sâmbătă, 14 octombrie 2023

Mărgăritarul vostru interior

Lord Buddha prin Natalie Glasson 

Salutări, iubite ființe de lumină, eu sunt Lord Buddha. Eu supraveghez nivelul planetar al Universului Creatorului. Scopul meu este să supraveghez ascensiunea tuturor ființelor – mai ales pe Pământ – și să aduc înțelepciune, cunoaștere, înțelegere și aducere aminte ca să susțin ascensiunea – să susțin o mai mare conectare cu Creatorul, susținând astfel întruparea și exprimarea Creatorului. 

Tot ceea ce descoperiți în ființa voastră de la lumină, de la sursă, de la esența ființei voastre, cere să fie radiat în toate zonele și domeniile ființei și realității voastre. Este scopul luminii sau aducerii aminte pe care o descoperiți. 

Astăzi, eu, Lord Buddha, doresc să vă vorbesc despre mărgăritarul interior. Mai întâi, doresc să vă întreb: Ce căutați? Ce simțiți/presupuneți sau conștientizați că nu este prezent în ființa sau realitatea voastră? 

Acum, s-ar putea să fiți în măsură să recunoașteți acest lucru la mai multe nivele ale ființei voastre. Mintea voastră poate împărtăși ceva ce caută și simte că a pierdut sau nu a fost în stare să descopere. Emoțiile voastre ar putea simți că caută ceva ce mai trebuie să întrupeze. Corpul vostru fizic s-ar putea simți ca și cum ar căuta ceva ce mai are încă de întrupat. Mai este și sufletul vostru – spiritul, esența voastră – care caută, de asemenea, ceva care simte/presupune sau conștientizează că nu a descoperit încă, că nu a accesat încă sau cu care încă nu s-a conectat. 

Atunci când vă conectați cu fiecare nivel al ființei voastre, s-ar putea să descoperiți că fiecare nivel are vise, dorințe, așteptări și nevoi diferite. Poate exista o dorință sau o nevoie generală, poate manifestarea unui vis sau a unei dorințe, a unei aspirații. Acum, visul, aspirația poate fi ceea ce căutați, de fapt, sau pot fi un fel de produs secundar a ceea ce căutați cu adevărat în ființa voastră. 

Un mod să descoperiți acest lucru este să vă întrebați pe voi înșivă, ce simțiți că vă lipsește, căutați sau nu sunteți capabili să obțineți sau să întrupați și dați-vă voie să răspundeți cu sinceritate. 

Apoi, întrebați-vă de ce simțiți că aveți nevoie ca să experimentați împlinire, completitudine, plenitudine? 

Răspunsurile la aceste întrebări pot fi aceleași sau pot fi diferite. Când începeți să înțelegeți ceea ce întreaga voastră ființă, ca aspecte individuale și ca întreg, caută – ceea ce în mod activ caută – începeți să vedeți de ce anumite circumstanțe, experimentări, gânduri, chiar acțiuni și reacții, se manifestă în realitatea voastră zilnică. Este aproape ca și cum o energie necunoscută sau o energie de care nu sunteți conștienți, crează în mod activ în ființa și în realitatea voastră. Atunci când căutați ceva, orice ar fi – pot fi minerale sau vitamine pentru corpul fizic, ar putea fi o legătură mai profundă cu Creatorul, o stare de a fi mai împământați, o dorință de frumusețe în jurul vostru, pot fi atât de multe lucruri, dar, uneori, atunci când căutați aceste lucruri, voi manifestați, de fapt, contrariul. Ați putea manifesta și atrage, de exemplu, frumusețea în realitatea voastră pentru că o căutați, dar puteți manifesta și atrage energii care nu sunt frumoase sau oameni care nu acționează într-un mod frumos. Căutarea în interiorul vostru are într-adevăr o influență asupra ființei, realității voastre, modului în care acționați și  re-acționați – și a ceea ce manifestați. 

