sâmbătă, 31 august 2024

Tu ești...

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Din când în când s-ar putea să ai nevoie să ți se amintească cât de incredibil ești. Trăiești, în acest moment, un timp pe care puțini oameni l-au experimentat și o faci cu o grație uimitoare! Universul este conștient de marile schimbări prin care treci la nivel personal și îți laudă eforturile. Astăzi Universul îți cere să face tot posibilul să eliberezi negativul (și există o grămadă chiar acum) și să te concentrezi pe manifestarea celei mai perfecte lumi a tale. Poate dura ceva timp, dar ai abilitățile, cunoașterea și înțelepciunea să duci la îndeplinire această sarcină. ~ Creatorul


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



Ce este chiar după colț pentru Omenire

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Noi trezim în voi cunoașteri noi cu privire la cine sunteți cu adevărat. Pentru voi sunt noi, dar în multe privințe ele sunt străvechi și chiar atemporale. Sunteți acolo să fiți treziți, să fiți activați, să deblocați ceea ce este în interiorul vostru, și de aceea pentru omenirea de pe Pământ acesta este cel mai incitant moment de până acum. Imaginați-vă doar cât de multă energie și informație stocată există în acel corp fizic al vostru, cu trilioanele sale de celule. 

Gândiți-vă câte experiențe adunați în această viață pe Pământ, în perioada de ascensiune. Sunteți acolo să încheiați un ciclu, un ciclu de întrupare, moarte și renaștere în fizic, acolo pe Pământ. Este nevoie de multă energie să faceți asta. Prin urmare, aveți multe energii în interiorul vostru pe care să le accesați și sunt și mai multe energii care vin să vă inspire și să vă amintească din ce sunteți făcuți. 

Orice vedeți în oricare dintre noi și în oricare dintre viețile pe care le-am trăit acolo pe Pământ se află și în voi și vă activați atunci când vă gândiți pur și simplu la ceea ce a făcut cineva ca Yeshua. Sunteți activați de compasiunea mamei sale, Maria, de pacea și înțelepciunea lui Buddha. Sunteți inspirați de viețile pe care noi le-am trăit, și de unde ne aflăm acum, vă putem chema în aceleași energii pe care am fost capabili să le găsim în noi înșine în timpul vieții noastre pe Pământ. Vă reamintim cine sunteți cu adevărat și vă chemăm la ceea ce am devenit de când am trăit acele vieți pe planeta voastră. 

Acestea sunt, într-adevăr, vremuri interesante, deoarece aveți ocazia să co-creați împreună cu celelalte opt miliarde de ființe umane de pe planeta voastră și beneficiați de ceea ce fiecare dintre ele visează să aducă în existență, cheamă și manifestă. Unirea energetică cu semenii voștri este la fel de puternică ca și să ajungeți la noi toți în dimensiunea a douăsprezecea. Vrem să recunoașteți că aveți ființe puternice în jurul vostru de la care vă puteți activa și să atrageți mai multe dintre acele energii. 

Sunteți meniți să primiți ajutor de sus și să vă ajutați unul pe celălalt, deoarece acesta este un efort de grup și o ascensiune universală și vă invităm să vă vedeți semenii conținând tot ce ne-ați văzut pe noi fiind și făcând în viețile noastre pe Pământ și vrem să știți că ce este mai bun abia urmează să vină. Partea cea mai bună a vieții pe Pământ este chiar după colț pentru voi toți și voi sunteți cei care o cheamă conștient și se aliniază cu ea. Și vă apreciem pe fiecare dintre voi în aceiași măsură în care ne apreciați voi pe noi. Dar vedem în voi mai mult potențial decât cel la care am avut noi acces în viețile noastre și acest lucru ne entuziasmează legat de viața de pe Pământ în momentul actual în care vă aflați.

 

Asta este tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

vineri, 30 august 2024

Asigurați-vă contactul fizic cu ET

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Avem un interes foarte mare față de ceea ce se întâmplă acolo pe Pământ, pentru că, în multe privințe, este o reflectare a noastră înșine. Întotdeauna privim la ceea ce putem vedea în afara noastră ca reflectându-ne ceva, ceva ce avem nevoie să vedem. Acum, desigur, suntem cu toții interesați să vă ajutăm pe toți, și acesta este un alt motiv pentru care ne concentrăm atât de mult asupra planetei Pământ, dar recunoaștem că ceea ce vedem ne arată ceva la care încă lucrăm în ceea ce ne privește propria evoluție spirituală. 

Și noi suntem încă în proces de evoluție și este posibil să vedem în tărâmul vostru ceva față de care încă purtăm un strop de judecată și, prin urmare, știm că trebuie să ne clarificăm asta. Vă încurajăm să faceți același lucru, mai ales când priviți la credințele altora, la acțiunile altora, la afilierea politică a altora. Mai aveți încă multe de făcut ca să treceți peste judecăți, rezistențe, resentimente, tot ceea ce purtați în voi și care nu vă mai servește și trebuie eliminat. 

Acum este un moment minunat să faceți acest lucru, pentru că vreți să fiți cea mai clară și curată versiune a voastră pe măsură ce vă angajați în întâlniri extraterestre în planul fizic. Când stați în fața uneia dintre aceste ființe, vreți să fi dat deja drumul la tot ceea ce v-ar împiedica să aveți o experimentare pură a acelui alt aspect al Sursei pe care îl veți întâlni. Totodată, vă va face mai fericiți, mai sănătoși și mai plini de lumina și iubirea Sursei să dați drumul nevoii ca oricine altcineva să fie diferit, să gândească diferit, să acționeze diferit de modul în care o face în prezent. 

