vineri, 13 octombrie 2023

Voi creați Noul Pământ 5D

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte satisfăcuți de mișcarea voastră înainte ca colectiv, întrucât vedem că din ce în ce mai mulți dintre voi renunțați la luptă și la zbucium și vă vedem intrând în voi pentru vindecarea de care aveți nevoie și găsind iertarea acolo. Știm că pe planeta voastră sunt multe pentru care să fiți revoltați. Știm că sunt multe la care să opuneți rezistență, dacă le căutați. Ați putea să vă luptați pentru cauze drepte toată ziua, în fiecare zi și să ajungeți doar la o mică parte dintre cele care merită, iar mulți oameni au simțit că asta este misiunea lor în viață. Mulți oameni simt că acesta va fi modul în care vor putea influența lucrurile și face o diferență. 

Pe măsură ce vedeți lumea de acolo ca pe un macrocosmos al vostru ca individ, vă prindeți despre ce-i vorba. Apoi vă dați seama că să forțați orice înseamnă doar să vă forțați sinele. Când înțelegeți asta și recunoașteți că munca voastră este în voi înșivă, puteți pune pancartele de pichetare jos și să renunțați la petiția pe care o strângeți în mâna voastră dominantă și puteți recunoaște că, ca să creați o lume mai bună, mai armonioasă, trebuie să începeți cu voi. Asta este ceva ce-i vedem pe tot mai mulți oameni făcând, pe măsură ce văd inutilitatea abordării mai tradiționale. Abordările mai tradiționale au fost să faceți schimbările politic prin proteste, prin marșuri, prin schimbarea legilor. 

Prin studiile care au fost efectuate s-a demonstrat că și abordările mai puțin tradiționale funcționează. Abordările mai puțin tradiționale includ meditația și rugăciunea. Există o mulțime de dovezi anecdotice că și gândirea pozitivă funcționează pentru gânditorul pozitiv, iar atunci când veți fi destui în Colectivul Trezit care să vă concentrați pe ceva pozitiv, ceva care este dorit de omenire, atunci v-ați accesat cu adevărat puterea. Asta au făcut mai mulți dintre cei treziți și de aceea ne simțim atât de bucuroși de progresul pe care îl simțim în conștiința colectivă de acolo. Pe măsură ce continuați să vă adunați în grupuri mici, oricât de mici, sau chiar prin conectarea prin Internet, și vă stabiliți intenția pentru ceva pozitiv pentru omenire, impactul este enorm. 

Voi creați Pământul cinci dimensional, cunoscut și ca Noul Pământ. Îl creați mai întâi prin faptul că vă dați seama că aveți o societate problematică care are nevoie de schimbare. Există sisteme care sunt defecte și corupte. Mai întâi recunoașteți care sunt problemele și apoi, inițial, opuneți rezistență la schimbare, iar asta este normal și este în regulă. Asta arată că sunteți înflăcărați și că dorințele voastre de schimbare sunt puternice, iar aceste lucruri ajută la crearea noului. Dar, în cele din urmă, încetați să mai opuneți rezistență și vă aduceți aminte că puterea să creați aceste schimbări fără să fie nevoie să răsturnați niciun guvern, fără să fie nevoie să faceți filme documentare despre ce este în neregulă cu asta sau aia, este în voi. 

O faceți prin energia voastră pozitivă, prin alinierea voastră cu Sursa. S-ar putea să fiți surprinși să auziți/citiți asta, dar Sursa nu opune rezistență la nimic. Prin urmare, atunci când opuneți rezistență, nu sunteți în aliniere cu Sursa. Gândiți-vă la asta; lăsați-o să intre în conștientizarea voastră. Și apoi alegeți alinierea cu adevărata voastră putere și cu toate cohortele voastre de acolo, din tărâmul fizic, care vor să vadă aceleași schimbări pe care le faceți voi, schimbări de care beneficiază toată lumea.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.