vineri, 20 octombrie 2023

Pe cine ar trebui să credeți în ceea ce privește evenimentele curente?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ascultăm retorica care este transmisă în fiecare moment acolo pe Pământ și vrem să știți că fie vă obțineți perspectiva de la cineva care este ancorat pe un canal de știri mass-media oficială, fie o primiți de la cineva de pe rețelele sociale sau YouTube, voi obțineți doar perspectiva acelei persoane. Obțineți unghiul de vedere al unei persoane cu privire la ceva și îl puteți accepta ca fapt, ca adevăr, dacă vreți, dar nu trebuie să acceptați doar o părere, un punct de vedere. Puteți să vă retrageți din întreaga situație și să o priviți din toate unghiurile ca să aveți o vedere de tipul ochi de pasăre, indiferent care ar fi subiectul. 

Nu trebuie să vă dați toată puterea unei singure persoane sau unui grup, pentru că ei argumentează convingător despre ceva și, desigur, vor avea dorința să vă convingă că au dreptate dintr-un anumit motiv. Uneori, unii vor să credeți ceea ce spun pentru că dacă voi credeți, atunci îi validați pe ei și perspectiva lor și au cu adevărat nevoie de asta. Uneori, cineva va încerca să vă convingă de ceva pentru că își dorește popularitate, faimă, avere și, uneori, există o agendă politică în spatele a ceea ce cineva vă oferă cu lingurița. 

Uneori este greu să discerneți care este agenda cuiva, mai ales când vă plac alte lucruri pe care ei le-au spus despre diferite subiecte de-a lungul anilor. Probabil acel individ este un profesor grozav despre cum să manifești realitatea pe care ți-o dorești, dar apoi se afundă destul de adânc în teoriile conspirației și când vă uitați la acele videoclipuri, puteți simți că vi se întoarce stomacul pe dos. Acest lucru face destul de provocator pentru voi să știți la care canal să vă conectați ca să obțineți informații. 

Vă vom spune că nu aveți nevoie atât de mult de informații, pe cât aveți de învățături. Aveți nevoie de ființe, fie în formă umană, fie în formă extraterestră care să vă ghideze în voi înșivă, în adevărul vostru propriu. Ce vreți cu adevărat să știți este ce simțiți, iar dacă cineva vă spune să-l ascultați pe el/ea, în loc să vă ascultați simțirile, atunci acesta este un semnal de alarmă. De asemenea, vreți să știți ce să faceți în privința simțirilor voastre atunci când apar și cum să ajungeți să operați dintr-o vibrație mai înaltă.    

Ceea ce nu vreți, este să vă acordați la unele informații care vă dez-împuternicesc. Nu aveți nevoie de oameni care să vă spună că așa stau lucrurile și că nu puteți face nimic în privința asta. Întotdeauna este ceva ce puteți face în privința asta, indiferent de subiect. Nu contează care este problema, există o modalitate în care să vibrați în armonie cu realitatea pe care ați prefera să o experimentați. 

Nu există un viitor pe care sunteți destinați să îl trăiți toți; de voi depinde în armonie cu ce vibrați. Aveți abilitatea să vă acordați în orice moment la ceea cu ce vibrați și să vă schimbați vibrația într-una mai înaltă, iar asta este ceva ce într-adevăr trebuie să știți. Ne pasă de voi și ne pasă de vibrația voastră pentru că ne pasă de felul în care vă simțiți. Așa că, atunci când vă vedem pe toți acordându-vă la retorica care vă face să vă simțiți mai rău, știm că sunteți confuzi și știm că este nevoie să dați drumul procesării mentale în favoarea unor procesări emoționale. Și mai știm că, odată ce eliminați tot ceea ce tocmai a fost declanșat în interiorul vostru, atunci puteți vibra intenționat și puteți crea o realitate mult mai plăcută pentru voi și pentru toți ceilalți de pe planeta Pământ.  

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.