Uitându-vă la lume, așa cum este ea astăzi, observați ce vă provoacă și știți că în ceea ce vă simțiți provocați și modul în care vă simțiți provocați vă arată ce mai trebuie să eliberați. Nu doar dați tuturor celorlalți sarcini și nu le spuneți ce muncă mai au de făcut cu ei înșiși ca să se pună pe picioare. Mai degrabă, vedeți în voi înșivă unde vă puteți schimba percepția legat de ceea la ce vă uitați și faceți pace cu toate așa cum sunt acum, astfel încât să le dați celorlalți oportunitatea să crească și să se schimbe. 

Se vor schimba și ei și la fel și voi, și nimeni nu trebuie să se lupte pentru cine are mai multă dreptate în această versiune actuală a lor, care va fi diferită peste cinci ani și peste zece ani de acum încolo. Așadar vedeți voi, când recunoașteți că voi vă schimbați și că v-ați schimbat deja atât de mult, le puteți acorda și altora permisiunea, libertatea și oportunitatea să facă același lucru fără să trebuiască să fiți voi cei care îi conving să se schimbe și să se schimbe în mai bine după cum considerați voi. 

În schimb, observați ce simțiți voi, întrebați-vă dacă vă place cum vă simțiți când vă concentrați asupra acelei persoane, sau acelui grup, sau asupra acelui guvern, și dacă nu vă place, atunci știți că aveți de lucru cu voi înșivă. Cel mai bun mod în care să o faceți este să vă respirați pur și simplu calea prin discordie, lipsa de armonie, emoția negativă pe care o simțiți și, astfel, veți lăsa ca mai mult din ceea ce sunteți cu adevărat să curgă către voi și prin voi și sunteți mult mai folositori tuturor și la tot ceea ce vă iese în cale atunci când faceți această muncă, iar oglinda vă va reflecta ceva mult mai bun după ce ați parcurs acest proces simplu.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și n-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Ar trebui să vă așteptați manifestările?

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să vă ajutăm. 

Vă înțelegem chiar dacă nu ne putem raporta la tot ceea ce voi experimentați acolo, pe Pământ, pentru că este atât de diferit de planul nostru de existență non-fizic. Vă invităm să luați în considerare posibilitatea că puteți fi ajutați de cei care trăiesc ceva foarte diferit de ceea ce trăiți voi. Știți de ce aveți nevoie și știți că aveți liberul arbitru să creați ceea ce doriți să creați. Vă vom furniza energia, ca arhitecți universali în acest univers, ca să vă ajutăm cu acele creații. 

Acum, nu vi le putem servi pe o tavă de argint odată ce sunt create. Trebuie să mențineți vibrația în care erați când ați creat acea manifestare ca să o duceți la bun sfârșit și să o experimentați. Acum, înseamnă asta că trebuie să vă gândiți la ceea ce doriți tot timpul sau să vorbiți despre asta, să scrieți despre asta și să faceți colaje de imagini? Nu, nu trebuie să faceți aceste lucruri. Puteți merge și să vă distrați. Trăiți viața visurilor voastre cât de bine puteți și fiți în acea stare de vibrație înaltă cu încredințarea că vine. 

De multe ori, cei care fac cel mai mult ca să manifeste ceva în experiența lor au cea mai puțină încredere sau cred mai degrabă în proces decât în ei înșiși și în legea universului care spune că veți obține ceea cu ce vă potriviți vibrațional. Așadar, vă invităm să ne considerați pe noi ca fiind cei care, într-o anumită măsură, vă pot livra ceea ce ați cerut. Și vă invităm să vă vedeți pe voi înșivă ca fiind suficient de puternici să manifestați orice puteți visa în imaginația voastră. S-ar putea să trebuiască să așteptați mai mult decât ați dori, totuși, și uneori, așteptarea este cea care ucide credința. 

Prin urmare, cel mai bun curs de acțiune este să vă iubiți pe voi înșivă și viața voastră în momentul prezent, indiferent de ceea ce este sau nu prezent în viața voastră. Atunci nu mai există așteptare, pentru că sunteți prea ocupați să vă bucurați de ceea ce aveți deja, să apreciați ceea ce se manifestă deja în experiența voastră și nu aveți timp să așteptați, să vă verificați ceasul și calendarul ca să vedeți cât timp a trecut de când ați cerut ceea ce doriți. Știți că este deja al vostru, că își face drum spre voi și atâta timp cât vă rămâneți fideli vouă înșivă, veți fi în acea stare mai înalt vibrațională ca să primiți cu brațele deschise ceea ce ați chemat la voi cu puterea pe care o aveți în voi să creați, manifestați și experimentați viața visurilor voastre. 

