miercuri, 25 octombrie 2023

Adevărul Trezirii

Lord Melchizedek prin Natalie Glasson 

Salutări iubite ființe de lumină, eu sunt Lord Melchizedek. Îmi aduc energia ascensiunii, a clarității, a înălțării și a iubirii ca să vă susțin în acest moment. Doresc să vin și să vorbesc despre adevărul trezirii și există un motiv și un scop foarte specific pentru care am ales acest subiect în acest moment al ascensiunii. 

Pe măsură ce energia Creatorului vine acum în ascensiune, sunteți invitați să evaluați și să contemplați totul – mai ales gândurile pe care le creați știind că gândurile pe care le creați și credințele pe care le creați au impact asupra realității pe care o experimentați. 

Este un moment de contemplare profundă în ființa voastră. Să vă întrebați de ce credeți anumite lucruri. Să vă întrebați de ce anumite circumstanțe s-au manifestat sau nu s-au manifestat. Să vă dați voie să accesați miezul însăși, nu numai al gândurilor/perspectivelor/acțiunilor/reacțiilor/experiențelor sau al lipsei de experiență, ci, de fapt, să accesați însăși miezul ființei voastre. Evaluarea, contemplarea valorilor voastre – ceea în ce credeți cu adevărat – adevărul ființei voastre – calitățile pe care le emanați – perspectivele care se nasc din adevărul vostru – scopul adevărului vostru și ceea ce vine din esența ființei voastre. Este un moment al observării. Observarea a ceea ce corpul vostru vă spune. Observarea a ceea ce sufletul vostru sau esența voastră divină împărtășește cu voi, călăuzindu-vă. Observarea a ceea ce lumea din jurul vostru vă descrie și, totodată, observarea a ceea ce Creatorul împărtășește cu voi. 

Eu, Lord Melchizedek, vă încurajez să contemplați în voi, în multe feluri, să întrebați de ce – de ce se întâmplă asta – de ce s-a manifestat asta – de ce am convingerea asta – astfel încât să vă puteți conecta cu însăși miezul ființei voastre. Începeți să înțelegeți tiparele pe care le creați – poate tipare ale iluziei – poate tipare ale adevărului de care sunteți în multe privințe responsabili. Puteți prelua controlul. Puteți transforma aceste tipare. Puteți descărca energii noi. Puteți crea perspective noi. Puteți începe să navigați și să construiți o realitate pentru voi înșivă, una care să vă servească, precum și o perspectivă despre voi înșivă care să vă servească. 

Pe măsură ce această energie apare – a contemplării, a evaluării, a explorării interioare, a întrebatului de ce – există oportunități imense pentru o nouă învățare/înțelegere/aducere aminte/vindecare/transformare și o mai profundă conectare în ființa voastră. Și, astfel, cu această energie în minte, eu, Lord Melchizedek, vă încurajez să contemplați procesul de trezire și adevărul care este procesul de trezire. 

S-ar putea să aveți o înțelegere a ceea ce înseamnă spiritual trezirea. Ați putea avea o înțelegere și a cum ați putea sau ar trebui să vă treziți, și a cum ar arăta și s-ar simți. Poate credeți că trezirea – o trezire spirituală – are loc doar într-o meditație profundă sau vindecare. Poate credeți că trezirea profundă are loc atunci când sunteți în natură sau vă conectați cu alții. 

Eu, Lord Melchizedek, vă invit să contemplați ce credeți despre trezire, în special despre trezirea voastră personală. Simțiți că ați accesat deja un nivel de trezire și cum arăta asta și cum ați experimentat asta? A fost provocator? A fost ușor? Nu sunteți siguri încă dacă s-a întâmplat cu adevărat? V-a umplut de încredere? Vă invit, de asemenea, să vă evaluați și examinați așteptările legate de trezire în următoarele zile, luni și ani. 

Este minunat să vă explorați așteptările. Ele se manifestă adeseori în modul în care vă judecați pe voi înșivă – vă judecați că nu ați făcut ceva, că nu ați atins un potențial, că nu ați acționat în modul în care v-ați dorit. Toate acestea vă oferă acces la așteptările pe care le aveți și chiar la convingerile pe care le aveți cu privire la trezirea și ascensiunea voastră spirituală. 

Ceea ce noi dorim să dezvăluim este adevărul trezirii voastre pentru că s-ar putea să aveți atât de multe idei, povești, așteptări cu privire la modul în care ar trebui să vă treziți și viteza, durata și momentul în care ar trebui să aibă loc. Amintiți-vă că voi creați ”ar trebui”-urile în ascensiunea și creșterea voastră spirituală. 

Eu, Lord Melchizedek, vă invit să intrați în adevărul ființei voastre, fie că vă dezvăluiți adevărul în sanctuarul sufletului vostru, în Chakra Steaua Sufletului aflată deasupra capului vostru, în spațiul inimii, fie că pur și simplu cereți și vă conectați cu adevărul vostru interior – cea mai pură vibrație și esență a ființei voastre. 

Eu, Lord Melchizedek, vă invit să întrebați acel adevăr, cum arată, cum se simte calea trezirii mele? Pe ce ar vrea adevărul meu să mă concentrez pe calea trezirii mele? Lăsați-vă adevărul interior să vă ghideze. S-ar putea să vă vină inspirația imediat, sau poate nu. S-ar putea să vină prin intermediul unei cărți sau prin ceva ce spune cineva sau poate veni în câteva zile. Poate veni ca o conștientizare pe care nu o înțelegeți. Orice primiți, chiar dacă este o vibrație subtilă, dați-vă voie să acceptați și să continuați să practicați acest proces astfel încât să puteți începe să construiți, în mintea voastră, o nouă perspectivă a trezirii și ascensiunii voastre spirituale care vă servește, care într-adevăr, poate fi obținută pentru că nu este creată din așteptări. Este creată din adevărul vostru – din ceea ce este, de fapt, posibil pentru voi în această realitate, ca o cale de trezire. 

Subiectele pe care vă puteți concentra: zonele care necesită vindecare și transformare; rezultatele; impactul care va fi creat; zonele care necesită în continuare manifestare. Veți începe să creați o perspectivă a trezirii care se naște din adevărul vostru, care este flexibilă și valoroasă și care se schimbă și transformă pe măsură ce explorați și vă dezvoltați și vă accesați în continuare adevărul – și obțineți treziri care vă împlinesc, care vă stârnesc sufletul și vă dau voie ... sau vă propulsează înainte pentru trezire în continuare. 

În acest timp de contemplare profundă, eu, Lord Melchizedek, vă invit să vă re-creați procesul de trezire, aliniat cu sufletul și esența voastră – să-l re-formați în mintea voastră ca oportunități pe care vă este posibil să le accesați și atingeți. 

Iubirea mea este întotdeauna cu voi.

 

Eu sunt Lord Melchizedek și vă mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.