luni, 2 octombrie 2023

Manifestarea cererilor voastre adresate Arcturienilor

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte capabili să facem față tuturor solicitărilor voastre, atât vorbite, cât și gândite. Vă recomandăm chiar să vă scrieți cererile pe care ni le adresați pentru că vă va fi mai clar ce doriți deoarece vă puteți uita la ele în formă scrisă. Nu trebuie să câștigați nimic și nu trebuie să fiți speciali. Nu trebuie să repetați mantre magice; trebuie doar să vă aliniați cu ceea ce ați cerut, iar noi suntem fericiți să fim sistemul de livrare pentru voi, pentru că voi ați ales să vă concentrați pe noi în loc de Yeshua, sau Sursă, sau Pleiadeeni. Oricare dintre numeroasele ființe mai înalt dimensionale pot face față cererilor voastre. 

Tuturor ne face plăcere să vă ajutăm și noi toți vă considerăm vrednici să primiți ceea ce cereți. Acum, s-ar putea să nu fiți de acord cu sincronizarea livrării a ceea ce ați cerut, dar asta este ceva cu ce trebuie să începeți să vă obișnuiți dacă vreți să trăiți în pace și bucurie. Este important să vă găsiți un mod în care să vă trăiți viața, să fiți interesați și entuziasmați de ceea ce puteți face, iar când vă puteți trăi viața fericiți pentru totdeauna, chiar dacă nu s-a manifestat tot ceea ce ați cerut, atunci ați dobândit un tip de măiestrie spirituală. Dacă vă faceți viața despre manifestare, despre obținerea a ceea ce doriți și apoi puneți limite spunând că trebuie să vină în acest interval de timp, veți continua să fiți într-un rollercoaster în care nu simțiți deloc că ați fi atins vreo măiestrie. 

Atunci când gândurile, cuvintele și acțiunile voastre reflectă vibrația mai înaltă în care vă aflați, este mai probabil să primiți, iar atunci ceea ce primiți devine cireașa de pe tortul vieții pe care o trăiți. Când faceți din ceva o necesitate, ceva ce este necesar ca voi să fiți fericiți, sau împliniți, sau să vă simțiți întregi, atunci îndepărtați primirea pentru că încercați să vă manifestați dintr-o stare incompletă, care este o stare mai jos vibrațională de a fi. Fiți fericiți acum. Fiți împliniți acum. Găsiți ceva care să vă intereseze și de care să vă entuziasmați acum și dați drumul acelor cereri odată ce le-ați făcut. Nu vă gândiți că trebuie să le repetați în fiecare zi sau că poate nu ați spus corect și de aceea încă nu ați primit. Atunci sunteți concentrați încă pe lipsă. 

Concentrați-vă pe plenitudinea spiritului vostru, a sufletului vostru, a sinelui vostru. Concentrați-vă pe cât de mult aer este de respirat în jurul vostru și ce gust delicios poate avea dacă îl inspirați conștient și cu acea intenție de a primi tot ceea ce aerul trebuie să îți ofere. Și lăsați-ne pe noi și pe ghizii voștri și pe celelalte ajutoare ale voastre să facem toată munca grea, toată munca, în timp ce vă  găsiți vibrația mai înaltă care vă este întotdeauna disponibilă, relaxându-vă, deschizându-vă și renunțând la atașamentul ca orice să fie altfel decât este chiar acum.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.