Acum, când sunt implicați și alții și devine o co-creație, puteți conta pe mai multă energie care vine spre voi și puteți să vă concentrați împreună pe ceea ce doriți să co-creați și să vă reamintiți unii altora că viața este încă bună, chiar dacă ceea ce ați co-creat nu a ajuns încă în experimentarea voastră. Co-crearea este puternică și voi toți o faceți tot timpul. Cu siguranță, aveți toată puterea de care aveți nevoie în voi, dar este, de asemenea, distractiv să creați împreună cu alții și să vă experimentați creațiile concretizându-se și să sărbătoriți unii cu alții cât de puternici sunteți.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Iubirea este prezentă

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Există un număr infinit de moduri în care să-ți experimentezi planul tău Pământesc. Unele dintre ele au fost alese înainte să fi sosit, altele sunt alegeri conștiente sau decizii luate ca răspuns la situații. Unele pot fi schimbate, altele nu și multe dintre ele vor fi în relație directă cu punctul în care te afli pe drumul tău. Indiferent de ceea ce sunt, te rog să ții minte că Iubirea Necondiționată este acolo să te ghideze și susțină. Dacă ai nevoie de ajutor, cere. Nu-ți va fi refuzat niciodată. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

joi, 29 august 2024

Iluzia

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Progresul rapid în armamentul și tehnicile voastre au determinat distrugerea celor care mai sunt încă aici să mențină și păstreze controlul. Întrucât aceștia nu au ”primit nota de informare” (nota care vă declară eliberarea), ei rămân fideli și agresivi în ceea ce privește cauza lor. 

Superiorii lor au fost fie înlăturați, fie lăsați de capul lor. Fără alte instrucțiuni, aceste forțe continuă să lupte ca și cum ar exista o posibilă victorie pentru ei. Nu există niciuna. Cu cine se luptă, este o combinație de forțe – unele provenite de pe Pământ și altele din alte locații. Voi nu vedeți aceste bătălii pe cerul vostru, dar ele au loc. 

Iluzia este una puternică, iar imaginile voastre nu sunt tocmai adevărate. Ați putea avea acces la mai multe și, la un moment dat, veți avea. Întotdeauna există nave pe cerul vostru, iar voi sunteți tot timpul în câmpul lor vizual. Ceea ce se petrece în jurul vostru este magie și iluzie. Atât de multe din ceea ce luați de bun nu se bazează pe Adevăr – ci, mai degrabă, face parte dintr-o poveste cu care ați fost hrăniți. 

Povestea avea un scop. Erați meniți să fiți ținuți sub control. Această parte a capturării voastre a avut doar parțial succes. Pentru că întotdeauna au existat exploratori și cei curioși care nu au acceptat narațiunea ca adevărată fără să o studieze îndeaproape, iar acești oameni au căutat dovezi suplimentare. Ei au săpat adânc în ”adevărurile” care le-au fost date și și-au făcut propriile investigații și experimente.

Gândiți-vă la numeroasele invenții aleatorii despre care ați auzit sau le-ați văzut, dar care nu fac parte din viața voastră de zi cu zi. Lucruri precum energia gratuită, mașinile care funcționează cu apă, replicatoarele de alimente, paturile medicale și de vindecare sunt doar începutul. 

Această Matrice este un construct cu un scop specific în minte. Acest scop este controlul. 

Există multe detalii suplimentare, dar controlul este obiectivul principal. 

Controlorii anteriori doreau dominarea și supunerea ca condiții de proprietate. 

Au făcut-o încet și treptat. Cu toate acestea, întotdeauna au existat oameni care au văzut prin șaradă și realitatea din spatele acțiunilor lor. Ei n-au căzut pradă narațiunii și nici n-au acceptat limitările. 

Aceștia sunt cei care încalcă regulile, geniile ciudate, ”șarlatanii”, denunțătorii, războinicii. Ei există și au fost prezenți în fiecare epocă a rasei umane. Acțiunile lor au fost diferite în funcție de vremurile în care au sosit. Dar indiferent de asta, ați auzit de numele lor. 

În majoritatea cazurilor au fost reduși la tăcere. Totuși, nu în toate cazurile, iar spiritul lor continuă să trăiască. Unii dintre acești oameni au văzut prin Matrice, chiar și în ceruri. 

Există desene în înregistrările voastre istorice care nu au sens decât dacă înțelegeți că ceea la ce vă uitați este un plan pentru o Matrice a Realității. 

Întotdeauna au existat văzători. 

Ce se întâmplă acum pe cerul vostru finalizează doborârea, astfel încât să nu mai rămână rezistențe neașteptate. Ele vor provoca daune dacă rămân necontrolate. Acesta este motivul pentru care sunt eliminate. Se poate întâmpla ca o parte din toate acestea să fie surprinse și filmate. Dacă da, să știți că arată etapele finale ale bătăliei – nu începutul. 

Vor fi surprize pe atât de multe fronturi, dragul meu om drag. Atât de multe din tărâmurile tehnologiei și ale Adevărului v-au fost ascunse – protejate de țesătura acestei realități false. 

Aveți încredere că atunci când Adevărul este expus și dezvăluit, viața voastră va continua cu bucurie și cu ușurință. Lanțurile a mii de oameni sunt îndepărtate, iar eliberarea acestei greutăți va crea un sentiment de pace și confort nemaiîntâlnit de rasă înainte. 

Ești pregătit pentru un astfel de răsfăț, dragul meu om. Va merita fiecare pas făcut. 

Bine făcut. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

Foto Max Rive Photography


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!      

 

Bătălia

O bătălie îndelungată a ajuns la finalul său în acest tărâm. Prăpastia dintre cei înzestrați cu suflet și cei lipsiți de suflet este văzută și simțită la grade de neignorat. Acum câteva nopți, în timp ce pluteam între somn și veghe, o serie de fulgerări sau viziuni mi-au apărut în ochiul minții. Chipuri de oameni care țipă și urlă de groază și durere. O viziune infernală de groază.

