marți, 13 august 2024

Cum să ajungeți pe drumul vostru și să vă îndepliniți misiunea

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem întotdeauna foarte bucuroși să fim martori la momentele voastre de meditație, rugăciune, introspecție și contemplare tăcută. Știm că sunt multe pe Pământ pe care mințile voastre trebuie să le ia în considerare, să le contemple și când suntem martori la faptul că încetiniți și vă luați timpul necesar să fiți în corpurile voastre și în conștientizarea voastră interioară, știm că ceva bun va ieși din asta. Știm, de asemenea, că sunt mulți oameni care vă spun multe lucruri diferite pe Pământ, și trebuie să treceți totul prin propria simțire, propriul centru al simțirii, ca să decideți singuri dacă să acceptați sau nu acele lucruri. 

Nu trebuie să acceptați nimic ca adevăr al vostru dacă nu rezonează cu voi. Dacă simțiți că ceva nu este în regulă, atunci pur și simplu nu este potrivit pentru voi și nu trebuie să vă contraziceți cu nimeni cu privire la corectitudinea sa. Când sunteți într-o meditație tăcută sau chiar ghidată, rugăciune, introspecție și contemplare tăcută, sunteți mai conștienți de ceea ce se întâmplă în interiorul vostru și acolo trebuie să vă fie concentrarea cel mai mult ca să creați realitatea pe care vreți să o experimentați. 

Așadar, în final, nu contează ce crede sau gândește acea persoană de acolo. Lăsați-i să-și aibă fiecare propria versiune a realității, iar voi puteți fi acolo unde sunteți, avându-vă propria versiune a realității. Trebuie doar să fiți de acord cu voi înșivă. Ca să faceți asta, trebuie mai întâi să fiți conștienți de ceea ce gândiți, ce credeți și ce simțiți. Ca să deveniți conștienți de aceste lucruri, trebuie să vă deconectați pentru o vreme de restul lumii și să vă conectați cu ceea ce se întâmplă în interiorul vostru. 

Acum, s-ar putea să întrețineți gânduri și credințe care nu vă plac, pe care nu le simțiți bune pentru voi și vrem să vă asigurăm că nu este nevoie să vă țineți de ele. Nu trebuie să vi le însușiți și, cu siguranță, nu trebuie să le gândiți în continuare sau să credeți în acele credințe. Aveți libertatea să alegeți, iar atunci când vă exercitați libertatea de a alege, de a renunța la ceva, chiar vă folosiți liberul arbitru în mod corespunzător. 

Voi decideți pe ce vreți să vă concentrați și, prin urmare, să atrageți mai mult în experiența voastră de viață. Din nou, nu contează ce aleg, gândesc sau cred toți ceilalți. Alegerea le aparține lor, iar voi nu ați venit să fiți ca oricine altcineva. Ați venit să fiți o exprimare unică a Sursei de Energie și să aveți o perspectivă unică. 

Prin urmare, din nou, nu vă faceți griji cu privire la ceea ce gândesc și cred toți ceilalți. Nu vă faceți griji cu privire la ceea ce fac ei dacă nu rezonează cu voi ca o acțiune care merită întreprinsă. Voi decideți care sunt acele acțiuni și vă recomandăm să așteptați până când vă simțiți inspirați, până când simțiți un impuls să acționați. Vreți să fiți conduși din interiorul vostru, de acolo de unde adevărul cu privire la cine sunteți cu adevărat își are sălașul. Suntem foarte fericiți să vă oferim această libertate, această permisiune și să vă transmitem cunoașterea că atunci când urmați acea ghidare interioară, vă găsiți drumul, vă împliniți misiunea și aveți parte și de o viață fericită până la adânci bătrâneți.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.