luni, 5 august 2024

Mesajul complet de la Chalice Well (Fântâna Potirului), Glastonbury, Anglia

Aluna Joy Yaxkin cu Gardienii Fântânii Potirului și o frecvență supraluminată a Ordinului Divin al Mariilor

13 iulie 2024 

*** Citiți într-un spațiu de introspecție liniștită. 

Gardienii Fântânii Potirului ne cer să ne întoarcem în timp, în ochiul minții noastre, la un timp al inocenței. Ne cer să ne amintim o lume în care era mai multă încredere și mai puțină frică. În acele zile de demult era considerat de la sine înțeles că Creatorul le-a oferit tot ceea de ce aveau nevoie fără urmă de îndoială. Societatea noastră colectivă actuală ne-a făcut să ne pierdem această încredere de bază în capacitatea universului să ne ofere tot ceea de ce avem nevoie. Ne văd făcându-ne prea multe griji în legătură cu supraviețuirea noastră, ceea ce-i derutează, deoarece este atât de nenatural să facem acest lucru. Ei speră să ne inspire să avem încredere în univers așa cum au ei. Vor ca noi să ne amintim că suntem ființe divine. Pentru că totul din univers va veni la noi dacă pur și simplu avem încredere că este acolo. Așa că, ei vă cer să citiți acest mesaj cu o intenție profundă, cu cunoașterea că acesta conține o codificare energetică care va declanșa această amintire străveche. 

Ei ne împărtășesc faptul că noi ”cunoaștem” înțelepciunea că universul ne oferă ceea de ce avem nevoie, dar, din păcate, nu o trăim sau nu o practicăm. Trăim într-o lume în care un nivel pur de încredere nu este modelat pentru noi sau învățat ca posibilitate. Nimeni nu ne arată cum să trăim cu o încredere profundă. Ei știu că, ca oameni, cei mai mulți dintre noi trăim după ceea ce a fost modelat pentru noi, am fost învățați sau a fost programat în noi. Cu toate acestea, noi suntem aici să fim punți și distrugători de sisteme și să trăim abundența. Trebuie să ancorăm acest adevăr dincolo de vechea modelare și programare negativă. 

Ei vor ca noi să ne întoarcem la un timp străvechi, atemporal, de potențial pur în mințile noastre, o stare în care era foarte puțină dezordine mentală și plină de un spațiu nelimitat din care să creăm. În trecut au existat și distrageri minime. Ei vor să avem încredere în noi înșine într-un mod foarte de bază, cuprinzător și frumos. Dacă aveți cu adevărat încredere în viața voastră și în Calea voastră Divină trăind-o, universul vă va oferi tot ceea de ce aveți nevoie în fiecare moment. 

Ei vor să vă scufundați adânc în acea stare pură în care voi și universul sunteți UNA. O stare în care nimic nu poate fi negat. Vor să ne ajute să ne rupem de vechile tipare cu care am crescut în timp ce eram într-un mediu pătruns de limitări și suferință. Trebuie să ne eliberăm de ființele bazate pe ego care au încercat să ne controleze sau să ne programeze să ne bazăm pe surse exterioare de ”adevăr” pentru supraviețuire. Nu mai aveți nevoie de asta și nu ați avut niciodată. Ei știu că acum suntem deschiși să facem acest salt de încredere. Văd că suntem în căutarea creșterii și că suntem dispuși să creștem. Așa că, sunt dornici să împărtășească această energie cu noi. 

Așadar, intrați în acel spațiu pur din interiorul vostru în care Sursa Întregii Vieți se află în VOI și sunteți UNA cu ÎNTREAGA VIAȚĂ și conectați la TOT și TOATE. 

Chiar și în vremea lor, Maria, Isus, Iosif din Arimateea și toate femeile și bărbații care au călătorit cu ei în această zonă, mare parte a lumii nu trăiau în adevăr.  Ei au deținut ultimele vestigii ale acestei înțelepciuni, asigurându-se că nu vom pierde această abilitate nelimitată pe Pământ. Dar s-au întristat de felul în care lumea a deviat repede acum. Este foarte asemănător cu modul în care ne îndurerăm în timp ce privim lumea deviind în timpul nostru actual. 

Ei cred că această deviere este o oportunitate. În sistem se formează fisuri și putem infuza în ele lumina acestei înțelepciuni. Putem lărgi și mai mult fisurile, astfel încât toată lumea de pe planetă să poată înțelege în sfârșit libertatea creației nelimitate și că suntem UNA cu universul. 

În această lume, nu există nimic pentru care să luptăm, nimic de tezaurizat, nimic de care să ne temem, nimic cu care să concurăm și nimic nu este pierdut pentru noi. Toată creația este încă în noi. Trebuie să recunoaștem acest adevăr într-un mod profund conștient/simțitor/prin experimentare. 

