiectul respectiv. Asta înseamnă că nu lăsați să intre informații noi dacă acestea sunt în contradicție cu ceea considerați deja că este adevărat. În schimb, atunci când procesați informațiile prin intermediul corpului vostru, puteți simți dacă acestea rezonează cu voi. 

Acum, vom face asta un pic mai complex pentru voi spunându-vă că toate realitățile sunt reale și, prin urmare, toate adevărurile sunt adevărate și că aveți un viitor care vi se potrivește cel mai bine și care va fi cel mai plăcut pentru voi. Este unul dintre multe. În acel viitor care este cel mai bun pentru voi, anumite lucruri sunt adevărate și anumite lucruri nu sunt adevărate. Prin urmare, vreți să fiți conduși către acea realitate viitoare de către  sentimentele voastre, iar sentimentele voastre vă ghidează mai degrabă către adevărurile care vă servesc cel mai mult, decât către adevărurile care vă validează credințele pre-existente. De aceea vă spunem că vă ajută mai mult să procesați informațiile prin corpurile voastre decât prin mințile voastre. Dacă ceva nu se simte bine pentru voi, atunci nu-i mai acordați atenție. 

Desigur, vă vor fi prezentate diferite adevăruri, pentru că vă sunt prezentate diferite alegeri pentru ceea către ce vă îndreptați, în care realitate veți locui în continuare. Acesta este motivul pentru care aveți de întâlnit opusul la ceea ce vreți și opusul la ceea ce credeți. Este așa ca să puteți face o alegere bazată pe rezonanță. Dacă ar fi să împărtășiți cu toții o realitate, o singură realitate, asta ar face lucrurile mult mai ușoare pentru oamenii de știință și intelectualii de pe planeta Pământ, pentru că atunci ar exista un singur adevăr. Dar, din moment ce nu este așa, ajungeți să călătoriți la realitatea pe care vreți cel mai mult să o experimentați și care vi se potrivește cel mai mult și faceți asta prin concentrarea precum și prin sentimentele voastre. 

Ceea ce vă spunem într-un mod foarte întortocheat, este că ar trebui să vă concentrați pe realitatea pe care doriți să o experimentați, în loc de cea pe care credeți că trebuie să o experimentați, bazându-vă pe ceea ce vi se pare evident. Uneori vă bazați ceea ce credeți că este adevărat pe ceea ce alții cred că este adevărat. Vă gândiți că dacă atât de mulți oameni cred în asta, atunci ar trebui să o iau și eu în considerare, în loc să o simțiți și să determinați pentru voi înșivă dacă este un drum pe care vreți cu adevărat să mergeți și o realitate pe care vreți cu adevărat să o experimentați. Dacă ar exista o singură realitate, atunci acest lucru ar limita Sursa. Asta ar limita atât de mult ceea ce Sursa ar putea experimenta despre Sine, iar acest lucru nu se va întâmpla niciodată. Sursa va fi întotdeauna infinită și în același timp în expansiune, iar acesta este un alt concept care vă copleșește mintea. 

Dar dacă puteți simți adevărul din ceea ce vă spunem, atunci știți că ceea ce vă spunem este adevărat pentru voi. Și dacă este adevărat pentru voi, atunci puteți alege care aspect al Sursei îl experimentați în continuare și îl puteți alege pe cel care îl simțiți ca fiind cel mai în armonie cu cine sunteți, ce vreți pentru voi și ce vreți pentru toți cei de acolo, de pe Pământ.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.  

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.