duminică, 1 octombrie 2023

Acestea sunt singurele moduri de a trăi pe Pământ

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian 9D. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi suntem foarte experimentați în urmărirea beatitudinii noastre, fiind mai ușor să o facem în dimensiunea noastră și tuturor ne-a fost mai ușor să o facem în timp ce ne aflam în dimensiunile fizice ale sistemului stelar Arcturian. Înțelegem de ce este mai provocator să faceți asta acolo pe Pământ, în dimensiunea voastră, dar este o învățătură care trebuie pusă în practică pentru ca voi toți să-i înțelegeți și să-i recunoașteți eficiența. Veți simți un imbold care vă spune să vă mișcați într-o anumită direcție sau să faceți un anumit lucru și acel imbold va fi suficient de puternic ca să-l luați în considerare la nivelul minții voastre. 

Acum, dacă v-ați antrenat mintea să fie pozitivă, atunci vă veți da seama că vi se arată o cale către mai multă bucurie, mai multă iubire, mai multă pace, mai multă abundență și mai mult din tot ceea ce vă doriți. Dar, dacă nu v-ați antrenat mintea în mod corespunzător, atunci este probabil să ghiciți acel imbold inițial să vă mișcați într-o anumită direcție sau să faceți un anumit lucru. Iar dacă tendința voastră este să vă ascultați mai mult mintea decât ceea ce simțiți, nu veți merge până la capăt, iar viața voastră va rămâne aproape la fel cum a fost. 

În loc să încercați să vă dați seama ce ar trebui să faceți în viață, fiți confortabili să nu faceți nimic altceva decât să vă concentrați asupra vibrației voastre până când primiți unul din acele imbolduri incontestabile să mergeți înainte cu ceva care vă va lumina atunci când veți lua parte la el. Este momentul să fiți mai mult în corpurile voastre, mai centrați în inimă și mai orientați spre simțiri, astfel încât să puteți sări peste limitările minții voastre și să treceți în viața viselor voastre, care se întâmplă să fie și o viață de serviciu, expansiune și pace interioară. 

Nu trebuie să vă dați seama cum pot coexista împreună toate acele lucruri, pentru că toate acestea au fost făcute pentru voi. Treaba voastră este să experimentați viața și să lăsați viața să vă arate ceea ce vă interesează cel mai mult, ce vă entuziasmează și care vă aduce cea mai mare bucurie. Și apoi vă puteți îndrepta în acele direcții știind că simțirile voastre nu vă vor minți. Aveți toate oportunitățile să stați în liniște și să lăsați aceste imbolduri intuitive să vină la voi, dar nu veți profita de acele ocazii dacă mintea voastră v-a convins să vă întoarceți la roata hamsterului și să lăsați acțiunea să fie cel mai important aspect al zilei voastre. 

Puteți da drumul și să aveți încredere pentru că intelectual înțelegeți că energiile care sunt asupra voastră sunt aici să vă asiste, să vă ajute să treceți dincolo de punctul în care ați fost înainte. Și dacă nu vedeți încă dovezi în acest sens în viața voastră, atunci uitați-vă la a altcuiva. Căutați dovezile pe care doriți să le găsiți, care știți că susțin aceste idei de a trăi mai mult în curgere și de a fi într-o stare de beatitudine, pentru că, desigur, vă puteți făuri o viață destul de decentă prin acțiune. Și acea acțiune poate fi acțiuni ale părinților voștri sau ale bunicilor voștri care și-au făurit vieți destul de decente pentru ei înșiși. 

Dar voi știți că sunteți acolo ca să faceți mai mult decât să supraviețuiți. Sunteți acolo să prosperați; sunteți acolo să creșteți spiritual și o veți face atunci când vă veți acorda șansa să o faceți. Și totul începe prin virarea la stânga în loc de dreapta pentru că simțiți că este direcția mai bună în care să o luați, în orice moment dat. Când faceți asta veți primi dovezi că acesta este modul de-a trăi acum acolo pe Pământ și că dovezile se vor aduna și vor crea în voi convingerea că mergând cu curgerea și ascultându-vă intuiția, urmărindu-vă beatitudinea și făcând ceea ce vă luminează sunt singurele moduri de a trăi.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.



Traducere Monica Poka

Sursa 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.