joi, 19 octombrie 2023

Ce trebuie să se schimbe ca voi să finalizați schimbarea?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi ne ridicăm conștiința încet și în mod deliberat, pentru că ne place să savurăm fiecare moment al acelei mișcări în sus. Noi nu ne confruntăm cu aceleași provocări cu care vă confruntați voi acolo pe Pământ, iar acest lucru face să ne fie mai ușor să fim într-o stare de bucurie, în timp ce și evoluăm și devenim mai mult ceea ce suntem cu adevărat. Vă confruntați cu provocări ca să vă stimulați creșterea, pentru că dacă ați avea tot ce vă doriți acolo, în plan fizic, nu ar mai fi niciun motiv să creșteți spiritual cu toții. Ați putea fi foarte prinși de toate jucăriile strălucitoare și sclipitoare ale realității fizice. Și cu tot ce aveți acolo pe Pământ, ați putea rămâne ocupați timp de decenii în urmărirea și desfătarea cu toate jucăriile care vă sunt disponibile. 

Așa că, în schimb, vă prezentați o provocare. Poate că această provocare are legătură cu sănătatea sau o relație, iar cealaltă mare provocare cu care vă confruntați, sunt provocările legate de partea financiară. Indiferent cu ce vă provocați, atunci când nu obțineți ceea ce vă doriți acolo în plan fizic, tindeți să vă întoarceți spre spiritual. Aveți tendința să vă rugați sau să meditați sau să intrați pe o cale care vă va duce la o mai mare conștientizare a adevăratei voastre naturi ca ființă infinită și eternă. Prin urmare, aceste greutăți cu care vă confruntați în viața voastră sunt menite să vă facă să intrați mai profund, să avansați în progresul vostru spiritual. Dacă vedeți lucrurile în acest fel, le puteți îmbrățișa. Puteți recunoaște că mai aveți de crescut în ceva, indiferent în ce punct vă aflați în călătoria voastră. 

Indiferent de cât de multe ați realizat, de cât de departe ați ajuns, mai este încă mult teren de acoperit. Cei mai mulți oameni vor să ajungă în dimensiunea a cincea ca să poată avea toate jucăriile pe care și le doresc tot timpul, să nu se mai confrunte cu provocări ca cele cu care vă confruntați astăzi pe Pământ. Nu vom spune că doriți să finalizați schimbarea din motive greșite, dar cu siguranță un motiv mai bun pentru finalizarea schimbării ar fi să experimentați cum să deveniți mai mult din sinele vostru adevărat și întreg și puteți face asta chiar acum. Nu trebuie să așteptați ca ceva sau cineva să vină să vă elibereze din robia celei de-a treia sau a patra dimensiuni ca să vă simțiți chiar acum o ființă cinci dimensională. 

Însă cei mai mulți oameni se vor mulțumi să aștepte și să continue să întrebe ”Când se va întâmpla odată?” Adevărul este că se întâmplă și dacă nu beneficiați de provocările și greutățile cu care vă confruntați, atunci ratați oportunitatea să vă bucurați de călătorie coborând în adâncul vostru să găsiți ceea ce se află acolo, ceea ce vă duce la următorul nivel de conștiință fără ca nimic din afara voastră să se schimbe. Acum, dacă ajungeți să fiți incitați de acest fapt, vă puteți schimba cu ușurință și bucurie în inima voastră și nu veți avea nevoie de nimic din afara voastră ca să vă simțiți așa cum vreți să vă simțiți. Asta este cheia să trăiți fericiți pentru totdeauna, fie pe Pământ, în Pleiade, în sistemul nostru sau în orice sistem stelar din galaxie.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.