Eu, Lord Buddha, doresc să împărtășesc cu voi informații despre mărgăritarul interior. Chiar în centrul sufletului vostru, mai ales, este o lumină care apare ca un mărgăritar. Este conectat la esențe, la adevărul, la puritatea voastră și, uneori, este posibil ca acea dorință – căutare – să vină din acea lumină, dar la fel și răspunsul, energia, vibrația la ceea ce căutați sunt conținute în acel mărgăritar de lumină din voi. Când începeți să recunoașteți că ceea ce căutați se află, de fapt, în ființa voastră, vibrația sau frecvența la ceea ce căutați se află, de fapt, în ființa voastră, acest lucru vă poate schimba perspectiva și poate deveni un sanctuar, un spațiu în care experimentați ceea ce căutați.   

Vă puteți imagina mărgăritarul din interior ca pe un sanctuar de lumină care este aproape ca un teren de experimentare. De exemplu, dacă căutați frumusețe în viața voastră, pe măsură ce vă concentrați asupra mărgăritarului – sanctuarul din interior creat din lumina sinelui vostru – puteți experimenta vibrații, frecvențe, energii profunde, culori, sunete, viziuni de frumusețe, iar acest lucru va crea. Va începe o călătorie de împlinire, de permitere acelei căutări să se încheie, iar apoi veți începe să o radiați în ființa și în realitatea voastră. Ce se întâmplă este că căutarea frumuseții, sau a orice ar putea fi, se transformă în vibrația și frecvența frumuseții care emană din ființa voastră și vă umple întreaga ființă și realitate. Iar apoi creați, manifestați, atrageți în realitatea voastră tot ceea ce are legătură cu frumusețea și lucruri care sunt cu mult mai mărețe decât v-ați putea imagina. 

Asta poate fi la fel cu ... poate căutați o casă sau un spațiu de locuit și ființa voastră caută în mod constant acest lucru. Vibrația acelei case sau acelui spațiu de locuit este deja în acel mărgăritar – în sufletul vostru – și puteți intra în acel spațiu chiar dacă nu știți cum arată sau unde se află pe Pământ. Vă scăldați în vibrația acelui spațiu – în calitățile pe care le deține – atât de mult încât emană din ființa voastră și practicați emanarea acesteia. Apoi, acea căutare se dizolvă pentru că nu mai căutați. Căutarea s-a încheiat. Este finalizată și a început manifestarea a ceea ce v-ați dorit, în exemplul dat, o casă sau un anumit spațiu în care să trăiți pe Pământ. 

Când începeți să lucrați în realitatea voastră în acest fel ... recunoscând ceea ce căutați ... recunoscând că ceea ce căutați este conținut în mărgăritar, în ființa voastră și vă asigurați că intrați în acel spațiu cu conștientizarea voastră oriunde s-ar putea afla în corpul vostru – s-ar putea să-l găsiți în inima voastră sau în Chakra Sufletului aflată deasupra capului vostru, sau ar putea să fie pur și simplu o conectare, o senzație ... deveniți acea energie. Creați o transformare completă în ființa voastră. 

În timp ce căutarea este importantă și oferă direcție, dacă căutarea și dorul durează prea mult timp, poate fi dăunător pentru ființa voastră. Aproape încep să existe în afara ființei voastre, când, de fapt, este nevoie să existe mai întâi în interior și apoi să lăsați această energie să curgă. Eu, Lord Buddha, vă invit să contemplați asta – căutarea – faptul că ceea ce căutați se află în ființa voastră și când recunoașteți asta, are loc o transformare – o desăvârșire – care apoi se revarsă în întreaga voastră ființă și se manifestă. Uneori se dezvoltă o nouă căutare și, pe măsură ce urmați acele căutări, obțineți din ce în ce mai mult acces la mărgăritarul din ființa voastră, deveniți din ce în ce mai confortabili cu prezența lui și mai în măsură să creați completări, transformări și să manifestați ceea ce doriți în realitatea voastră. 

Iubirea mea este mereu cu voi.

 

Eu sunt Lord Buddha. Vă mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.