luni, 23 octombrie 2023

Cum să săriți liniile temporale și să vă accelerați ascensiunea

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări, noi suntem Consiliul Arcturian și suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem adeseori plăcut surprinși de omenire și de modul în care puteți avea aceste explozii bruște de stări vibraționale de înaltă frecvență. Vă vedem pe mulți dintre voi sărind liniile temporale și mergând către realități mult mai bune cât ai clipi din ochi pentru că sunteți dispuși să faceți munca necesară asupra voastră, iar acest lucru vă permite să țineți pasul cu energiile ascensiunii care sunt energii ale transformării. Ascensiunea nu înseamnă doar să ajungi într-un loc mai bun pentru că ai fost o persoană bună. Ascensiunea vă ajută să vă transformați din interior, ceea ce crează apoi un loc mai bun în jurul vostru. Și faceți asta tot timpul. 

Așa că, atunci când vedeți îmbunătățiri în viața voastră, știți că asta se datorează faptului că ați adus îmbunătățiri în interiorul vostru. Când știți că energiile sunt puternice în orice moment, vreți să vă predați lor. Vreți să aveți încredere că energiile vă vor ajuta, că vă sunt menite și că vă duc într-un plan de existență mai înalt vibrațional, care este, totodată, o linie temporală mai bună. O linie temporală este doar o serie de momente acum legate laolaltă și care au apoi un sens logic pentru minte. Dar nu trebuie să stați într-o linie temporală. Mințile voastre sunt destul de capabile să preia controlul și să-i explice sinelui vostru copilăresc, imaginativ că nu vă puteți aștepta ca lucrurile să fie cu mult diferite față de cum au fost ieri. Mințile voastre se bucură, de fapt, de limitare pentru că limitarea ajută mintea să dea sens lumii voastre și modului în care aceasta funcționează. 

Dar voi sunteți acolo să treceți dincolo de minte, să intrați în tărâmuri pe care mintea nu le poate pricepe sau înțelege. Mintea voastră nici măcar nu-și poate imagina realitățile pe care le aveți în fața voastră. Astfel, atunci când vă predați la ceea ce simțiți că se petrece peste tot în jurul vostru, energii care vă susțin transformarea și ascensiunea, puteți da drumul controlului, puteți merge cu fluxul, vă puteți da voie să fiți duși într-o linie temporală care se simte a fi mai bună. Este mai ușor atunci când încetați să încercați să vă dați seama. Este ușor atunci când renunțați la gimnastica mentală și la toate procesele mentale și, în schimb, vă dați voie să simțiți ce se întâmplă și faceți procesarea emoțională și activarea vibrațională pe care vreți să le experimentați. 

Acesta este modul în care Universul funcționează; este într-adevăr destul de simplu. Și odată ce ați înțeles, puteți trăi oricum doriți să trăiți și să mergeți oriunde doriți și chiar să fiți oricine doriți să fiți. Este nevoie doar de puțină concentrare. Trebuie să vă concentrați într-un mod adecvat, pentru că întotdeauna vă concentrați pe ceva, dar nu sunteți întotdeauna atenți la felul în care vă simțiți cu privire la ceea pe ce vă concentrați. Când vedem oameni cărora le pasă mai mult de ceea ce simt, vedem salturi uriașe, viraje ascuțite la stânga și vârfurile uriașe ale vibrației conștiinței colective umane. Asta este ceea ce ne place să vedem și de aceea continuăm să vă oferim manualul de instrucțiuni și apoi vă susținem în toate aceste eforturi.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originală


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.