marți, 24 octombrie 2023

Recompensare de sine bogată

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Poate că în trecut ați încercat să vă creați visele, dar fără succes. Sau poate ați crezut că nu e posibil să o faceți, așa că, n-ați încercat niciodată. Nu contează ce s-a întâmplat înainte pentru că sunteți o ființă diferită în vremuri diferite. 

Ce vă doriți sau la ce visați? Ce simțiți că aveți nevoie? Ce vă lipsește? Aceste întrebări au aceiași bază – nevoia să vă simțiți pe deplin vii și veseli. 

Este momentul să vă conștientizați abilitățile creatoare și să le folosiți. 

Primul vostru răspuns ar putea fi ”N-am eu norocul ăsta” sau ”Cineva sau ceva mă împiedică să creez ceea ce am nevoie”. Sau mii de alte scuze nevalabile pentru că nu vă mai puteți ascunde de cine sunteți. Poate credeți că dacă creați ceea ce aveți nevoie, veți ieși în evidență, veți rămâne singuri sau vreun alt motiv pe care l-ați dezvoltat ca să vă asigurați că întotdeauna veți rămâne mici în corpul unui creator. 

Sunteți, fiecare, un creator și întotdeauna ați fost. 

Dacă sunteți o parte din Creatorul tuturor, și sunteți, atunci aveți aceleași abilități pe care le are Creatorul. Poate nu în aceiași direcție, dacă vreți, pentru că voi sunteți Creatorul vostru, iar Creatorul tuturor este mai expansiv. Dar chiar și așa, abilitatea voastră să creați face parte din setul vostru de abilități elementare. 

Nu v-ați fi putut pregăti pentru această viață fără un set de abilități de creație. Nici la schimbarea Pământului și apoi a voastră înșivă n-ați fi putut ajuta. Nu mai sunteți o ființă 3D, totuși, adeseori doriți să rămâneți anonimi ascunzându-vă în spatele acelei cortine 3D. 

Probabil vă întrebați de ce este important acum pentru voi să rămâneți tăcuți sau ascunși. Chiar dacă sunteți un nou eu adult, vreți să pretindeți că nu sunteți atât de pricepuți sau maturi. Așa cum era uneori adevărat când erați un adult 3D care dorea să se întoarcă la o copilărie mai puțin complicată. 

Nu mai sunteți un copil 3D sau un copil noul vostru eu. Sunteți o ființă Universală matură. Iar una dintre cele mai importante sarcini pe care le puteți iniția ca adult este să vă creați viața de care aveți nevoie sau o doriți. Un concept care probabil pare egoist pentru că v-ați antrenat timp de eoni ca să fiți mai puțin decât alții. Antrenament care a funcționat atât de bine încât acum credeți că dacă cereți ceea ce aveți nevoie sau doriți este egoist, greșit, egocentrist sau mii de alte etichete care vă spun că trebuie să îndurați așa cum ați făcut-o timp de eoni pregătindu-vă pentru această viață. 

Faza voastră de îndurare s-a încheiat. Este timpul să vă jucați. Poate vă amintiți de vremurile când noi, cei din Universuri, am făcut aluzie la copilăria noului vostru eu adult. Acea vreme este acum. Până și gândul la libertatea creației se simte probabil greșit. Nu pentru că nu puteți avea încredere în voi înșivă, ci pentru că v-ați negat atât de mulți eoni în diverse frecvențe sau dimensiuni, și cele mai multe, în timp ce erați ai Pământului, încât nu puteți concepe ”corectitudinea” creării unei vieți pline de veselie. 

În mintea voastră, o viață fericită și plină de veselie ar trebui amânată încă câteva decenii, eoni sau vieți. Nu poate fi atât de ușor pe cât apare în acest mesaj. 

Ați finalizat tot ceea ce ați dorit să finalizați în mai puțin timp pământesc decât noi, cei din Universuri, sau chiar voi credeați că este posibil. Așa cum este adevărat în basme, ați dus la îndeplinire sarcinile aproape imposibile pe care le-ați cerut de la voi. Acum este momentul să vă recompensați cu visul vostru de eoni să experimentați bucuria pământească nediluată. 

Nu este nevoie să simțiți că trebuie să vă ascundeți ca să vă protejați relațiile, pentru că oricine decide să treacă dincolo de 3D are același set de abilități de creație – așa cum a fost întotdeauna adevărat. Un adevăr care a fost negat ca să vă puteți menține viețile de frică pe Pământ. 

Timpul vostru de așteptare, negarea de sine, frica, durerea și angoasa s-au încheiat. Este timpul să creați ceea ce aveți nevoie sau doriți ca exemplu pentru voi înșivă și pentru alții. Meritați recompensări continue. Recompensări pe care voi le creați. Care este cea mai bogată recompensare de sine la care vă puteți gândi în acest moment? Creați-o. Aveți abilitățile. 

Creați-o ca prima voastră recompensare că ați devenit voi. Sau poate creați un omagiu adus Universurilor și apoi creați doar ca să vă distrați. Nu există limite sau trebui-uri. 

Ignorați-i pe cei care vă spun că să vă creați bucuria nu este posibil, este greșit sau egoist. Noua realitate a lumii este că dacă o persoană își crează bucuria, ceilalți își vor aminti cum să o creeze sau cum să îndrăznească să și-o creeze pe a lor. 

Începeți să creați mic, mare sau între ele. Nu contează. Ce vă doriți cel mai mult în acest moment? Și așa este. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 

Foto Marco Grassi Photography




Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.