Împreună cu ea a venit un sentiment de osândă iminentă și teamă. Acea senzație de scufundare în plexul solar. Am recunoscut-o imediat ca fiind un atac demonic, o posibilă implantare telepatică vizuală și voci în cap. M-am ridicat repede și am început să mă rog la sursă și să vorbesc conștiinței mele mai înalte și echipei mele spirituale, precum și propagatorilor acestui atac. 

Am cerut imediat aspectelor conștiinței mele extinse să prindă și să îndepărteze orice sau pe oricine era responsabil de această invadare. De asemenea, am mustrat și i-am ordonat acestei forțe atacatoare să iasă din spațiul meu și le-am făcut cunoscut că sunt în directă violare a suveranității mele și a liberului meu arbitru și că vor înfrunta întreaga urgie a conștiinței mele pentru această încălcare. Am făcut și exerciții de respirație și meditație, împreună cu curățarea energiei ca să mă resetez. În câteva minute, sentimentul a dispărut. 

Împărtășesc asta pentru că ceea ce am experimentat este o temă foarte comună pe întreaga planetă în aceste vremuri. Primesc aproape zilnic mesaje de la oameni care sunt sub atacuri psihice, telepatice, spirituale și de magie neagră. Este un semn al vremurilor, pe măsură ce intrăm în faza de crescendo a acestei bătălii asupra sufletului și conștiinței. Cei lipsiți de suflet au nevoie de energia celor înzestrați cu suflet ca să rămână animați.

Ei pot să se hrănească cu această energie doar atunci când suntem fie blocați în stări emoționale de vibrație joasă, fie când ne supunem și le dăm permisiunea să ne acceseze energia și spațiul. 

Tratați-vă energia, sufletul și conștiința ca fiind cea mai înaltă prioritate. Nu permiteți în spațiul vostru nimic care să vă perturbe conectarea cu sufletul și sursa. Nu uitați niciodată că sunteți un spirit nemuritor care trece prin acest tărâm pentru un scurt moment din eternitate. Nu sunteți mai prejos de niciun alt spirit din creație. Comandați-vă spațiul și creșteți-vă conectarea cu esența voastră nemuritoare. Lucrurile vor deveni din ce în ce mai intense. Conectați-vă cu focul nestins al spiritului vostru și detonați-l în acest loc. Sunteți o forță formidabilă de care trebuie să țineți cont.

 

Tone Mellard

 

Traducere Monica Poka

Sursa

Pendulul realității tale

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Ai răbdare dragul meu. Pendulul oscilant al realității tale începe să încetinească și planul tău Pământesc va începe să se stabilească în pace. S-ar putea să fie un drum lung, dar este în proces de desfășurare. Tot mai mulți dintre cei adormiți se trezesc încet, folosindu-și vocile și schimbarea a devenit mișcarea la care participă. Adu-ți aminte că experiențele pe care le ai acum vor modela lumea ta de mâine. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


 

 

miercuri, 28 august 2024

Ce sunt dimensiunile energetice

Din ciclul De ale mele 

La un comentariu la o postare de-a mea pe Facebook de zilele trecute am încercat să explic schematic și cât mai simplu posibil cum e cu dimensiunile astea energetice de care se tot vorbește și despre care mintea noastră nu are un concept. Și pentru că mintea noastră nu are un concept despre dimensiunile energetice, nici nu recunoaște dimensiunea în care ne aflăm la un moment dat. Pentru că nu stăm constant într-o singură dimensiune. 

Așadar, în imaginea pe care o vedeți sunt câteva cercuri concentrice. Dacă considerăm că în centrul acestor cercuri concentrice se află Sursa/Creatorul/Dumnezeu (dacă vreți) și toate cercurile reprezintă dimensiuni, îi putem da, cât de cât o imagine, acestui concept de dimensiune/dimensiuni. 

Se spune că Universul nostru are 352 de dimensiuni, adică 352 de frecvențe, fiecare dimensiune cu frecvența ei. Acum, delimitarea dată de cercurile din poză nu există în realitate așa cum suntem noi obișnuiți să privim și înțelegem delimitarea. Nu există garduri, granițe sau pur și simplu indicatoare care să ne spună în ce dimensiune suntem. De asta are nevoie doar mintea, sinele nostru pur și simplu o ȘTIE, o SIMTE chit că noi suntem conștienți sau nu de acest fapt. 

NU EXISTĂM NICIODATĂ doar într-o singură dimensiune. EXISTĂM ÎN TOATE DAR... mintea noastră este conștientă doar de una, cea care îi este ei accesibilă. Și care îi este accesibilă? Cea pe care noi o RECUNOAȘTEM DREPT REALĂ. Asta nu înseamnă că celelalte dimensiuni nu există, nu există doar pentru mintea noastră, faptul că noi le recunoaștem sau nu ca reale, nu le desființează pur și simplu. NOI ne LIMITĂM pe noi înșine la dimensiunea pe care ne-am ales-o ca fiind cea reală. Nerecunoscându-le și pe celelalte ca REALE, ele nu ne mai sunt disponibile. 

Ceea ce nu crezi că există, nu există doar pentru tine, pentru cei care cred că există, EXISTĂ și este cât se poate de real. 

Spuneam că între dimensiuni nu există ”garduri” sau alte delimitări înafară de frecvența dimensiunilor.

Așa cum celor care mai ”întârzie” prin dimensiunea a treia nu le este accesibilă dimensiunea a cincea, deși împărtășim același spațiu fizic, tot așa și celor din dimensiunea a cincea, care nu și-au ridicat nivelul de conștiință la frecvența dimensiunii a șaptea, de exemplu, cu care împărtășim, totuși, spațiul energetic, nu le este disponibilă dimensiunea a șaptea. Nouă, celor din dimensiunea a cincea ne sunt disponibile dimensiunile 4D, 3D și, la fel, celor din 7D le sunt disponibile toate dimensiunile aflate sub 7D. 

