miercuri, 7 august 2024

Revendicarea noului vostru Sine este un dat

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Mulți dintre voi vă imaginați noua voastră viață și cine veți deveni. Cu toate acestea, interesele voastre par uneori contraintuitive, chiar greșite. Chiar dacă nu mai sunteți o ființă liniară cu așteptări anticipate, vă așteptați în continuare ca gândurile și acțiunile voastre să fie liniare, de la A la B la C. 

Nu veți înțelege cât de diferiți ați devenit până când nu vă veți găsi noile interese incitante, iar interesele voastre anterioare, monotone. 

Poate că vă puneți la îndoială acest gând pentru că rutina voastră zilnică nu s-a schimbat prea mult. Totuși, dacă zgâriați sub suprafața convingerilor sau intereselor voastre, veți descoperi că ceea ce era cândva interesant sau intrigant acum este plictisitor, iar ceea ce a fost cândva în afara nivelului vostru de îndemânare așteptat, este acum ispititor. 

Nu mai sunteți acea Janelle sau Steven de ieri sau de azi dimineață. Noua voastră ființă va sosi în izbucniri neregulate, astfel încât ceea ce părea interesant în această dimineață s-ar putea dovedi obositor în această după-masă. 

Această fază este un impuls de creștere într-o direcție pe care nu ați mai explorat-o niciodată până acum. Așadar, nimic din viața voastră nu poate fi anticipat. Poate că acest gând vă sperie pentru că vreți ceva sau pe cineva de care să vă atașați sentimentele și ființa fizică. 

Așa cum voi vă schimbați, la fel se schimbă și toți cei din jurul vostru. Celor de care depindeați cândva s-ar putea să nu le mai pese prea mult de nevoile voastre și invers. Asta este o lume nouă, iar voi sunteți o ființă nouă, la fel ca alte milioane de ființe ale Pământului. Gândiți-vă la toți cei pe care îi cunoașteți sau cu care interacționați trecând printr-o schimbare similară. Apoi adăugați-i pe cei care nu doresc să se schimbe și lumea voastră devine una plină de răsturnări de situații, schimbări, întoarceri neașteptate – și nu puțin înspăimântătoare. 

Poate vă întrebați de ce s-ar putea să vă luptați în timp ce vă adaptați la o viață de iubire. O viață în care frica nu mai deține cheia interacțiunilor, schimbărilor și creșterii. Este așa pentru că schimbările din viața voastră vor fi atât de dramatice încât veți avea dificultăți să credeți ca sunt valide și, prin urmare, să aveți încredere în mesajele voastre interioare. ”Dacă fac acest pas și nu este ceea la ce mă aștept?”, ”Dacă îi spun asta unui prieten și nu va mai fi prietenul meu?”, ”De ce se comportă atât de ciudat persoana pe care o iubesc?” Toate sunt întrebări interioare care vor ieși în evidență în următoarele câteva zile. 

Imaginați-vă că ați moștenit milioane de dolari, făcându-vă să vă puneți întrebări cu privire la viața voastră și viața celor dragi vouă. ”Cât de mult îndrăznesc să-mi schimb viața ca să continui aceiași relație pe care am avut-o cu ceilalți când nu aveam bani?”, ”Cum pot ști dacă acestei persoane îi pasă cu adevărat de mine?” Chiar dacă ambele întrebări sunt întrebări 3D comune, ele sunt irelevante în noua voastră lume. Dacă nu mai aveți frecvențe similare, niciunul dintre voi nu va continua relația. 

Îngrijorările voastre sunt îngrijorări 3D care indică că aveți ceva ce alții își doresc, în loc de noua realitate că alții pot crea ceea ce voi aveți dacă doresc. Frecvențele voastre de compatibilitate nu se mai bazează pe ”Am ceea ce cineva își dorește”, ci pe ”Am ceva ce poate cineva ar dori să exploreze și, dacă este adevărat, probabil vom fi compatibili.” 

În 3D, ați acceptat această piesă sau acea acțiune ca să mențineți relațiile, gândindu-vă: ”Nimic nu este perfect.” sau ”Acesta este cel mai bun lucru pe care îl pot face.” Acum că v-ați activat întregul spectru de abilități, nu mai este nevoie de gelozie sau să faceți lucrurile să meargă în vreo relație. 

Poate că acest concept pare de necrezut, punitiv sau greșit pentru cine credeți că sunteți. Este momentul să vă extindeți interacțiunile, creațiile și explorările. Și pentru că Pământul trebuie să se schimbe rapid, veți începe să faceți acest lucru în curând. Această impulsionare interioară nu poate fi oprită sau modificată, nu mai mult decât a fost valabil pentru mers, vorbit sau pubertate. 

Este un dat că viața voastră se va schimba. Acest lucru este posibil să se manifeste cu sentimente de teroare, așa cum a fost valabil pentru unii în pubertate, sau poate fi un proces natural pe care îl încurajați. Este alegerea voastră pentru că această fază va începe probabil în următoarele câteva zile. 

Este momentul să vă revendicați noua ființă. Puteți face asta bătând din picioare și țipând sau râzând de bucurie. Chiar dacă aveți de ales în ceea ce privește modul în care vă revendicați noua ființă, o veți face. Așa să fie. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Daniel Kordan


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.