vineri, 6 octombrie 2023

Accesarea Cunoașterii voastre Interioare

Lord Buddha prin Natalie Glasson 

Salutări preaiubiților, eu sunt Lord Buddha. Îmi aduc iubirea și adevărul să curgă prin ființa voastră, trezind claritatea, gândirea limpede și pacea în mintea voastră. Aș dori să vorbesc despre accesarea cunoașterii voastre interioare. 

În ființa voastră există o aducere aminte. Ea se află în sufletul vostru, cu toate acestea, ea se revarsă în cascadă și pulsează prin celulele voastre, organele voastre, prin întreaga voastră ființă. Cunoașterea voastră interioară este ca o aducere aminte a Creatorului și a tot ceea ce Creatorul este. Are acces la biblioteca cunoașterii și înțelepciunii din întregul Univers al Creatorului, precum și la toate informațiile cu care sufletul vostru s-a conectat prin numeroasele sale întrupări și călătorii. 

Cunoașterea sau aducerea voastră aminte pot fi accesate de la orice nivel sau dimensiune a ființei voastre, nu numai la nivel fizic. Asta face ca uneori să fie provocator să vă înțelegeți cunoașterea pentru că este ca și cum ar vorbi limbajul universal – limbajul Universului Creatorului. Chiar și la o vibrație sau dimensiune mai înaltă, vă puteți accesa cunoașterea sau aducerea aminte interioară și să fiți în măsură să le înțelegeți. Le puteți accesa și în timp ce sunteți pe Pământ. Sunt sursa ghidării voastre. Vă oferă înțelegere. Vă oferă și confirmarea direcției sau a realizărilor. 

Cu toate acestea, uneori poate fi provocator să înțelegeți limbajul pe care cunoașterea voastră interioară îl vorbește. Este nevoie să vă acordați la cunoașterea voastră interioară și să vă faceți timp să înțelegeți modul în care cunoașterea voastră interioară comunică cu voi. Să vă faceți timp să stați în prezența cunoașterii voastre interioare, chiar dacă nu înțelegeți nici o informație sau ghidare care vă apare. Eu, Lord Buddha, vă invit ca în meditație sau momentele voastre de liniște, să invitați cunoașterea interioară și aducerea aminte a sufletului vostru să curgă prin ființa voastră și să vă îmbrățișeze în cea mai iubitoare și hrănitoare îmbrățișare. Este ca și cum ați fi îmbrățișați de cunoașterea interioară și aducerea aminte a sufletului vostru. 

În timp ce începeți să experimentați asta și pur și simplu recunoașteți iubirea, îmbrățișarea, susținerea, puteți începe să recunoașteți cum cunoașterea voastră interioară și aducerea aminte curg prin ființa voastră. Unde o simțiți în corpul vostru? Cum o simțiți și recunoașteți? Recunoașteți un miros, o culoare, un sunet, un cuvânt? Sărbătoriți că acesta este modul în care sufletul vostru, cunoașterea voastră interioară și aducerea aminte aleg să comunice cu voi. 

Pe măsură ce construiți această relație, veți descoperi că cunoașterea interioară curge prin voi cu o putere mai mare, iar capacitatea voastră să recunoașteți prezența cunoașterii voastre interioare se întărește și ea, permițând relației să se construiască – pentru ca între voi înșivă și cunoașterea voastră interioară să se formeze o legătură. Astfel, cu cât mai mult practicați asta, veți descoperi că, poate chiar fără să cereți, informațiile, cunoștințele, cunoașterea, ghidarea și inspirația vor începe să curgă prin ființa voastră în conștientizarea, în conștiința, în înțelegerea voastră. Apoi, puteți începe să puneți întrebări, să cereți ghidare, să cereți înțelegere – chiar să cereți ajutor pentru realitatea voastră actuală. Astfel vă veți accesa cunoașterea interioară cu o conștientizare foarte puternică. Veți simți totodată, în anumite momente din realitatea voastră, ca și cum cunoașterea voastră interioară vă înghiontește, încurajându-vă să spuneți ceva, să acționați într-un anumit fel, integrându-se pe deplin în realitatea voastră.   

Este important să fiți deschiși și receptivi la prezența cunoașterii voastre interioare și a comorii, a înțelepciunii, a abundenței imense de cunoștințe pe care le deține și pe care le poate împărtăși acum cu voi – acele cuvinte eliberează instantaneu haosul, conflictul, confuzia, dându-i voie prezenței voastre interioare să iasă la iveală. 

Eu, Lord Buddha, vă invit să practicați lăsându-vă cunoașterea interioară și aducerea aminte să vă îmbrățișeze. 

Eu, Lord Buddha, voi fi prezent să vă susțin. Trebuie doar să-mi rostiți numele și voi fi cu voi.

 

Vă mulțumesc. Eu sunt Lord Buddha.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!   


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.