luni, 23 octombrie 2023

O ondulație în timp

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Sunt lucruri de spus; multe, multe lucruri. 

Pentru că lumea voastră se schimbă, se mișcă și se re-așează în moduri nevăzute, dar simțite. Voi, cei care sunteți conștienți și vă dați seama de aceste fluctuații, sunteți sensibili la aceste schimbări invizibile. Le simțiți. 

O astfel de schimbare a avut loc cu câteva zile în urmă.* Vor fi mai multe, multe altele. Într-un fel sau altul le simțiți și voi pentru că sunteți în sincronizare cu Gaia. Energia voastră, într-adevăr lumina voastră, vă oferă o geamandură** pentru schimbare. În acest fel, vă combinați ca Unul și deveniți marcatori, precum și susținători. Aceste cuvinte nu sunt destul de exacte, deoarece procesul este nou-nouț și cuvintele vor trebui inventate sau imaginate. V-ați putea considera purtătorii de frecvență și deținătorii iluminării necesare. 

Este o responsabilitate singulară și uimitoare să faceți toate acestea în timp ce vă trăiți viața 3D pe Pământ în acest moment transformator. 

Nimeni nu cunoaște povara exactă pe care o purtați. Este purtată de voi, individual, și încorporează tot ceea ce voi ați ales să cuprindă. Asta ar putea fi ”o reglare a conturilor”, ca să spunem așa, înainte să treceți la următoarea mare aventură. 

Pentru că să fii om, înseamnă să simți, sub o formă sau alta, un sentiment de datorie față de semenii tăi. Acest lucru se datorează naturii voastre exigente de corectitudine și compasiune. Nimeni nu trebuie să vă spună să ”dați înapoi” sau să ”returnați”. Să oferiți, este impulsul vostru natural. 

În ciuda a tot ceea ce v-a fost luat, deși nu sunteți conștienți de asta, voi oferiți și oferiți și oferiți. În acest fel, voi stabiliți adevărul abundenței. ”Întotdeauna este mai mult.” Asta ar putea fi cartea voastră de vizită. 

Așa că, în timp ce ”urcați treptele” frecvenței și vibrației, aceste modificări subtile vor fi simțite de voi fie ca sunete, fie ca mișcare, fie ca neclaritate vizuală și momentană. Lumea voastră se ajustează și, în pe măsură ce o face, voi vă acordați să fiți în concordanță cu fiecare post. 

Acest lucru nu va fi inconfortabil pentru voi, totuși, va fi diferit. Pe măsură ce fiecare schimbare vestește un nou loc de reședință, sunteți avizați să vă ajustați rapid, dar să nu vă instalați. Pentru că urmează mai multe schimbări. 

Voi sunteți lideri ai căii și cei care luminează drumul. 

S-ar putea să fiți căutați pentru ajutor în moduri noi pe măsură ce alții vă recunosc ca far și vor să fie iluminați. Lumina voastră este atât de necesară acum. Acesta este timpul pentru care ați venit. Nu trebuie ratat sau evitat, ci savurat. 

Voi definiți Schimbarea Veacurilor. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

 

*Ceea ce urmează este o conversație cu Unul din 15/10/2023. 

 

Bună Sophia. Sunt Unul. 

Mulțumesc. Luminează-mă, te rog, în legătură cu ceea ce s-a întâmplat aici mai devreme cu DH și cu mine. Era în jur de ora 6:00 după-masa. Citeam manuscrisul și DH făcea un puzzle. Stăteam amândoi pe canapea. Am simțit că ceva se schimbă în presiune și sunet. Pentru o secundă, scrisul a devenit neclar pe pagină, iar apoi totul a devenit limpede ca cristalul. Exact în același moment, DH a scos un sunet de tipul ”click”. După câteva secunde, am întrebat ”Ce-a fost asta?” El a spus ”Nu știu. M-am auzit scoțând sunetul, dar habar n-am cum am făcut-o.” 

Mă poți ajuta? (să înțeleg ce-a fost asta n.t.) 

A avut loc o modificare vibrațională în ”visul” vostru și a fost una semnificativă. A fost ca și cum v-ați fi mutat – ați schimbat locul într-un anumit sens, datorită creșterii vibrațiilor. Nu ați fost duși acolo de nimeni – voi ați mers acolo, cu Gaia, cu acordul vostru. Intenția voastră este să participați pe deplin la această schimbare și veți participa. Veți simți totul. Exact în acel moment a fost ca și cum ați urcat la un alt nivel. Sunetul pe care DH l-a scos, a fost o reacție – a fost versiunea lui a simțirii tale că presiunea a scăzut puțin. 

Amândoi ați putut recunoaște această mișcare/schimbare pentru că sunteți deschiși și creșteți în sensibilitate – nu vă este frică. 

Rămâneți curioși și întrebători. Lucrurile s-ar putea ca mâine să se miște mult mai în acord cu voi – s-ar putea să observați o navigare mai lină și să primiți mai multe laude pentru eforturile voastre. Lucrurile se vor simți mult mai lipsite de efort. O îndepărtare continuă de mass-media va intensifica aceste simțiri; mai multă natură. 

Veți ajunge să acceptați aceste simțiri ca semne că vă mișcați așa cum este planificat – așa cum voi ați planificat. 

Așadar, se va întâmpla din nou? 

Oh, da, multe lucruri vor începe să arate și să se simtă schimbate pe măsură ce vibrația voastră se ridică ca să se acomodeze cu frecvența disponibilă. Nu va fi greu, dar va fi observat. 

În regulă, mulțumesc.

 

(Notă: Când s-a întâmplat acest lucru, amândoi am simțit ca și cum ar fi existat o ”ondulație în timp”. 

Am decis că acest ”click” a fost reacția lui naturală la schimbarea pe care am descris-o ca fiind o schimbare în tensiune/simțire. El este muzician, iar eu sunt empată. (zâmbet) 

** Un plutitor aruncat în apă ca să marcheze o locație, să avertizeze asupra unui pericol sau să indice un canal de navigație.

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

Foto Daniel Kordan




Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau aici. Vă mulțumesc!     


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.