sâmbătă, 7 octombrie 2023

Noi Actualizări și Activări ale ADN-ului

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

V-am observat pe toți și ne-am conectat cu alte colectivități de aici, din dimensiunea a noua, ca să vedem cum putem fi mai mult în serviciul vostru. Primim perspective de la Siriusieni, Pleiadeeni, Andromedani, Lyrani, și așa mai departe, și colaborăm cu ei ca să vă aducem cele mai bune energii posibile care să vă asiste în călătoriile voastre. Știm că nu o putem face în locul vostru, dar suntem aici să vă susținem, să vă ghidăm și să vă învățăm în toate modurile în care putem. Vrem să știți că structura ADN-ului vostru se schimbă și că energiile care vă dau de furcă acum au legătură cu acele actualizări și activări ale ADN-ului. 

Sunteți meniți să vă cunoașteți pe voi înșivă ca ființe galactice, ca semințe stelare. Aceste actualizări și activări sunt menite să vă ajute să vă amintiți și vă vor ajuta și să vă acordați la ceea ce v-ați însușit la nivel de măiestrie în alte sisteme stelare de peste tot din galaxie. Sistemul nostru stelar este unul în care mulți indivizi s-au întrupat ca să exploreze spiritualitatea în toate modurile în care poate fi explorată. O vizită în sistemul stelar Arcturian este în mare măsură o vizită în interiorul sinelui. Suntem, de asemenea, nerăbdători să vă vedem activându-vă ADN-ul Siriusian, Pleiadean, Lyran, Andromedan, și așa mai departe, pentru că știm cât de multe ați adunat din toate viețile voastre în toate sistemele stelare din galaxia noastră, iar co-creatorii noștri în acest efort sunt de acord cu toții că sincronizarea pentru aceste actualizări și activări este potrivită pentru voi toți, nu doar pentru aceia dintre voi care le solicitați. 

Sincronizarea tuturor acestora coincide cu munca pe care omenirea a făcut-o asupra ei însăși ca să crească și să se expansioneze în compasiunea și iubirea ei. Dorința pe care o aveți să experimentați mai mult din non-fizic și galactic joacă și ea un rol în capacitatea voastră să primiți ceea ce vine energetic spre voi de sus. Unii oameni vor opune subconștient rezistență acestor energii și nu vor primi efectul deplin al acestora, dar aceia dintre voi care sunteți conștienți de actualizările și activările care vin, vă puteți deschide mai mult către ele și către energiile care le susțin și puteți simți schimbările din interiorul vostru care apar ca rezultat. Acest lucru vă permite să vă accesați mai multe abilități, mai multe daruri și mai mult din amintirile voastre, ceea ce va face să vă fie mult mai ușor să aveți un contact deplin și deschis cu e.t. în următorii câțiva ani. 

Voi nu veniți doar dintr-un sistem stelar, indiferent de ceea ce vi s-a spus și indiferent de ceea ce credeți. Voi sunteți totul. Voi sunteți acest Univers, și asta include toate sistemele stelare din această galaxie și din toate galaxiile și, prin urmare, voi nu trebuie să vă limitați identificându-vă doar cu un sistem stelar și puteți simți expansivitatea adevărului că voi sunteți toate semințele stelare combinate și mult mai mult. Suntem bucuroși să vă ajutăm să ajungeți la aceste înțelegeri, deoarece și noi suntem mult mai mult decât Consiliul Arcturian și am fost și noi, de asemenea, peste tot prin galaxie. Știm ce frumoasă galaxie prin care să călătorești este și din care să faci parte și suntem bucuroși să trezim acest sentiment și în voi toți.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link către postarea originală


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!   

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.