Singura delimitare ca să-i zic așa, o face nivelul de conștiință atins. Noi ”navigăm” pe scala frecvențelor tot timpul și trecem dintr-o dimensiune într-alta într-un mod inconștient încă. DAR o putem face și conștient alegând frecvența cu care vrem să ne aliniem. Și, desigur, ridicându-ne sau coborându-ne nivelul de conștiință la frecvența aleasă de noi.  

Alegem frecvența Iubirii, urcăm cât ne țin puterile. Patru, cinci, șase... nu există limită.

Alegem furia, răzbunarea, lupta... ne limităm la acea dimensiune în care aceste energii pot exista. 

Evoluția noastră stă în mâinile noastre. Mai avem și liber arbitru pe deasupra...  Așadar, NOI ALEGEM, nimeni altcineva.

O zi minunată nouă tuturor!

 

Munay - Calea iubirii 

Monica Poka


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   


Sinele vostru multidimensional

 Saint Germain prin Daniel Scranton 

Eu sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet 

Noi, cei care existăm în dimensiunea a douăsprezecea, recunoaștem, totodată, că existăm în toate dimensiunile. Recunoaștem că manifestarea a cine și ce suntem nu este limitată la un singur sine, nu este limitată la o singură dimensiune. Și, cu siguranță, nu ne simțim limitați să fim parte doar a unui singur sistem stelar, a unei singure galaxii sau chiar a unui singur univers. Vă încurajăm să vă vedeți pe voi înșivă ca ființe multidimensionale de iubire și lumină. Vă încurajăm să priviți dincolo de exprimarea voastră singulară în dimensiunea în care vă aflați chiar acum.   

Nu sunteți doar ființe patru dimensionale în acest moment pentru că vă exprimați în a patra dimensiune, voi vă experimentați în prima, a doua, a treia și a patra dimensiune simultan. Ocazional, vă exprimați ca sinele vostru cinci dimensional și vă place, și tocmai în acele momente puteți recunoaște că sunteți o ființă multidimensională. Dar cu adevărat toate dimensiunile există în același spațiu, doar la frecvențe diferite, iar eu-l care sunteți cu adevărat există în toate acele dimensiuni. 

Eu-l care sunteți chiar acum experimentează toate dimensiunile în voi, dar de cele mai multe ori nu vă dați seama de asta. Trebuie să fiți atenți la ceea ce este și se petrece în voi ca să înțelegeți acest lucru la un nivel visceral, prin experimentare. Sunteți meniți să treceți dincolo de cuvintele, gândurile și acțiunile care au venit la voi în realitatea voastră. Sunteți meniți să treceți dincolo de propriile realizări (în sensul de creștere și evoluție în conștiință n.t.) în această viață, nu doar să vă vedeți ca pe o acumulare de gânduri, cuvinte și acțiuni. Sunteți meniți să treceți dincolo de toate acestea. 

Una dintre modalitățile în care vă experimentați multidimensionalitatea este prin meditație, o alta este prin canalizare. Vă puteți experimenta natura multidimensională făcând lucrări de vindecare, lucrări în și la rețeaua energetică și trimițând iubire altor părți ale planetei, galaxiei și universului. Vă invit să vă conectați chiar acum la ceea ce vă este disponibil dincolo de dimensiunea a patra. Vă invit să vă coborâți conștiința în inimă și să vedeți ce puteți simți în voi, ceva care este infinit și etern. Să vă cunoașteți pe voi înșivă înseamnă mai mult decât să vă cunoașteți acel eu care ați pretins că sunteți atât de mult timp. Să vă cunoașteți pe voi înșivă înseamnă să vă cunoașteți sinele real, sinele întreg, sinele adevărat și, din nou, asta presupune să treceți dincolo de ceea ce ați făcut, spus și gândit. 

Uneori, sunteți încurajați să simțiți cine sunteți cu adevărat ca lumină, ca flacără, ca iubire, ca o ființă care nu cunoaște limite, nici limitări. Voi vreți să fiți acea versiune a voastră care nu poate fi încadrată într-o cutie sau categorie. Vreți să vă cunoașteți ca fiind nedivizați și apoi să puteți cunoaște planeta și pe semenii voștri ca fiind nedivizați. Acordați-vă vouă înșivă atenția nedivizată și acordați-vă la sentimentul care vă îndreaptă în direcția Sursei, direcția în care ne îndreptăm cu toții, apoi ieșiți și trăiți-vă viața și vedeți ce puteți crea și cât de mult puteți aprecia și iubi lumea pe care ați creat-o împreună cu atât de multe alte suflete cu care împărtășiți această călătorie.

 

Eu sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

 

Obosit!

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Este în regulă să fii obosit și să fi obosit să fii obosit. Universul știe că ai multe pe cap în acest moment și vrea să știi cât de minunat te descurci cu propria paradigmă personală. Schimbări și emoții vor avea loc. Integrează ceea ce rezonează cu tine și lasă acele emoții să se manifeste. Acestea sunt calități foarte umane și ești unic în acest spațiu și timp. Când lucrurile devin copleșitoare, pur și simplu fă o respirație profundă și cere ajutor. Acesta va fi întotdeauna acolo când ai nevoie de el. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

 

marți, 27 august 2024

A sosit momentul

Din ciclul De ale mele 

Da, a sosit momentul să ne vedem de drumul și de treaba noastră fiecare dintre noi, referindu-mă la cei care știm ce se întâmplă și ce este pe cale să se întâmple. Ne-am străduit destul să-i tragem și pe alții după noi. Cei care au vrut să ne urmeze au făcut-o deja, iar ceilalți... sunt pe cont propriu așa cum și-au dorit. De fapt, suntem cu toții pe cont propriu în acest moment. 

