miercuri, 28 august 2024

Ce sunt dimensiunile energetice

Din ciclul De ale mele 

La un comentariu la o postare de-a mea pe Facebook de zilele trecute am încercat să explic schematic și cât mai simplu posibil cum e cu dimensiunile astea energetice de care se tot vorbește și despre care mintea noastră nu are un concept. Și pentru că mintea noastră nu are un concept despre dimensiunile energetice, nici nu recunoaște dimensiunea în care ne aflăm la un moment dat. Pentru că nu stăm constant într-o singură dimensiune. 

Așadar, în imaginea pe care o vedeți sunt câteva cercuri concentrice. Dacă considerăm că în centrul acestor cercuri concentrice se află Sursa/Creatorul/Dumnezeu (dacă vreți) și toate cercurile reprezintă dimensiuni, îi putem da, cât de cât o imagine, acestui concept de dimensiune/dimensiuni. 

Se spune că Universul nostru are 352 de dimensiuni, adică 352 de frecvențe, fiecare dimensiune cu frecvența ei. Acum, delimitarea dată de cercurile din poză nu există în realitate așa cum suntem noi obișnuiți să privim și înțelegem delimitarea. Nu există garduri, granițe sau pur și simplu indicatoare care să ne spună în ce dimensiune suntem. De asta are nevoie doar mintea, sinele nostru pur și simplu o ȘTIE, o SIMTE chit că noi suntem conștienți sau nu de acest fapt. 

NU EXISTĂM NICIODATĂ doar într-o singură dimensiune. EXISTĂM ÎN TOATE DAR... mintea noastră este conștientă doar de una, cea care îi este ei accesibilă. Și care îi este accesibilă? Cea pe care noi o RECUNOAȘTEM DREPT REALĂ. Asta nu înseamnă că celelalte dimensiuni nu există, nu există doar pentru mintea noastră, faptul că noi le recunoaștem sau nu ca reale, nu le desființează pur și simplu. NOI ne LIMITĂM pe noi înșine la dimensiunea pe care ne-am ales-o ca fiind cea reală. Nerecunoscându-le și pe celelalte ca REALE, ele nu ne mai sunt disponibile. 

Ceea ce nu crezi că există, nu există doar pentru tine, pentru cei care cred că există, EXISTĂ și este cât se poate de real. 

Spuneam că între dimensiuni nu există ”garduri” sau alte delimitări înafară de frecvența dimensiunilor.

Așa cum celor care mai ”întârzie” prin dimensiunea a treia nu le este accesibilă dimensiunea a cincea, deși împărtășim același spațiu fizic, tot așa și celor din dimensiunea a cincea, care nu și-au ridicat nivelul de conștiință la frecvența dimensiunii a șaptea, de exemplu, cu care împărtășim, totuși, spațiul energetic, nu le este disponibilă dimensiunea a șaptea. Nouă, celor din dimensiunea a cincea ne sunt disponibile dimensiunile 4D, 3D și, la fel, celor din 7D le sunt disponibile toate dimensiunile aflate sub 7D. 

Singura delimitare ca să-i zic așa, o face nivelul de conștiință atins. Noi ”navigăm” pe scala frecvențelor tot timpul și trecem dintr-o dimensiune într-alta într-un mod inconștient încă. DAR o putem face și conștient alegând frecvența cu care vrem să ne aliniem. Și, desigur, ridicându-ne sau coborându-ne nivelul de conștiință la frecvența aleasă de noi.  

Alegem frecvența Iubirii, urcăm cât ne țin puterile. Patru, cinci, șase... nu există limită.

Alegem furia, răzbunarea, lupta... ne limităm la acea dimensiune în care aceste energii pot exista. 

Evoluția noastră stă în mâinile noastre. Mai avem și liber arbitru pe deasupra...  Așadar, NOI ALEGEM, nimeni altcineva.

O zi minunată nouă tuturor!

 

Munay - Calea iubirii 

Monica Poka


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.