marți, 10 octombrie 2023

Dependenți de frică

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Toți cei care citiți acest mesaj puteți manifesta ceea ce aveți nevoie sau ceea la ce visați. O afirmație care pare bună ca să fie adevărată, sau un basm. Nu este nici una nici alta. Acum vă aduceți aminte cine sunteți. Nu ființa 3D care ați fost, ci o ființă omniprezentă cu abilități mult peste orice capacități ați avut înainte să vă dați voie să fiți ai pământului. 

Poate că ați participat la cursuri de manifestare sau ați finalizat meditații sau sugestionări hipnotice cu rezultate slabe sau deloc. Continuați să vă negați. Nu pentru că trebuie, ci pentru că vă temeți să nu o faceți. Sunteți ca Superman, nevrând să recunoașteți că puteți zbura și să-i ajutați pe alții cu superputerile voastre. Vreți să faceți parte din grup, nu o ciudățenie de la care se așteaptă să facă mai mult decât vă doriți pentru alții. 

Chiar dacă sunteți o super ființă, și întotdeauna ați fost, v-ați negat toate abilitățile unice în timp ce erați pe Pământ – cea mai importantă și cea mai comună dintre ele fiind capacitatea voastră de a manifesta. Probabil ați testat abilități limitate de manifestare viață după viață ca muritori de rând ca să vă îndepliniți o datorie karmică sau să vă reuniți cu prieteni sau membri de familie din alte arene. Dar niciodată sau rar v-ați folosit abilitățile de manifestare ca să creați bucurie. 

Este așa pentru că ați fost complet investiți în frica 3D. Frica nu poate fi susținută dacă simțiți o bucurie continuă. Așa că, abilitățile voastre de manifestare au fost deformate, ca să zicem așa, în pachetul vostru de frică al vieții pământești. 

Este momentul să vă recuperați abilitățile de a vă manifesta bucuria. 

Chiar dacă în următoarele câteva zile sau săptămâni ar putea apărea alegeri sau momente dificile, capacitatea voastră de a manifesta vă va ajuta să scăpați de durere. Mulți dintre voi continuă să experimenteze durerea pentru că este un obicei, nu pentru că trebuie. Sau, în unele cazuri, o dependență.

Poate ați încercat să fumați când erați tineri. Chiar dacă efectele inițiale ale fumatului au fost neplăcute, repetarea v-a crescut dorința până când ați devenit dependenți. Așa este și cu nevoia voastră să negați bucuria. 

Ați repetat frica și incapacitatea să vă schimbați viața ca să încheiați un tipar karmic până în punctul în care ați devenit dependenți. Asta nu este nici rușinos, nici greșit, doar un rezultat pe care voi sau Universurile nu l-ați luat în considerare. 

Noi, cei din Universuri, observăm că mulți dintre voi care încercați să găsiți ieșirea dintr-o situație neplăcută, cădeți înapoi în ea – la fel cum este valabil pentru orice dependență. Este momentul să vă recunoașteți dependența de frică și să o depășiți. Puteți face asta doar lăsând acel gând să intre în ființa voastră. 

Nu sunt programe necesare, elemente de timp necesare sau neplăceri fizice necesare ca să faceți acest lucru. Tot ceea ce este nevoie să faceți este să vă recunoașteți dependența și să vă declarați vouă înșivă că nu mai sunteți interesați să participați la o dependență inutilă de frică. 

Mulți dintre voi veți afirma că nu poate fi chiar atât de simplu. Trebuie să săriți prin atât de multe cercuri încât nu vă veți putea curăța niciodată dependența de frică. Cu astfel de gânduri, nici nu o veți face vreodată. S-a terminat. Karma este 3D. O viață bazată pe frică este 3D. Ființa voastră 3D și tot ce presupune asta nu mai există. 

Este timpul ca fricile voastre interioare, adică dependențele, să se încheie, nu printr-un proces fizic sau emoțional istovitor, ci pur și simplu proclamând că dependența nu vă mai servește și că sunteți o ființă nouă. S-a terminat. Dați-vă voie să fiți pe de-a-ntregul noi, în loc să fiți în doze mici, treptate de ”Poate mâine voi fi bucuros” sau ”Poate anul viitor visul meu se va împlini”. 

Asta nu este o fază de învățare sau de creștere. Este o fază a cunoașterii și a implementării acelei cunoașteri. Tot ceea ce aveți de făcut este să vă dați voie să fiți pe de-a-ntregul noul vostru eu. Nu există programe sau instructori care să o poată face pentru voi. Doar voi vă puteți da voie să fiți pe deplin bucuroși – nu mâine, nu luna viitoare sau anul viitor, ci acum. 

Cum s-ar schimba modul în care vă abordați viața dacă ați ști că nu mai sunteți dependenți de frică sau nu mai promovați frica? Și așa este. S-a terminat. Bagheta voastră magică este cunoașterea voastră interioară că frica pe care continuați să o hrăniți în voi nu mai este necesară. 

Dependența de frică a fost necesară în 3D, dar acum nu mai sunteți 3D și nu mai aveți obligații karmice. Noua voastră ființă pur și simplu este, cu o coală curată și cu nevoia să vă schimbați viața de la frica 3D la bucuria noului vostru eu. 

Acea trecere la bucurie se va întâmpla doar dacă vă recunoașteți dependența persistentă de frica 3D și o negați prin cunoașterea că s-a terminat. Bucuria intră și frica iese. Renunțați la nevoia să explorați frica în profunzimea necesară în 3D, știind că comportamentul de dependență a fost potrivit în 3D, dar, cu siguranță, nu și în noua voastră lume. 

Lăsați-vă dependența de frică să se dizolve fără durere, neliniște sau frică. S-a terminat. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Daniel Kordan




Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.