Ne-am încetinit singuri atât de mult ritmul ca să-i ”tragem” pe cât mai mulți după noi, să le ”deschidem ochii”, încât aproape că ne-am lăsat pe tânjală sabotați de un ego veșnic treaz și ”la datorie”. ”Datoria” de a ne ține în limitele cunoscute și confortabile lui, dar nu neapărat și nouă. 

Este momentul să devenim egoiști în cel mai pur sens al cuvântului și să ne vedem DOAR de treaba pe care am venit să o facem. Gata cu lălăiala, cu ”toți împreună”, cu ”omenirea face și drege”. Omenirea este perfect capabilă să-și aleagă calea și singură. Nu are nevoie să fie ”dusă în spate” de câțiva care să se cocoșească de la un asemenea efort. Un efort care nici măcar nu este posibil. 

Omenirea, în acest moment, nu are nevoie de decizii luate în masă pentru că nu este la nivelul la care să o poată face. Nu încă. În acest moment omenirea are nevoie de modele, de exemple, de lideri care să le arate ce se face și cum se face prin exemplul propriu. Ori, preocupându-ne mai mult de ceilalți decât de noi înșine, de treaba noastră, nu suntem de folos nimănui. Nici măcar nouă înșine. 

Vorbele zboară în vânt, se uită sau nu se înțeleg, nu li se pricepe sensul, dar faptele, acțiunile, rezultatele pe care le obținem făcându-ne treaba, vorbesc de la sine. Nu degeaba se spune ”vorba lungă, sărăcia omului”. Vorbim prea mult și facem prea puțin. Facem devine tot mai similar cu suntem, pentru că tot ceea ce facem vine din cine suntem, iar cine suntem se vede prin ceea ce facem. 

Da, este momentul să ne manifestăm exact așa cum suntem, cu încredere, relaxat și cu acea dezinvoltură ”mi se rupistă” făcând și fiind cine ne simțim a fi în fiecare moment. Desigur, asta nu înseamnă să nu ținem cont de ceilalți și să aducem vreo atingere dreptului lor de a face același lucru. Dar nici nu înseamnă să ne lăsăm abătuți de la calea noastră de pretențiile nejustificate ale altora. 

Singura noastră preocupare trebuie să fie treaba pe care am venit să o facem, chiar dacă nu știm exact care e aceea. Când vom fi suficient de bine ancorați în cine suntem noi cu adevărat, vom ști și care-i treaba noastră. Ori ca să putem face asta, trebuie să ne vedem de viața noastră și de ceea ce simțim să facem și să fim, indiferent de ceea ce aleg alții să fie și să facă. 

Nu pot cunoaște lumea până nu mă cunosc mai întâi pe mine însămi. Și preocupându-mă mai mult de lume decât de mine însămi, nu mă voi cunoaște așa cum sunt cu adevărat. Prin urmare nu voi cunoaște nici lumea, nici pe mine însămi cu adevărat.  

 

Munay – Calea Iubirii 

Monica Poka

 

 

Să fii un antemergător nu este întotdeauna confortabil

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Ce se întâmplă cu voi și cu cei pe care îi iubiți odată ce vă revendicați complet pe voi înșivă traversând puntea către noul vostru eu? Veți rămâne cine sunteți acum sau veți fi atât de diferiți încât nu veți mai simți nevoia să finalizați nimic acum? Se vor deschide cerurile zi de zi cu un soare auriu? Vă va plăcea noul vostru sine sau noul sine al celor pe care îi iubiți? 

Acestea sunt întrebări similare cu cele la care v-ați gândit când erați un tânăr adult 3D. Diferența este că atunci aveați obiective sau speranțe concrete în 3D. 

Noua voastră ființă pare neclară, aproape greu de manevrat. Cum puteți descrie un viitor pe care voi sau nimeni din Universuri nu l-a experimentat? Noua voastră viață este similară cu cea a primilor exploratori care au navigat în lume. 

Promisiunea unei vieți pline de bucurie este o speranță sau o realitate? Cum putem, noi cei din Universuri, fi siguri că cei care fac acum tranziția dincolo de 3D vor răspunde la și vor crea iubire în loc de frică sau furie? Ce se întâmplă dacă majoritatea celor care fac tranziția nu acceptă iubirea și bucuria?

Chiar dacă sunteți entuziasmați, totuși ezitați. Așa că, vă înmuiați degetele de la picioare în bucurie și iubire și apoi vă retrageți înainte să ieșiți în evidență ca fiind neobișnuiți, pentru că ceilalți nu simt la fel. 

Acum vă aflați în faza voastră de regret, care a făcut adeseori parte din viața voastră 3D. Diferența este că în 3D, cei care au finalizat ceea ce voi încercați vă puteau oferi informații care să vă reducă anxietatea. Acum necunoscutul este cu adevărat necunoscut. Vă va plăcea noua voastră viață? Noi, cei din Universuri, putem răspunde doar "Da", pentru că ați visat-o și v-ați pregătit pentru ea de eoni. Chiar și așa, decizia finală cu privire la nivelul vostru de bucurie vă aparține. 

