luni, 9 octombrie 2023

Cum să faceți salturi uriașe în evoluție

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi suntem foarte practici în abordarea propriei spiritualități. Ne uităm la ce funcționează pentru noi și la ce nu și facem schimbări în funcție de ceea ce simțim în legătură cu o anumită practică sau un anumit punct focal. Evoluția noastră este legată de a voastră; de fapt, este foarte asemănătoare. Creștem și ne expansionăm conștiința ca să ne apropiem tot mai mult de Sursă și acesta este scopul tuturor ființelor, fie că știu asta, fie că nu. Oameni diferiți aleg căi diferite, dar în cele din urmă, ne îndreptăm cu toții în același loc, aceiași direcție. 

Vă invităm să vă uitați ce abordare aveți cu privire la spiritualitatea voastră și dacă simțiți că conștiința voastră crește și se expansionează și vă aduce mai aproape de acea vibrație a Energiei Sursei pe care o căutați, și noi toți o căutăm. Trebuie să fiți în măsură să simțiți diferitele abordări pe care le aveți în ceea ce privește spiritualitatea voastră ca să puteți observa când ceva funcționează și altceva nu. Acesta este modul în care sensibilitatea voastră vă servește și de aceea să vă simțiți emoțiile este întotdeauna o idee bună pentru voi. Vă sfătuim să vă observați mai îndeaproape pe voi înșivă pe parcursul zilei. Observați-vă gândurile, cuvintele, acțiunile. Ce este obișnuit la voi și la viața voastră? 

Și apoi întrebați-vă dacă ceea ce faceți funcționează pentru voi. Vă duce acolo unde vreți să mergeți sau o faceți pentru că credeți că este ceea ce ar trebui să faceți? Vor fi și abordări ale spiritualității care vă vor ține blocați în același loc și trebuie să le cunoașteți. Trebuie să știți că să aveți aceleași gânduri din nou și din nou, vă ține în aceiași poziție în care acele gânduri vin la voi. Asta înseamnă că este momentul să faceți o schimbare; este momentul să vă schimbați vibrația astfel încât să atrageți gânduri care să se simtă mai bune. Și este, totodată, momentul să vă surprindeți* înainte să vă angajați într-o serie de gânduri despre care știți că nu vă vor face să vă simți bine și care nu vă duc nicăieri. 

Uneori schimbarea acțiunilor, chiar și a celor mai mici, poate face o diferență uriașă în viața voastră și în modul în care vă simțiți. Întrebați-vă dacă nu trageți prea mult de voi. Deveniți prea rigizi în ceea ce privește practicile voastre, în ceea ce privește lucrurile pe care credeți că trebuie să le faceți într-o zi? Și fiți atenți cum vă simțiți atunci când vorbiți cu alți oameni. Veți fi întotdeauna în măsură să spuneți dacă ceea ce ați spus a fost de folos sau nu după modul în care vă simțiți. Poate vă gândiți că ceea ce spuneți vă va fi de ajutor, dar apoi, pe măsură ce începeți să vorbiți despre un subiect, simțiți disonanța și acesta este momentul în care este nevoie să vă surprindeți. 

Asta este ceea ce înseamnă creșterea și evoluția spirituală; înseamnă să vă uitați la voi. Și când o faceți, puteți face salturi uriașe în evoluția voastră într-o perioadă foarte scurtă de timp.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

 

 

*Surprindeți are aici sensul să vă prindeți voi pe voi înșivă înainte de a face/spune un anumit lucru astfel încât să puteți lua o decizie conștientă dacă chiar doriți să faceți/spuneți acel lucru sau nu.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.