miercuri, 21 august 2024

Vine o chemare către cei care sunt treziți

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să vă ajutăm. 

Voi faceți schimbări vizibile acolo, pe Pământ. Schimbările pe care le faceți sunt observate și resimțite în întreaga galaxie și universul din care faceți parte. Nu vă subestimați niciodată pe voi înșivă sau impactul pe care îl aveți asupra colectivului. Și vă rugăm să nu presupuneți niciodată că impactul vostru trebuie să vină prin acțiune sau că trebuie să fie măsurabil ca să aibă impactul pe care doriți să-l aveți. Faceți progrese în felul în care vă experimentați realitatea, în concluziile pe care le trageți despre realitatea voastră și în felul în care răspundeți oportunităților care vă apar drept rezultat. 

Aveți tot ce vă trebuie în fiecare moment al fiecărei zile, iar aceia dintre voi care recunosc acest lucru se pot relaxa și se pot aștepta ca ceea ce este necesar să vină întotdeauna. Când faceți acest lucru, le demonstrați semenilor voștri cum se face. Sunteți acolo nu doar să trăiți o viață de ușurință și libertate, bucurie și creativitate, sunteți acolo și ca să fiți cei care deschid calea. Acesta este unul dintre motivele pentru care ați decis să vă puneți pe o cale care, în cele din urmă, vă va face să fiți treziți în această viață. 

Acum ajungeți în punctul în care vă puteți spune sincer vouă înșivă că aveți ceva de oferit, ceva de dăruit, ceva ce să-i învățați pe semenii voștri. Și atunci trebuie să vă întrebați cum. Cum voi face asta? Ei bine, din nou, hai să vă ducem înapoi la ceea ce am spus mai devreme. Aveți un impact, punct. 

Voi influențați orice altă ființă din acest univers și universul în ansamblul său prin simpla voastră existență, iar când gândiți un gând care este pozitiv, care este înălțător, care unește, atunci aveți tipul de impact pe care doriți să-l aveți. S-ar putea să nu reușiți încă să recunoașteți acest lucru sau să îl experimentați într-un mod visceral, dar cu cât veți acorda mai multă atenție sentimentelor voastre, cu atât mai ușor vă va fi să recunoașteți când aveți tipul de impact pe care vreți să-l aveți. 

Pe măsură ce acordați atenție sentimentelor voastre, s-ar putea să descoperiți că sunteți inspirați să faceți ceva, să scrieți ceva sau să creați un videoclip. Iar când aveți intenția să fiți în serviciul altora prin ceea ce faceți sau creați, atunci automat sunteți. Așa că, nu vă faceți griji în legătură cu ce, și lăsați ca ”cum” să fie inspirat din voi. Nu trebuie să faceți lucrurile așa cum le face altcineva ca să experimentați impactul pe care îl aveți asupra acestui univers. 

Voi toți, cei care sunteți treziți, veți primi o chemare la un moment dat și puteți avea încredere că acea chemare va veni. Puteți avea încredere că ceea ce este necesar va apărea și puteți avea încredere că oportunitatea voastră să fiți în serviciu va veni la momentul perfect și vă va da voie apoi să experimentați impactul pe care îl aveți asupra colectivului. Până atunci, vă puteți concentra întotdeauna pe inima voastră, pe vibrația voastră, pe gândurile și intențiile voastre, și veți deveni ființa care doriți să fiți și ființa care are ceva de spus, ceva de oferit, ceva care va avea un impact inconfundabil asupra colectivului din care faceți parte. 

Vă încurajăm să începeți prin a vă recunoaște pe voi înșivă și schimbările pe care le-ați făcut deja în această viață, schimbări care știți că v-au afectat. Unii dintre voi puteți recunoaște că ați făcut schimbări care îi afectează și pe alții. Vă încurajăm, totodată, să faceți o listă cu acestea. În recunoașterea sinelui, desigur, vă construiți pe voi înșivă și vă construiți încrederea până în punctul în care aveți ceva de oferit, ceva de dăruit și știți asta fără nici o îndoială. 

Toate acestea pot fi distractive dacă le faceți să fie distractive și decideți că pot fi distractive și pline de bucurie și interesante. Nu trebuie să fie o muncă grea și serioasă doar pentru că este de natură spirituală. Și când vă amintiți asta, puteți merge mai departe fiind ființa în serviciul altora care sunteți și care are un impact asupra întregului cu un zâmbet pe buze.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.