sâmbătă, 3 august 2024

Energiile lunii August și încheierea lui 2024

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Avem atât de multe vești bune pentru omenire în acest moment. Suntem atât de încântați să vă anunțăm că energiile din august care vin la voi sunt pline de atât de multă cunoaștere, atât de multă înțelepciune și atât de multe idei frumoase pentru voi toți. Aceste energii sunt concepute să vă ofere un acces mai mare la gândurile minții voastre mai înalte. Ele trebuie să se alinieze mai mult cu adevăratele voastre sine, sinele voastre Sursă de Energie. Iar descărcările pe care le veți primi ca rezultat al acestei alinieri vă vor fi într-adevăr de mare ajutor. 

O mare parte din ceea ce ați căutat în această viață este conținut în acele descărcări. Veți primi mai multe idei inspirate. Vă vor fi disponibile mai multe gânduri pozitive. Veți primi perspective mai bune asupra lucrurilor pe care le-ați văzut printr-o lentilă îngustă prea multă vreme. Veți fi în măsură să accesați mai multe dintre impulsurile care vin spre voi pentru că vor fi mai clare în ceea ce privește spre ce vă îndrumă. Acele gânduri și idei inspirate conduc la cuvinte și acțiuni inspirate. 

Puteți și veți crea pentru voi înșivă o încheiere mai bună pentru anul 2024 ca urmare a acestor energii care vin să vă susțină în primirea a ceea ce vă servește cu adevărat cel mai mult. Sunteți acolo să primiți inspirația și apoi să acționați pe baza inspirației, astfel încât să puteți experimenta sentimentul de mișcare înainte. Vreți să experimentați sentimentul că vă ridicați conștiința și vă schimbați conștiința. Nu vreți să vă teleportați pur și simplu în dimensiunea a cincea, chiar dacă uneori partea foarte omenească a voastră, ego-ul, dorește cu adevărat ca acea teleportare să aibă loc. 

Dar nu v-ați jefui niciodată de călătorie, iar bucuria călătoriei este asupra voastră acum, pe măsură ce faceți un asemenea progres și creșteți în astfel de salturi și limite în acest moment al evoluției voastre spirituale. Prin urmare, vă invităm să vă așteptați să vă vină mai multe dintre acele idei inspirate și vă invităm să vă așteptați ca înghiontirile să devină mai clare pe măsură ce vă vin din interior. Înghiontirile intuitive vă va fi mai greu să le ignorați în timp ce mergeți înainte datorită acestor energii din august 2024 care intră chiar acum și care vor continua să fie asupra voastră pe parcursul întregii luni. 

Aveți și Portalul Poarta Leului, care este deschis deja și va continua să se deschidă din ce în ce mai mult. Când ajungeți în 8 august portalul va fi cel mai deschis și va continua să fie deschis până în 12. Toate acestea vă ajută să credeți în posibilitatea a ceea ce noi vă spunem și, datorită Porții Leului, este mult mai probabil să stați și să vă relaxați, să vă deschideți și să primiți ceea ce vine spre voi să vă servească, să vă ajute, să vă asiste în această frumoasă călătorie pe care o faceți către dimensiunea a cincea. 

Dar voi vă trăiți viața chiar acum acolo unde vă aflați și aveți nevoie de acel ajutor de sus. Ajutorul vine și, pe măsură ce acordați atenție acelor idei și acelor înghiontiri intuitive și le urmați, veți trăi o viață care va ieși în evidență și care vă va încânta în atât de multe feluri.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 



Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.