Viața voastră se va schimba? Cu siguranță. Dacă v-ați săturat de frică și furie, DA. Dar dacă relațiile voastre se bazează pe frică și furie, traversarea punții voastre va fi mai complicată decât ați anticipat. 

Poate că un exemplu va explica mai bine. Imaginați-vă că vă place un loc de muncă înconjurat de colegi pe care îi simțiți mai mult ca o familie iubitoare decât ca pe niște colegi de muncă. Vi se oferă un loc de muncă mai bine plătit, mai potrivit pentru abilitățile voastre, dar dacă acceptați, îi veți părăsi acei colegi de muncă iubitori. Mulți dintre voi simțiți că faceți o mișcare similară. Desigur, relațiile voastre ar putea avea câteva hopuri, iar casa și/sau locul de muncă ar putea fi îmbunătățite, dar în general vă simțiți relativ confortabil. Înseamnă traversarea acelei punți să eliminați viața pe care v-ați creat-o sau este o îmbunătățire a ceea ce aveți deja? 

Așadar, traversarea punții, o lume nouă, sau orice expresie care descrie cel mai bine ceea ce așteptați, sună fantastic până când vă dați seama că nu mai sunt doar vise, ci noua voastră realitate. Dați drumul la ceea ce a fost ca să  vă agățați de necunoscut, un gând înfricoșător pentru mulți. Ce înseamnă o viață nouă? Ce vreți să însemne? Ce se întâmplă dacă nu vă place noua viață? Dacă acceptarea noii vieți înseamnă negarea vieții voastre anterioare? 

În următoarele zile, s-ar putea să vă îndoiți de voi înșivă pentru că tânjirea după nou era incitantă până să devină iminentă. Vă puteți răzgândi în ceea ce privește acceptarea noii voastre lumi? Nu. Așa că, teama pe care noi, cei din Universuri, am evidențiat-o în acest mesaj ar putea părea copleșitoare în următoarele zile. O teamă care rezultă din faptul că faceți parte din primul val fără ca cineva, înafară de Universuri, să vă asigure că totul va fi minunat în lumea voastră. 

Ați lucrat cu sârguință să ajungeți în acest punct al tranziției voastre. Acum aveți timp să vă "trageți sufletul" și să decideți ce vreți și cine sunteți. Acest gând este înfricoșător pentru mulți, nu pentru că sunteți o persoană rea sau incorectă, ci pentru că sunteți primii dintre cei noi. Și, probabil, nu v-ați deschis încă bila de cristal personală ca să vizualizați tot ce veți atinge odată ce vă veți traversa puntea. 

În această fază, vă dați seama cât de dramatică a fost tranziția voastră și poate vă puteți imagina rezultatele pe care le-ați sperat. Rezultate care vor fi obținute dacă vă lăsați purtați în noua voastră lume în loc să amânați sau să încercați să opriți inevitabilul. Abia odată ce v-ați terminat traversarea punții vă veți da seama cât de nouă este ființa voastră. 

Acest mesaj nu este menit să vă terorizeze, ci să vă ajute să vă exprimați temerile, multe dintre acestea fiind similare cu cele pe care le-ați avut atunci când a sosit momentul să vă părăsiți casa voastră de origine3D. Diferența este că alții care au finalizat ieșiri similare înaintea voastră v-ar fi putut asigura că totul va fi bine. 

Această tranziție depinde de conștientizarea bucuriei voastre pe măsură ce vă îndreptați spre noua voastră viață și de confirmarea acestui sentiment celor care vă urmează. Voi sunteți antemergătorii – nu întotdeauna poziția cea mai de dorit. Așa fie. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Nick Joubert Photography

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Gândește!

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Universul ar dori să-ți reamintească... din nou... că înainte ca lucrurile să se așeze într-un tipar stabil și pașnic, s-ar putea să existe oscilații amețitoare dintr-o parte în alta. Planul tău Pământesc se află acum într-una din acele faze. În loc să răspunzi cu putere la oricare dintre ele, fă un pas înapoi și gândește! Acordă-ți timp să sortezi cantitatea copioasă de informații care vin și să vezi cum se potrivesc în sistemul tău de credințe actual. Decizia de acum te va bloca într-un singur mod de gândire sau va fi loc de schimbare mai târziu? Ai observat toate părțile unei situații date ca să iei o decizie informată pentru tine? Au fost și vor fi multe de luat în considerare înainte ca lucrurile să intre într-un ritm normal. Acordă-ți timp, dragul meu copil, întotdeauna există din belșug. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

 

luni, 26 august 2024

Folosirea telepatiei pentru a comunica cu extratereștrii

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi suntem dincolo de punctul în care avem nevoie de un limbaj ca să putem comunica. Nu avem nevoie să folosim cuvinte și propoziții ca să transmitem o idee, un gând sau un sentiment și, totuși, comunicăm cu ceilalți tot timpul trimițând energie, vibrând la o frecvență în care știm că celălalt, sau colectivul, va fi în măsură să ne înțeleagă. Știm că voi aveți în limba voastră cuvinte care încearcă să transmită un anumit sens și uneori chiar trebuie să căutați cuvinte într-un dicționar ca să înțelegeți ce a vrut să spună altcineva prin ceva ce a spus sau scris.   