În acest punct al acestui mesaj, ei ne trimit ENERGIE, IUBIRE, ECHILIBRARE și VINDECARE. Ne trimit asta pentru că am fost devalorizați de alții de-a lungul multor vieți și am pierdut această înțelepciune a abundenței universale nelimitate fiind înlocuită cu frică și lipsă. Mulți care citesc asta acum au fost persecutați pentru că și-au spus adevărul. Acest lucru ne-a făcut să ne pierdem încrederea în noi înșine și a creat căi insidioase și ascunse în care să nu ne ascultăm inimile. Ne jucăm frumos cu ceilalți ca să nu zgâlțâim barca, dar în detrimentul păcii noastre. Vor să nu ne mai sacrificăm pacea interioară ca să-i facem pe ceilalți să se simtă confortabil. Când ne sacrificăm pacea interioară, acest lucru este împotriva Forței noastre Creatoare Nelimitate de Echilibru Universal Natural. 

Ei vor ca voi și cu mine să știm în inimile noastre că suntem SFINȚI și SACRI și UNA cu Universul și suntem parte unul din celălalt. 

(Acum a fost descărcată în voi cu blândețe o lumină nesfârșită de auto-reumplere. Acest lucru se întâmplă doar dacă ați fost de acord.) 

În toate sistemele lumești, de la guvernele globale până la nivel individual, apar fisuri. Prin aceste fisuri ne putem inocula cu blândețe lumina. Folosiți această lumină nesfârșită de reumplere să inoculați lumea. Această energie este ca un remediu homeopat. Reactivați-vă lumina ca un remediu homeopat. Voi sunteți remediul viu, care respiră, 100% sustenabil, de vindecare a lumii și o punte către o lume cu o frecvență mai puțin densă și mai luminoasă. Când dăm această energie, nu pierdem niciodată lumina maestru din noi. (Aceasta este energia cu care au infuzat grupul nostru ieri la Capela Doamnelor din Glastonbury Abbey, și care acum este codificată în acest mesaj.) Această energie nu se va disipa și cu cât o vom folosi mai mult va deveni mai puternică. Așadar, vom inocula fisurile din sistemul lumii cu un abandon sălbatic. 

Ființele de lumină care sunt cu noi acum sunt entuziasmate pentru noi. Știu că noi vom face ceea ce ele n-au putut. Dar au construit o punte pentru noi și noi o traversăm acum. Au menținut multă vreme spațiul pentru acest moment! 

Ele oferă acest mesaj oricui are o inimă deschisă și li se oferă posibilitatea să servească în acest fel. Mențin spațiul ca toate surorile și frații să se trezească și să-și simtă divinitatea în interiorul lor. Cunoașterea acestei divinități este primul mare pas, dar să ai o experimentare senzorială de revelație a acestei divinități este adevărul! Nu vor doar să știți de ea; vor să O EXPERIMENTAȚI! 

Vom păși în această nouă lume cu Neutralitate Iluminată. Iluminarea este amintirea senzorială în inimile noastre a Adevărului și Divinității noastre. Neutralitatea înseamnă să trăiești dintr-un spațiu al iubirii necondiționate și o acceptare pură curgătoare a procesului vieții în diversitatea ființelor care trăiesc pe Pământ. Ne ridicăm deasupra diviziunii și separării. Suntem egali și nimeni nu este mai mult sau mai puțin decât oricare altul. Suntem O familie. 

Acum, lăsați ca tot ceea ce a fost împărtășit cu voi să intre în inima voastră. Ancorați în corpul vostru și lăsați să curgă în centrul Pământului, împământând-o ca pe rădăcinile unui copac. Vânturile schimbării pot sufla în ramurile copacului, dar rădăcinile nu se vor mișca niciodată. Ei știu că vin vânturile schimbării, iar noi vom trăi ca liniștea în furtună. Fiți ca un copac. Fiți un inoculator de lumină! 

Sper ca frecvențele frumoase pe care le-am simțit în timpul acestui mesaj se vor transpune în fapte pentru aceia dintre voi care ați citit acest mesaj. 

Binecuvântări vouă tuturor

 

Aluna Joy

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Donațiile din iubire sunt foarte apreciate și mă ajută să continui să ofer mesaje liber așa cum spiritul cere. De asemenea, vă puteți trimite recunoștința și susținerea prin eteri. Asta mă ajută să acopăr cheltuielile bănești și energetice pentru postarea acestor mesaje către voi. Mulțumesc foarte mult!

                                    https://www.alunajoy.com/heartdonation.html


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.