joi, 5 octombrie 2023

Pașii pe scara către Rai

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi trăim în ceea ce voi ați considera drept Rai. Tărâmul nostru, dimensiunea noastră este cerească în comparație cu ceea ce trăiți voi acolo, pe Pământ. Nu este RAIUL; nu este singurul Rai, dar are acea calitate și acea înfățișare, iar voi ați fi în măsură să faceți toate lucrurile pe care vă imaginați că le-ați putea face într-un tărâm ceresc. Voi experimentați din când în când pe Pământ tipul de fericire pe care-l puteți experimenta într-un tărâm ceresc și, prin urmare, puteți decide pentru voi înșivă ce vă pune în acea stare de a fi în care simțiți că vă aflați în versiunea voastră a Raiului și să vă puneți în acea stare cât mai des posibil.   

Asta poate părea un act hedonist sau egoist, dar țineți cont de următoarele lucruri. Când accesați acea frecvență în care este nevoie să fiți ca să puteți simți că experimentați Raiul pe Pământ, voi aduceți literalmente Raiul pe Pământ. Îl faceți mai disponibil pentru toți ceilalți pentru că împământați acele energii de frecvență mai înaltă în corpul vostru, în planeta voastră, în sistemul vostru de rețea și, prin urmare, toată lumea se poate răsfăța. De asemenea, dați exemplu altora și îi invitați să vi se alăture în experimentarea raiului pe care voi o aveți. Le arătați altora ceea ce este posibil și asta este important pentru că, dacă oamenii se uită în jur și îi văd pe alții doar suferind, atunci nu știu că există și o altă opțiune disponibilă, care le este disponibilă și lor. 

Și, în cele din urmă, când vă puneți în acea dimensiune cerească pe care ați creat-o pentru voi înșivă, veți dori să îi învățați și pe alții cum să o facă. Chiar dacă este și doar o singură persoană, este totuși ceva. Asta înseamnă și să împărtășiți secretul pe care l-ați descoperit în voi înșivă, și care este încă pentru mulți un secret, acest adevăr că aveți posibilitatea să vibrați la orice frecvență alegeți și apoi să trăiți în acea vibrație. Acesta este încă un concept străin multora, iar alții ar râde de el, dar dacă voi și alții ca voi demonstrați în mod constant adevărul că puteți alege intenționat o vibrație și să trăiți reflectarea acelei vibrații în experimentarea voastră, vor începe și alții să observe și să se întrebe ce faceți. 

Este important ca oamenii să-și dea seama că au mai multă putere în ei decât cred ei că au, și voi sunteți pionierii. Voi sunteți antemergătorii care au capacitatea să le arate altora ce este posibil, ce se află în ei și ce este și cum să ajungeți acolo unde doriți cu toții. Aducerea Raiului pe Pământ este un scop real. Fuzionarea celor două tărâmuri este inevitabilă, dar o puteți face intenționat și o puteți face acum și nu trebuie să așteptați să se întâmple ceva în afara voastră ca să vă oferiți acest tip de experimentare. Chiar acum o faceți într-o anumită măsură pentru că noi proiectăm o vibrație cerească asupra voastră și, în timp ce primiți această transmisie, fuzionați cu această energie și o faceți parte din realitatea voastră în aici și acum.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!   

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.