luni, 9 octombrie 2023

Previziuni ale schimbărilor majore pe Pământ

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte interesați de evoluția voastră spirituală, iar acest lucru este valabil pentru voi ca societate și voi ca indivizi. Ne uităm la amândouă și vedem cum individul influențează societatea și cum societatea voastră vă influențează pe toți ca indivizi. Știm că faceți parte dintr-o comunitate mai mare de oameni treziți spiritual și știm că în acea comunitate sunt multe promisiuni care vi se fac în legătură cu marile schimbări care vor avea loc în lumea exterioară. Am observat că mulți dintre voi vă agățați de aceste previziuni pentru că sunteți atât de disperați după schimbare și vedem că din ce în ce mai mulți dintre voi sunteți dezamăgiți și chiar sătui de toate promisiunile cu foarte puține rezultate. 

Acest lucru s-a întâmplat de destule ori în comunitatea spirituală și noua eră (new age) pentru ca mulți dintre voi să decidă că nu veți aștepta ca marile schimbări să aibă loc. De fapt, noi vedem conștiința colectivă a omenirii crescând, expansionându-se și evoluând mult mai mult acum că oamenii încep să-și dea seama că ei sunt cei care trebuie să inițieze schimbarea. Vedem din ce în ce mai mulți oameni căutând în ei înșiși cum pot da drumul la o anumită credință, unele emoții negative sau unele gânduri pe care continuă să le gândească. Vă vedem pe destui dintre voi intrând în voi și schimbându-vă vibrația ca să aveți acel impact imens asupra conștiinței colective din care faceți și voi parte și știm că ar trebui să vă simțiți încurajați de toate astea. Dar, din nou, dacă vă uitați doar în afara voastră și vă întrebați când se vor reflecta marile schimbări în tărâmul fizic, s-ar putea să vă descurajați sau chiar să vă simțiți sătui din nou. 

Prin urmare, ceea ce se petrece în afara voastră trebuie să devină irelevant pentru voi în sensul că nu lăsați să determine cum vă simțiți și la ce frecvență vibrați. Da, uneori nu puteți să nu vă simțiți întristați de o situație. Nu puteți să nu reacționați cu furie la ceva, dar vă aflați în acel punct al evoluției voastre spirituale în care trebuie să vă dați seama că să stați în acele stări de a fi nu vă servește. Vă servește mult mai mult să treceți prin ele cât mai repede posibil astfel încât să puteți ajunge la ceea ce contează cu adevărat, și anume, ducerea propriei vibrații într-o stare de frecvență mai înaltă. Asta este ceea ce puteți face întotdeauna; asupra acestui lucru aveți întotdeauna controlul și asta va avea cel mai mare impact asupra lumii voastre. Puteți avea un impact mult mai mare prin vibrația voastră pozitivă, înaltă, decât poate oricine cu vibrația lor joasă, negativă. 

Așa că, trebuie să vă luați puterea înapoi și să încetați să-i mai vedeți pe cei în poziții de putere și autoritate ca având singurul cuvânt în tot ceea ce vi se întâmplă vouă și ceea ce li se întâmplă semenilor voștri. Puteți trăi în acea lume în care vreți să trăiți mai devreme sau mai târziu, dar nu veți ajunge la ea decât dacă vibrați în armonie cu ea și este greu să vibrați în armonie cu ea dacă continuați să vă uitați la lumea care este în afara voastră acum și să reacționați și apoi să nu faceți nimic în privința reacțiilor voastre. Lăsați întotdeauna ca ceea ce este nedorit în experimentarea voastră să vă inspire să vă mișcați vibrațional către ceea ce vă doriți și veți ajunge acolo. 

Nu este doar ceea ce noi vă garantăm; este o lege a Universului din care faceți parte și pe care vă puteți baza și pe care o afirmăm pentru voi chiar acum. Așa că, continuați acea călătorie interioară în care ați fost pentru că acele previziuni nu sunt departe și să știți că faceți o diferență acolo în lumea voastră, chiar dacă nu faceți diferența pe care doriți să o faceți prin acțiune. Chiar și atunci când faceți diferența prin creșterea vibrației voastre, tot are impactul pe care vreți să-l aibă, iar voi aveți impactul pe care vreți să-l aveți. Vrem să-i felicităm pe aceia dintre voi care ați făcut această muncă de a mișca acul, pentru că ați adus din nou nivelul de conștiință la unul mai înalt. Vă mulțumim, vă onorăm și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce mai urmează pentru voi toți.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.