miercuri, 25 octombrie 2023

Mesaj de la Grupul Arcturian 10/22/23

Prin Marilyn Raffaele 

Bun venit dragi cititori. 

Nu vă îndoiți că totul decurge conform planului în ciuda aparențelor lumii actuale. Creșterea Luminii cu rezonanță înaltă care curge pe Pământ și care se manifestă prin prezența unor stări de conștiință din ce în ce mai evoluate, provoacă o mare cantitate de energie karmică antică, dar activă, să iasă la suprafață și să se manifeste, lăsându-se recunoscută ca învechită și nevalabilă într-o lume aflată în evoluție. 

O mare parte a energiei la nivel mondial este concentrată pe frică. Nu vă scufundați în potopul de știri negative, reclame, predicții, teorii și bârfe cu care sunteți bombardați în prezent 24/7 privitor la lucrurile de care trebuie să vă temeți, variind de la problemele vieții de zi cu zi la cele intense și complicate. Știrile care sunt prezentate pur și simplu ca informație poartă o energie diferită decât atunci când sunt folosite ca instrument de a induce frica. Mulți dintre cei care lucrează în această industrie nu speră în mod intenționat să provoace frică și nu sunt conștienți de modul în care sunt învățați să ofere informații. Acesta este motivul pentru care trebuie să învățați ”să citiți printre rânduri” și să aveți încredere în intuiția voastră. 

Frica promovată ca fiind ”pentru binele vostru” este adeseori o tactică folosită ca să țină majoritatea populației inconștientă de puterea personală și să continue să trăiască în frică, anxietate și îngrijorare care, la rândul lor, servesc la crearea, menținerea și susținerea manifestărilor de separare. 

Există un element care prosperă în energia de rezonanță joasă și acesta nu vrea să dispară. Ideea ca majoritatea să se trezească la unime și împuternicire este extrem de înfricoșătoare pentru cei care văd evoluția spirituală ca pe o amenințare pentru supraviețuirea lor – ceea ce și este. Ei vor acționa, vor crea scenarii și vor promova frica în orice formă cred ei că vor menține majoritatea omenirii hipnotizată, oferindu-le astfel lor puterea. 

Știți că frecvențele de rezonanță înaltă ale unei stări de conștiință impregnate cu conștientizarea UNimii sunt o protecție automată împotriva energiilor de rezonanță mai joasă care nu se pot alinia cu aceasta. Fiți conștienți de problemele de rezonanță joasă și de aparențele lor înfricoșătoare, dar nu le invitați să devină starea voastră de conștiință. Învățați să fiți în lume, dar să nu fiți ai ei. 

O Conștiință Divină/Creatorul individualizat ca formă și varietate infinită este un adevăr absolut. Totuși, așa cum am spus-o de multe ori, adevărul absolut nu se /nu se poate manifesta doar din cunoașterea intelectuală, acesta este doar primul pas. Adevărul trebuie să devină o stare de conștiință atinsă înainte de a se putea manifesta în exterior, deoarece conștiința este substanța creatoare a tuturor formelor, motiv pentru care fiecare persoană își crează, fie conștient, fie inconștient, propria lume în fiecare moment. 

Nu lăsați ca asta să vă descurajeze. Pe măsură ce știți despre, acceptați, practicați și păstrați adevărul în inima voastră chiar și în toiul problemelor, acesta devine treptat starea voastră de conștiință. Este ca și cum ați învăța să conduceți mașina și mai întâi trebuie să învățați, să studiați și să practicați toate chestiile alea neesențiale implicate în condus (cunoașterea intelectuală), dar odată cu practica, condusul devine în curând atât de automat încât nici nu vă mai gândiți la asta. (stare de conștiință). 

Asta este călătoria, așa funcționează evoluția. Este trezirea treptată a fiecărui suflet la înțelegerea că nu este corpul fizic limitat care pare a fi, ci este, în realitate, corp al Luminii Creatorului individualizate care pare a fi material în energia trei dimensională. Fiind în și din singura substanță care există – Conștiința/Creatorul/Sursa Divină – face automat fiecare persoană infinită, ne-născută și fără moarte – nu conceptul uman al ei, ci realitatea. Liberul arbitru îi permite fiecărui individ să aleagă ceea ce acceptă ca adevăr. Cei care aleg să-și umple conștiința cu credințe ale dualității, separării și a două puteri, nu ar trebui să-i învinovățească pe alții pentru creațiile pe care aceștia aleg să le creeze. 