Înțelegeți că problemele de comunicare sunt foarte răspândite acolo pe planeta Pământ și mai știți că uneori este nevoie să vorbiți, să comunicați și, totuși, rămâneți de multe ori cu cuvinte foarte inadecvate la care trebuie să le transmiteți sensul, experiența, gândul, sentimentul altcuiva sau unui grup de oameni. Prin urmare, este în beneficiul vostru să vă gândiți cum puteți comunica cu alte persoane folosindu-vă energia, folosindu-vă vibrația. Este timpul să începeți să vă considerați telepatici și că aveți potențialul să experimentați telepatia tot timpul. 

Este momentul să faceți asta, pentru că asta se va întâmpla în viitor. Așa veți comunica unul cu celălalt și cu extratereștrii. Prin urmare, recunoașteți limitările pe care le aveți acum în comunicarea prin cuvinte și căutați să depășiți această experiență în toate modurile în care puteți. Folosiți limbajul corpului și ochii, precum și atingerea și mișcarea ca să comunicați ceea ce doriți și veți descoperi că sunt și alții care vor să facă același lucru cu voi. 

Pe măsură ce începeți să interacționați în acest fel unii cu alții, veți deveni mai pricepuți în primirea de la tărâmuri mai înalte și de la ființe și colectivități cu frecvențe mai înalte, cum am fi noi. Transmitem mult mai mult acum decât este Daniel capabil să interpreteze și să transmită tuturor, și de aceea aceia dintre voi care sunt dispuși să vizioneze prezentarea video a acestei transmisii vor beneficia mai mult de pe urma ei. Voi, cei care sunteți senzitivi și care sunteți deschiși față de noi beneficiați întotdeauna mai mult de pe urma acestor transmisii și vrem doar să vă înghiontim pe toți în direcția de a avea relații mai bune unii cu alții prin explorarea altor moduri prin care puteți comunica ceea ce doriți să exprimați altuia sau unui grup de indivizi. Știm că puteți face asta și știm că am plantat acum o sămânță care vă va ajuta să ajungeți acolo.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Faceți asta o dată pe zi și veți fi uimiți

Saint Germain prin Daniel Scranton 

Eu sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet. 

Vă invit să vă explorați câmpul energetic în acest moment și să recunoașteți adevărul că aveți tot ce vă trebuie și că mai multe sunt mereu pe cale să vină. Desigur, poate fi dificil să faceți acest lucru atunci când vă uitați doar la contul vostru bancar sau la ceea ce aveți în portofoliul vostru de investiții, dar dacă v-ați face timp să vă așezați în corpul vostru și să simțiți ce se află în câmpul vostru energetic, ați fi uimiți. 

Acum, dacă vreți cu adevărat să îmbunătățiți această experiență, puteți, de asemenea, să vă imaginați că câmpul vostru energetic este umplut de flacăra violet, pentru că, bineînțeles, pe parcursul călătoriei voastre culegeți și lucruri pe care nu le vreți în câmpul vostru energetic, iar flacăra violet va arde acele lucruri. În același timp, ea va activa în câmpul vostru energetic ceea ce a fost pus acolo de ghizii, de strămoșii voștri, de echipa voastră galactică, de toți cei care sunt în serviciul vostru, al ființei umane individuale. 

Acum, noi, cei din tărâmurile mai înalte, vă spunem deseori să intrați în voi, și știm că uneori acest lucru vi se pare un concept nebulos, dar dacă puteți ajunge cu conștiința dincolo de corpul vostru fizic și să simțiți ce este în câmpul vostru energetic, atunci vreau să vă asigur că puteți, de asemenea, să vă scufundați adânc în propriul corp fizic și, mai ales, în inima voastră ca să descoperiți că tot ceea de ce aveți nevoie este prezent și se află în voi. Acum, spun eu că trebuie să renunțați la tot ceea ce există în lumea fizică, că trebuie să renunțați la tot ce este plăcut legat de a fi fizic? Nu, nu spun asta. 

Ceea ce spun este următorul lucru. Când recunoașteți că tot ce aveți nevoie este în interiorul vostru și în câmpul vostru energetic, atunci vă puteți relaxa. Atunci vă puteți bucura mai mult de ceea ce aveți acum și, în același timp, veți lăsa mai mult să intre. Veți lăsa să intre mai multe manifestări, mai mulți oameni, mai multe experiențe, mai mulți bani, mai multe oportunități, mai mult din tot ceea ce doriți, pentru că vă veți simți întregi în loc să vă simțiți goi. Vă veți simți încrezători în loc să vă simțiți disperați. Veți fi în vibrația a ceea ce căutați să apară în afara voastră. 

Acest act simplu să vă simțiți câmpul energetic este ceva ce puteți face o dată pe zi, timp de cinci minute sau mai puțin. Puteți să o faceți pentru mai mult timp și puteți să o faceți mai des dacă doriți, dar aceasta nu este o sarcină. Tot ce spun este să vă surprindeți din când în când simțind plenitudinea acelui câmp din jurul vostru. Și în acea recunoaștere că aveți tot ce vă trebuie, tindeți să obțineți mai mult din ceea ce doriți. 

Noi toți cei din tărâmurile mai înalte vrem să vă bucurați de ceea ce a mai rămas din călătoria voastră prin dimensiunea a patra. Vrem să simțiți că aveți acces la mai mult decât doar la satisfacerea nevoilor voastre de bază. Vrem să faceți mai mult decât să supraviețuiți și știm că vă aflați într-o vibrație mai înaltă atunci când vă bucurați de abundența vieții și de tot ceea ce ea oferă în acest univers frumos al nostru.

 

Eu sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!