sâmbătă, 21 octombrie 2023

Dați-ne voie să lucrăm prin voi

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Vă ascultăm pe toți aceia dintre voi care faceți efortul să comunicați cu noi și vă privim, de asemenea, suntem martori, fiind observatorii care suntem. Știm că există anumite schimbări pe care ați vrea să le vedeți în viața voastră și în lumea exterioară din jurul vostru, dar știm și că uneori vă servește să fiți chiar acolo unde sunteți pentru un pic mai mult timp. De cele mai multe ori, sprijinul pe care îl trimitem este să vă ajutăm să treceți prin ceva și să primiți beneficiile de pe urma experimentării, mai degrabă decât să vă întindem doar mâinile noastre non-fizice și să vă scoatem dintr-un scenariu nedorit din viața voastră. 

Ne place să vă ajutăm și să vă vedem cum creșteți și vă extindeți, și ne dăm seama că doar o anumită cantitate de ajutor este cu adevărat utilă, iar atunci când exagerăm, vă furăm, în esență, o experiență de creștere. Și tot mai mulți dintre colegii noștri care se află în alte dimensiuni și în alte sisteme stelare își dau seama de același lucru, iar acest lucru vă ajută mai mult decât vă dați seama, pentru că atunci când vă oferim asistența potrivită, se scurtează, de fapt, timpul pe care trebuie să-l petreceți trăind ceva ce voi ați creat. Pentru că dacă ar fi să vă scoatem dintr-o situație, sinele vostru mai înalt și-ar da seama că încă nu ați obținut ceea ce aveați nevoie din acea situație și ar recrea același scenariu, sau unul foarte asemănător, ca să obțineți acea creștere pe care ați intenționat-o tot timpul. 

Simțiți susținerea noastră prin ajutorul pe care vi-l dăm să vă procesați emoțiile, să le comunicați altora ceea de ce aveți nevoie. Simțiți susținerea care vă încurajează să vă îndreptați spre interiorul vostru și să găsiți puterea pe care o aveți să schimbați totul într-o clipită. Simțiți iubirea din jurul vostru atunci când treceți printr-una din acele nopți întunecate ale sufletului și ascultați toată ghidarea pe care o primiți din interior. Sentimentele, intuiția și cunoașterea voastră interioară sunt toate instrumente minunate care este nevoie să fi folosite ca să treceți mai repede prin ceea ce este nevoie, cu mai multă bucurie și cu rezultate mai bune și de lungă durată. 

Acum, îi aveți pe alții în viața voastră pe care vreți să-i ajutați, iar unii dintre voi se luptă întrebându-se ce sumă este potrivită să dați unei persoane, sau acelor oameni, care în mod constant caută ajutor la voi. Trebuie, totodată, să alegeți cu înțelepciune pentru că vreți ca acea persoană să fie independentă și vreți ca acea persoană să-și dea seama cât de puternică este. Vreți să-i vedeți crescând și evoluând prin provocările lor, dar empatul plin de compasiune din voi dorește, de asemenea, să facă totul mai bine pentru acea persoană. Vreți să înceteze să se mai simtă rău în momentul de față. Ceea ce puteți face întotdeauna pentru fiecare persoană și fiecare grup de care deveniți conștienți și care are nevoie de ajutor este să trimiteți iubire, compasiune, energie de vindecare. Puteți calma; puteți menține spațiul. Puteți încuraja. Le puteți aduce aminte oamenilor că sunt ființe puternice și că orice experimentează, va trece în timp. 

Este adevărat că ceea ce experimentați în viața voastră este foarte calculat, dar nu totul a fost planificat înainte de a vă întrupa. Planificați noaptea în timp ce dormiți, pe baza alegerilor pe care le-ați făcut și vibrației pe care ați oferit-o. Așadar, amintiți-vă și că puteți schimba ceea ce oferiți și calea pe care vă aflați, la fel pot și toți ceilalți. Și când oamenii vin la voi, spuneți-le poveștile voastre. Spuneți-le cum ați depășit ceva și cum ați crescut din asta. Și lăsați-i să știe că credeți în ei și că credeți că pot face alegerile care vor schimba totul pentru ei înșiși și situația lor de viață actuală. 

Ne dați voie să lucrăm prin voi de fiecare dată când vă oferiți să fiți în serviciul unuia dintre semenii voștri, iar acesta este unul dintre multele lucruri legate de conectarea cu omenirea care ne aduce atât de multă bucurie.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka 

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.