Doar cele mai puternice și mai evoluate stări de conștiință au fost alese să vină și să asiste procesul de ascensiune al Pământului pentru că acestea vor fi în măsură să mențină Lumina în fața aparențelor negative de care știau că se vor desfășura. Dacă sunteți atrași de aceste mesaje, atunci faceți parte din acest grup și vă faceți treaba chiar și atunci când sunteți angajați în activități aparent obișnuite din viața de zi cu zi, deoarece conștiința voastră merge cu voi oriunde mergeți. Ați venit să fiți Lumina care este întotdeauna, nu doar uneori, singura putere reală. Pentru că ... 

Una cu Creatorul este o majoritate. 

Mulți dintre voi descoperiți că sunteți neliniștiți, îngrijorați și confuzi în ciuda faptului că sunteți evoluați spiritual. Majoritatea minților umane sunt încă oarecum condiționate de aceste emoții ca rezultat al programării din sutele de vieți trăite în conștiința trei dimensională. În prezent, curățați această veche programare, dar pe măsură ce intrați într-o nouă stare de conștientizare, mintea (o cale de conștientizare) devine confuză. Mințile umane sunt programate de trecut, continuă să tragă din colectiv și încearcă să vă țină în ceea ce este deja cunoscut, oferindu-vă o varietate infinită de motive pentru care acest lucru sau asta este corect sau mai bun decât ceva nou. 

Onorați-vă mintea și nu o respingeți niciodată, deoarece încearcă să vă servească cu ceea ce știe, dar n-o lăsați să aibă putere asupra voastră. Vorbiți cu mintea voastră atunci când își bagă nasul și vine cu scuze și motive de ce ar trebui sau nu ar trebui să faceți ceva ce recunoașteți că vine din energia veche. Explicați ”Totul este în regulă. Acum facem lucrurile în mod diferit și în moduri noi.” Spuneți-i minții voastre să se relaxeze, că totul este bine și că-i înțelegeți îngrijorarea.   

Unora le poate părea o prostie să vorbești cu mintea, dar este o modalitate bună să treceți dincolo de programarea care continuă să-i țină blocați în tipare de energie veche chiar și pe cei evoluați spiritual. Unii dintre voi nu mai aveți nevoie de acest exercițiu, dar alții au. 

Evoluția este inevitabilă și până când o persoană pregătită pentru următorul pas nu încetează să opună rezistență și se predă acesteia, lucrurile pot fi dificile și ”apelul la trezire” poate începe. Întrebați-vă ”Chiar cred cu adevărat că Creatorul este singura putere/realitate/cauză și efect? Dacă da, atunci de ce mă scufund în continuare în atât de multe concepte trei dimensionale ale puterii?” Odată ce ochii s-au deschis către adevăr, ei nu mai pot fi închiși niciodată, deși mulți au încercat din convingerea că viața a fost mult mai ușoară și mai bună înainte de trezirea spirituală. (Așa cum părea adeseori să fie.) 

Procesul învățării și evoluării într-o conștiință a propriului sine real ca fiind o individualizare a Sursei, Creatorului, Conștiinței Divine este și a fost scopul de bază al fiecărei vieți. Nu încercați să înțelegeți totul cu mintea umană pentru că este imposibil. Mințile finite sunt pur și simplu incapabile să înțeleagă infinitul, dar să știți că pe măsură ce evoluați, veți fi învățați din interior și adevărurile mai profunde pe care le căutați vă vor fi dezvăluite pe măsură ce sunteți pregătiți. Creatorul se dezvăluie pe Sine Sie Însuși. 

Intrați în voi cât de des puteți și dați-vă voie să fiți pur și simplu. Nu să ajungeți ”acolo” ca să atrageți către voi vreun concept despre Creator prin rugăciunile, riturile și ritualurile potrivite, participarea la mai multe cursuri, ținerea/purtarea anumitor cristale, aflarea mai multor adevăruri sau cerșind și implorând. 

La un moment dat, fiecare persoană trebuie să accepte că Sinele său real este deja mai aproape decât respirația, că întotdeauna a fost și întotdeauna va fi pentru că este cine ești ACUM – nu mâine, nu după ”eveniment” și nu după ce devii mai spiritual sau cunoști mai mut adevăr – ACUM.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 10/22/23

 

Traducere Monica Poka

Sursa 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.