miercuri, 21 august 2024

Finalizarea trecerii voastre până în 2025

Brenda Hoffman

Dragilor, 

Chiar dacă v-ați rugat și ați finalizat tot felul de programe ca să reduceți sau să eliminați stresul, mulți dintre voi sunteți îngrijorați de faptul că nevoia voastră să vă simțiți confortabil și fericiți este un obiectiv de neatins. 

O parte din acest stres provine de la cei apropiați care au nevoie de asigurări că nu îi părăsiți sau că nu este nimic în neregulă cu ei în timp ce își încep propriul lor drum. Ei vă cheamă să "reparați" lucrurile, orice ar însemna asta pentru ei. Dar voi sunteți epuizați de schimbările voastre interioare și de nevoia continuă pentru un anumit articol sau relație. 

În cele din urmă, lumea voastră exterioară este într-o vânzoleală de gânduri și preocupări noi în timp ce vechea lume pe care o știați se estompează în neant pentru voi. 

Gândiți-vă la voi ca la un copil mic care învață să meargă, să vorbească și să rezolve ecuații matematice complicate, având așteptări că nu aveți nevoie de supravegherea unui adult – și veți începe să vă înțelegeți viața complexă de acum. 

Părțile pe care le finalizați nu sunt nici simple, nici lipsite de importanță pentru voi sau pentru Pământ. Toată lumea de pe Pământ simte acum această schimbare globală într-o măsură diferită. Prin urmare, lucrurile stau cam așa: aceia dintre voi care faceți tranziția dincolo de 3D sunteți afectați de schimbările voastre interioare, iar ceilalți sunt speriați de această schimbare și de lumea întoarsă cu susul în jos care a devenit Pământul. 

Vor mai trece câteva săptămâni până când veți simți că totul este în regulă în lumea voastră. 

Chiar dacă probabil vă regretați decizia să treceți dincolo de 3D sau sunteți supărați de lipsa aparentă a abilităților necesare să obțineți ceea ce vă doriți, vă rugăm să știți că vă aflați la mai mult de jumătatea podului. Puteți vedea sclipirea și bucuria de pe cealaltă parte, dar nu sunteți siguri că aveți forța să finalizați călătoria. În realitate, sunteți mai mult decât calificați să finalizați în siguranță traversarea podului, iar până când veți ajunge la capătul lui, vă veți fi ales calea personală. 

Din momentul în care ați pășit pe podul tranziției, viitorul vostru de iubire și bucurie a fost asigurat. Pur și simplu vă acordați timp să vă adaptați la noile voastre lumi interioare și exterioare. 

Înainte de încheierea acestui an calendaristic, abilitățile și interesele voastre se vor alinia astfel încât să puteți explora în siguranță și să creați fără griji legate de interacțiunile cu ceilalți sau de problemele globale. Dar, deocamdată, vă adaptați la noua voastră ființă, lucru care este mai complicat decât v-ați imaginat înainte să intrați pe Pământ în această viață. 

Tranziția voastră s-a complicat pentru că nu ați luat în considerare interacțiunea cu cei pe care îi iubiți în timp ce aceștia își iau propriile decizii de tranziție. Nici nu ați prevăzut cu câtă sârguință se vor ține cei rămași în 3D de fiecare firimitură de 3D pe care ar putea-o găsi. 

Pe măsură ce-i observați pe acei oameni ferm înrădăcinați în 3D, deveniți din ce în ce mai neliniștiți. Nu pentru că sunteți neapărat îngrijorați de ei, ci pentru că temerile lor sunt atât de profunde încât ura și furia sunt răspândite la nivel global. Această ură și furie se vor estompa pentru voi pe măsură ce vă apropiați de noua voastră cale. Dar, pentru moment, este zgomotoasă, abrazivă și dureroasă. 

Cel mai probabil, ați avansat suficient de mult pe podul vostru ca să uitați cum ați făcut cândva parte din acea ură și furie, pentru că ați trăit fiecare emoție pământească în pregătirea pentru această tranziție. Dar acum priviți Pământul printr-o lentilă diferită, astfel încât cei din 3D sunt mai evidenți pentru voi decât ați experimentat în această viață, dar nu neapărat și în altele. 

Acesta este jocul final pentru cei care doresc să rămână în 3D – în speranța unei soluții de ultim moment, lucru care nu se va întâmpla. 

Între timp, observați cu groază și mirare pentru că ați uitat cum ați trecut și voi printr-un proces de gândire similar, chiar dacă poate mai subtil – ca vrăjitorul financiar care fură bani în loc de jefuitorul de bănci care ucide câțiva angajați ai băncii pentru bani. 

Traversarea a ceea ce a mai rămas din podul vostru de tranziție va fi mai puțin complicată pentru că fiecare pas pe care îl faceți vă ușurează povara emoțională. Chiar dacă v-a luat decenii, ani sau luni să ajungeți în acest punct al traversării podului vostru, finalizarea traversării va avea loc înainte de sfârșitul acestui an calendaristic. 

Și se va petrece fie că o încurajați, fie că nu. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Roy Medina Photography


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.