joi, 12 octombrie 2023

Fiți soluția pentru lăcomie și violență

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte conștienți de relațiile pe care le avem cu alte ființe și colective și suntem, de asemenea, foarte conștienți de relațiile pe care le avem cu diferite concepte, diferite idei pe care le întâlnim în călătoriile noastre. Înțelegem cum relația noastră cu lăcomia, de exemplu, a evoluat de-a lungul timpului. Acum, când asistăm la lăcomie, vedem o persoană care se simte goală, se simte muritoare, se simte neputincioasă și nu știe cine este cu adevărat. Și astfel, acumularea de bogăție și lucruri îl ajută pe acel individ să-și potolească propria suferință, propria neliniște față de existența sa. 

Am văzut, de asemenea, violența în multe forme diferite și, de asemenea, am recunoscut de-a lungul timpului că ființele și grupurile implicate în această violență se simt neputincioase, deconectate, înspăimântate și este mai multă nevoie de compasiune și iubire pentru acești indivizi. Cu siguranță nu ajungeți nicăieri cu condamnarea și judecata și este important ca atunci când deveniți conștienți de relația voastră cu o persoană, un grup, un concept, o idee, să căutați în interiorul vostru ceea ce este prezent în celălalt sau ceea ce lipsește în celălalt, de care sunteți conștienți apoi în voi înșivă. 

Am crescut și am evoluat până la punctul în care acesta este un lucru automat pe care îl facem, dar pentru voi este nevoie de mai mult timp. Trebuie să vedeți reflectarea. Trebuie să aveți acel moment de recunoaștere a faptului că există ceva în celălalt care este și în voi și care are nevoie de compasiune, iertare, vindecare și iubire necondiționată. 

Acum, vă confruntați cu multe provocări în viața voastră. Vă confruntați cu provocările legate de nevoia vindecării bolilor fizice, de nevoia vindecării relațiilor cu alți oameni, vă confruntați cu facturi și datorii insurmontabile. Dar provocările despre care vă vorbim astăzi aici sunt poate cele mai impunătoare prin dimensiunea și intensitatea lor. Nu vă oferă opțiunea să faceți ceva sau să spuneți ceva ca să faceți totul mai bine. Trebuie să priviți în interior și să simțiți ceva. Trebuie să schimbați ceva care este atât de automat în interiorul vostru încât nici măcar nu vi se pare o alegere, dar vă vom aminti că întotdeauna aveți de ales. Aveți de ales felul în care răspundeți la tot ce vă iese în cale. 

V-am spus acest lucru cu mai multe ocazii când vine vorba de predicțiile pe care le vedeți atât de des în comunitatea noua eră (new age). De asemenea, puteți alege să vedeți lumea cu ochi foarte sceptici sau să vedeți lumea prin ochii Sursei. Puteți iubi orice și pe toată lumea de pe planeta Pământ, fiecare experimentare până în punctul în care toate acestea își găsesc adevărata aliniere cu Sursa, așa cum ați făcut-o în acel moment de iubire necondiționată, sau puteți continua să judecați, condamnați, încarcerați, să trageți linii în nisip, să definiți ce este rău și puteți vedea cum merge. Din perspectiva noastră nu a mers prea bine, și înțelegem că nouă ne este mai ușor pentru că noi nu avem corpuri fizice de protejat, nu deținem bunuri materiale, nu avem nevoie de bogăție. 

Dar avem atât de multă încredere în voi și în capacitatea voastră să faceți pasul înapoi în astfel de momente și să fiți cu adevărat sinele vostru întreg, complet. Fiți răspunsul, soluția și iubirea, iar viețile voastre vor reflecta un univers mai bun și concepte și idei mai bune pentru voi.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.